2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yaaa nereye gidiyorsunuz. Amasyaya gideceksiniz gibime geliyordu benim:) eşim 2 yıl orada okumuş hala bahseder meyvelerinden. Namnamnamm

yapraq git tabi kız :) hiçbir şeycik olmaz İnşaAllah. Alışsın kuzucuk. Ben kırkı çıkmadan gittiydim öyle iyi olmuştu ki :) birkaç ay sonra tekrar düşünüyorum tatil valla İnşaAllah.

Doktorun cenazesi varmış gittik gösteremeden geri geldik. Ama bir biyolog arkadaş baktı birşey yok dedi. Öksürük hala devam ediyor bizde bakalım ne zaman iyileşecek.

Geçmişler olsun size de. İnşallah çabuk toparlar yakışıklı

Ben deniz kenarında büyüdüm iyi de yüzerim ama yıllar oldu denize girmiyorum. Korkuyorum, arkadaşımı kaybettim denizde heralde ondan sonra bir daha girmedim. Ama bu yaz gireceğim sinüzitlerden kurtulmak için. Palandöken rzgarında anamı ağlattı sinüsler

Allah rahmet etsin canım. Bende bu sene öğrenmek istiyorum valla.

Hahah hakşkaten benziyor el fenerine de

Karıştırdım ben ya, hatta geçen gün vanın bir ilçesinde polisler operasyon düzenledi diye radyodan dinledim dua ettim eşi için yanlış kişiye etmişim.

Tıkalı mı azra da. Of biz bebişleri topluca hasta ettik Allah hepsine şifa versin

Nereye gideceksiniz akdenize mi:)

Biz çok yolculuk yaptık arabayla 5 saat 7 saat 9. Araba koltuğunuz varsa sorun olmaz sarsıntıda uyuyorlar zaten. Ama sana zor olur. Hele araba tutuyorsa
Evet canım antalya düşünüyoruz. Eşim otelle de görüşecek alerji konusunda uygun menüler çıkarıyorlarmış. Araba tutmaz çok şükür. Bizde ilçeden vana geçerken bir buçuk saat gideriz kızım alışık aslında seviyor arabayı hatta arabada uyumayı da seviyor. Bakalım inşallah nasip olur,bi aksilik çıkmaz..

Gitcem inşallah. Siz de gidin.
Çıkıp çıkıp gidelim valla kış çetin geçti vanda zaten burnumuzu çıkaramadık kapıdan. Sıkılmıştım.

Allah rahmet etsin canım. Bende bu sene öğrenmek istiyorum valla.
Bende bilmiyorum canım ya. Üniye yeni başladığımda gittik bi hafta tatile tam öğrenecekken tatil bitti. Sonra da nasip olmadı ama istekliyim. Kızıma örnek olayım istiyorum.
Olsun o dua gitmiştir gideceği yere sağol canım. Operasyonlar bitmiyorda çoğu haberlere yansımıyor. Allah korusun hepsini.
Kız sorma azra'nın geniz akıntısı gece kendini sallatmasından. Yatağın sıcağından çıkınca öyle oldu. Ama şükür çabuk geçti gibi. Gece terleyio üşümezse daha da çabuk atlatır inşallah.

MinikPiranha Serum fizyolojik sıkıyorum bende çekiyorum aspiratörle ama gelmiyor meret. İlk günkü gibi değil Allah'tan. Tıkalı gelmiyor artık. İlk gün fenaydı yavrum geniz akıntısından ememiyordu.
Yap valla. Almaktan hiç ama hiç pişman olmadığım tek ürün otri bebe oldu çok işime yaradı çook

Kesinlikle, mutfak batıyorsa kullanılıyordur.
Ben hala bi çeşit yemek yapana kadar keçileri ne tarafa kaçırdığımı şaşıyorum.
O da haftada bir iki defa anca.

Gidin gidin iyi gelir.
Biz de ramazandan önce bi fırsat bulup 2-3 gün gidicez bi yerlere.
Eşime 2 ay önce iyi değilim bi izin ayarla demiştim de mümkün değil demişti uyuz.
Şimdi ihtiyacı varmış beyefendinin, zaten benim ve oğlunun da ihtiyacımız varmış bi tatile.
Bizimki ne arabada rahat durur, bebek arabası ve kanguruyu söylemiyorum bile maximum yarım saati var onların, uykusu malum bir şeye benzemiyor, yine de cesaret ediyoruz bakalım.

Geçmiş olsun size de, arada kaçırdığım tüm hasta bebelere de.

Bizimki de benden kapıp hasta oldu sanırım ama elhamdülillah çabuk atlattı.
Bir de dişi çıkarabilseydi, çok zor çıkarıyor ya.
Diş çok zor diyen arkadaşların çocukları 3-5 gün huysuzluk yapıyordu, yani öyle anlatıyorlardı.
Patlatamıyor ikinci dişi, birincinin sıkıntısı da aylarca sürmüştü.
Bizim dişler böyle olacak demek ki.
Başımı alıp gidesim geliyor bu aralar benim.
Gaz krizlerinin yanında diş huysuzluğu vız gelir diyordum, hâla öyle diyorum ama bende bir sorun var birkaç gündür.
Eşime sen ücretsiz izin al ben işe başlayayım demeyi düşünüyorum
İçimde bi kötü enerji, bi huzursuzluk var.
Dışarı çıkmak istiyorum ama 1 saat durabiliyoruz, onun da son dakikaları bizimkinin çığlıklarıyla geçiyor.
Ben sabah çıkıp akşam girmek istiyorum, ev basıyor.
Annemler yakın ama onlara da gitmek istemiyorum.
Bi doktora mi gitsem tahlil falan mı yaptırsam...

G gamzelim080
doğru gamzeliyi etiketlemişimdir inşallah, sen mi kullanıyordun ruşeym?
Ben de aldım ama azcık bir şeyden bile bizimkinin yüzü ve poposu kızardı.
Ben yedim, poposu yine kızardı.
Yoğurda karıştırınca çok güzel oluyordu halbuki :)
Bir ay sonra tekrar denemeyi düşünüyorum, çok faydalıymış gerçekten.

Kızlar bizim diş ucundan kıyısından kendini gösterdi sabah ağzının içini kontrol ettim pamukcuk var mı diye. Baktım alt damakta bi beyazlık var. Tüh dedim daha geçmemiş buraya kadar inmiş. Daha dikkatli bakınca anladım ki diş. Ay pek minnoş bişey bu ya. Minicik bir diş. İnşallah hayırlısıyla çıkar. Gece çok ağlamıştı zaten demekki ondanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…