- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
Yiğidoooo anana neler yapıyorsun sen paşam. Yazık değil mi bu kadına.Okuyanlar bilir yigit kan icinde birakmisti beni simdi de saclarimi yoluyor biseyler diye diye .cok şiddet uyguluyor bana.
Yaaa nereye gidiyorsunuz. Amasyaya gideceksiniz gibime geliyordu benim:) eşim 2 yıl orada okumuş hala bahseder meyvelerinden. Namnamnammzaten 3 ay önce karar vermiştik, evi ancak satışa çıkardık. annem hiç istemiyor taşınmamı.
ama biz eşimle karar verdik, hayırlısıyla uygulayacağız inşallah :)
amin canım. Rabbim hepimize evlatlarımızla hayırlı sağlıklı uzun ömür versin.
sana da nasip olur belki sık çocuk :)
Doktorun cenazesi varmış gittik gösteremeden geri geldik. Ama bir biyolog arkadaş baktı birşey yok dedi. Öksürük hala devam ediyor bizde bakalım ne zaman iyileşecek.Tahlillerde iltihap çıktı bizim dr.antibiyotik verdi.burun akıntisı yok hapsirik oksuruk yok ve hareketli kuzum şükür.biz de düğüne gitmistik ,hergun de disari cikiyorduk evde durmuyor diye.düğün aksami cila oldu demekki.o gece ateslendi.
Ben deniz kenarında büyüdüm iyi de yüzerim ama yıllar oldu denize girmiyorum. Korkuyorum, arkadaşımı kaybettim denizde heralde ondan sonra bir daha girmedim. Ama bu yaz gireceğim sinüzitlerden kurtulmak için. Palandöken rzgarında anamı ağlattı sinüsleryapraq git tabi kız :) hiçbir şeycik olmaz İnşaAllah. Alışsın kuzucuk. Ben kırkı çıkmadan gittiydim öyle iyi olmuştu ki :) birkaç ay sonra tekrar düşünüyorum tatil valla İnşaAllah.
Sağol canım teşekkür ederiz:)Gesmis olsun canim
Marakanizda.guzel olmus, eline saglik
Allah rahmet etsin canım. Bende bu sene öğrenmek istiyorum valla.Ben deniz kenarında büyüdüm iyi de yüzerim ama yıllar oldu denize girmiyorum. Korkuyorum, arkadaşımı kaybettim denizde heralde ondan sonra bir daha girmedim. Ama bu yaz gireceğim sinüzitlerden kurtulmak için. Palandöken rzgarında anamı ağlattı sinüsler
Hahah hakşkaten benziyor el fenerine deÇok geçmiş olsun canımMinikPiranha Azra'nında genzi akıyor heralde. Emerken ses geliyor özellikle gece. Dün akşam birazda ateşi vardı. Bizimki de üşüttü galiba.
Van'da olan benim canım gerçi şuan ankaradayım ama @yapayalniz1 Muş'ta. Kırıkkalede ailesinin yanındaydı. Kırıkkale de benim ikinci memleket üniyi orda okudum 4 sene orda kaldım.
Marakas güzel olmuş bildiğin el feneri zannettim önce ama
Sağol kuzum amin.Allah rahmet etsin canım. Bende bu sene öğrenmek istiyorum valla.
İnşaAllah kolayca öğrenirim canım ya. Birazcık korkak biriyimdirSağol kuzum amin.
Çok kolay, kendini rahat bırakman lazım sadece:) kızçene de alırsınız bir simit. Çok güzel güneşlikli simitler var ben de alacağım:)
Yarım saatte öğrenirsin bence hiç korkma:) dubaları geçme yeter:)İnşaAllah kolayca öğrenirim canım ya. Birazcık korkak biriyimdirheh aynen çok güzel onlar ya onlardan istiyorum bende :)
Evet canım antalya düşünüyoruz. Eşim otelle de görüşecek alerji konusunda uygun menüler çıkarıyorlarmış. Araba tutmaz çok şükür. Bizde ilçeden vana geçerken bir buçuk saat gideriz kızım alışık aslında seviyor arabayı hatta arabada uyumayı da seviyor. Bakalım inşallah nasip olur,bi aksilik çıkmaz..Nereye gideceksiniz akdenize mi:)
Biz çok yolculuk yaptık arabayla 5 saat 7 saat 9. Araba koltuğunuz varsa sorun olmaz sarsıntıda uyuyorlar zaten. Ama sana zor olur. Hele araba tutuyorsa
Sen acıktın galiba kavurma,meyve falanYaaa nereye gidiyorsunuz. Amasyaya gideceksiniz gibime geliyordu benim:) eşim 2 yıl orada okumuş hala bahseder meyvelerinden. Namnamnamm
Gitcem inşallah. Siz de gidin.yapraq git tabi kız :) hiçbir şeycik olmaz İnşaAllah. Alışsın kuzucuk. Ben kırkı çıkmadan gittiydim öyle iyi olmuştu ki :) birkaç ay sonra tekrar düşünüyorum tatil valla İnşaAllah.
Bende bilmiyorum canım ya. Üniye yeni başladığımda gittik bi hafta tatile tam öğrenecekken tatil bitti. Sonra da nasip olmadı ama istekliyim. Kızıma örnek olayım istiyorum.Allah rahmet etsin canım. Bende bu sene öğrenmek istiyorum valla.
Olsun o dua gitmiştir gideceği yere sağol canım. Operasyonlar bitmiyorda çoğu haberlere yansımıyor. Allah korusun hepsini.Hahah hakşkaten benziyor el fenerine de
Karıştırdım ben ya, hatta geçen gün vanın bir ilçesinde polisler operasyon düzenledi diye radyodan dinledim dua ettim eşi içinyanlış kişiye etmişim.
Tıkalı mı azra da. Of biz bebişleri topluca hasta ettik Allah hepsine şifa versin
Gitcem inşallah. Siz de gidin.
Çıkıp çıkıp gidelim vallakış çetin geçti vanda zaten burnumuzu çıkaramadık kapıdan. Sıkılmıştım.
Bende bilmiyorum canım ya. Üniye yeni başladığımda gittik bi hafta tatile tam öğrenecekken tatil bitti. Sonra da nasip olmadı ama istekliyim. Kızıma örnek olayım istiyorum.
Olsun o dua gitmiştir gideceği yere sağol canım. Operasyonlar bitmiyorda çoğu haberlere yansımıyor. Allah korusun hepsini.
Kız sorma azra'nın geniz akıntısı gece kendini sallatmasından. Yatağın sıcağından çıkınca öyle oldu. Ama şükür çabuk geçti gibi. Gece terleyio üşümezse daha da çabuk atlatır inşallah
İnşallah canım. Tam yakalanmadan atlattınız siz o zaman hastalığı maşallah size. Bu sabah aspiratörle temizledim kızımın burnunu ben de biraz rahatladı. Sık sık yapayım bugünlerde, unutmuştum ben onu
Kesinlikle, mutfak batıyorsa kullanılıyordur.Mutfakta yag varsa yemek yapiyorsundur, iyi tarafindan bak, evet annelerimiz tek elle buyutmus bizleri, masallah onlara, ama ben bizimkiler kadar yaramaz oldugu dusunmuyorum, o zamanda herkes 4, 5 tane doguruyordu, simdi bak etrafina sayi gitgide azalmis durumda. Allah buyuk bizimkilerde buyuyecek, bunlar hep geride kalacak
Gidin gidin iyi gelir.Ya kızlar eşim çok bunalmış,bende evimi özledim zaten. Dedim gelelim mi yok dedi ben geleyim biraz, sonra beraber döneriz. Bende sıkıldım. Kış boyu evdeydik zaten. Bir de babamın kaybı var.
Dedim biraz havalarda daha ısınmadı burda sıcak bi yerlere gidelim. 3 günlüğüne azra içinde iyi olur. Yüzme bilmiyorum zaten maksat hava değişikliği.
Ablamlar hava değişiminden azra hasta olur gitmeyin diyor açıkcası bende endişeye kapıldım. Eşim araba kiralayım onunla gideriz diyor. Gece yola çıksak azra hep uyuyo olur zaten. Ne yapsak gitsek mi,kararsız kaldım. Daha çok ku küçük yabrum yolculuk için?
Geçmiş olsun size de, arada kaçırdığım tüm hasta bebelere de.Doktorun cenazesi varmış gittik gösteremeden geri geldik. Ama bir biyolog arkadaş baktı birşey yok dedi. Öksürük hala devam ediyor bizde bakalım ne zaman iyileşecek.
Geçmişler olsun size de. İnşallah çabuk toparlar yakışıklı