- 24 Kasım 2008
- 4.722
- 4.777
Aldim attim buzluga valla benbalkabagini bulamiyorum artik markette pazarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldim attim buzluga valla benbalkabagini bulamiyorum artik markette pazarda
Türkiyeye heeee aaaaa hayırlı olsun:)gram değişiklik yok bizde 24 saat yapışık ikiziz halâ4, 2,5 yaş ve 9 aylık oldular şükür.
bir de inşallah memlekete taşınıyoruz yakında. onun telaşı var.
sizler nasılsınız? :)
kız zaten İstanbul'dayız. Karadenize taşınıyoruz :)Türkiyeye heeee aaaaa hayırlı olsun:)gram değişiklik yok bizde 24 saat yapışık ikiziz halâ
Dişe takılma çıkar.ama ek gıdayı niye reddediyor acaba?dr.una sordun mu?yiğit aynı vallahi yapışık bana.:)İyi diyelim iyi olalım kuzum özlettin valla gerçi ben de uzun zamandır yoktum yeni yeni uğruyorum Yiğit paşa Nasıl.biz sıkıntılıyız son Zaman'larda dişimiz hala yok 1 haftadır ek gıda reddediyor sadece emmek istiyor bir süre ac bıraktım yine yemedi sadece anne sütü yetmez ki cok moralim bozuk
Avrupadasın sandım benkız zaten İstanbul'dayız. Karadenize taşınıyoruz :)
Adam ya kızartma ya kavurma yiyor.tavuk kizart ,balik kizart ,köfte kizart,sogan kavur dimates kavur sebze kizart üfffff camı da acıyorum ama nafile davlumbaz aspiratör şart oldu.tek aktivitem lüksüm yemek yapmak zaten,ona bile zor izin veriyor yiğit beyMutfakta yag varsa yemek yapiyorsundur, iyi tarafindan bak, evet annelerimiz tek elle buyutmus bizleri, masallah onlara, ama ben bizimkiler kadar yaramaz oldugu dusunmuyorum, o zamanda herkes 4, 5 tane doguruyordu, simdi bak etrafina sayi gitgide azalmis durumda. Allah buyuk bizimkilerde buyuyecek, bunlar hep geride kalacak
Sagol canim, bende deniyim, gerci bziim kiz ek gida konusunda kotuBen cok severim elma ile muz ile yemeyi zaten .ya da kuru meyvelerle hep yerim.cam rendede elma armut rendeleyip,ya da muz ezip findigi cevizi de dövüp icine koyuyorum.
Allah kolaylik versin canim, guc versinAdam ya kızartma ya kavurma yiyor.tavuk kizart ,balik kizart ,köfte kizart,sogan kavur dimates kavur sebze kizart üfffff camı da acıyorum ama nafile davlumbaz aspiratör şart oldu.tek aktivitem lüksüm yemek yapmak zaten,ona bile zor izin veriyor yiğit bey
Canim ozel degilse, neden boyle, merak ettimHep ayrıydı kuzum
Bende de durum ayniOkuyanlar bilir yigit kan icinde birakmisti beni simdi de saclarimi yoluyor biseyler diye diye .cok şiddet uyguluyor bana.
Maşallah deyim benimki dün gece sallatmadı kendini emince uyudu geri. İnşallah düzene girecek. Rabbim dağına göre kar verirmiş.Aksam 8den sabah 10 a uyuyan cocuk 7de dikiliyor ve kimsede durmuyor.dün annem geldi ciyak ciyak iç çeke ceke aglıyor bir görseniz.beş dk.bırakmıyor.bizim durum da vahim evi ..ok götürmüş annem kadincağız mutfaktan basladı temizlige.utandım vallahi yağdan kirden.sabredicez napalim kolay büyümüyor derlerdi başta annem :)ne zorluklarla büyüttüm derdi anlamazdim ben 14 aylikken kardesim dogmus bir de düşün.nasıl yapiyorlar dört beş çocuk bu eskiler Yaprak ya aklim almiyor
Demeee öyle miymiş gerçekten. Aaaay gerçi övünmek gibi olmasın annem beni 35inde doğurmuşAnnem der ki 35 sonrası çocuklari cok zeki olur:))
Ay maşallah ya. Bende çok isterdim senin gibi böyle çocukları birarada büyütmek. Allah sana güç kuvvet versin ki yavrularının başında daima dur. Sevindim karar verebilmenize. Annende sizinle gelecekti heralde değil mi? Öyle bişey diyordun sanki.4, 2,5 yaş ve 9 aylık oldular şükür.
bir de inşallah memlekete taşınıyoruz yakında. onun telaşı var.
sizler nasılsınız? :)
zaten 3 ay önce karar vermiştik, evi ancak satışa çıkardık. annem hiç istemiyor taşınmamı.Ay maşallah ya. Bende çok isterdim senin gibi böyle çocukları birarada büyütmek. Allah sana güç kuvvet versin ki yavrularının başında daima dur. Sevindim karar verebilmenize. Annende sizinle gelecekti heralde değil mi? Öyle bişey diyordun sanki.
Cok gecmiş olsun kuzum 10 gündür yemiyor 2 gün önce de hasta oldu hırıltı öksürük balgam bugun daha iyi 2 kasık çorba içirdim güç bela.ben de pekmez limon ıhlamur karıştırıp verdim zorla 1 kaşık.ben sürekli çıkarıyorum dışarı cok şükür hasta olmamıştı akraba ziyaretinde 2 kişi hastaydı onlardan gectiHasta mı kuzu. Benim kızım hasta o yüzden sadece meme emiyor. Ama yetiyor sanırım kaka yaptı dün bayağı. Zülme bence. Aç olsa ağlar durmaz. Diş döneminde olabilir zorlama dediler byükler ben de zorlamıyorum artık elbet yemeye dönecek tekrar.
Dişten diyor canım Dr bekliyoruz çıksa da rahatlasa kuzum öp yerime paşayıDişe takılma çıkar.ama ek gıdayı niye reddediyor acaba?dr.una sordun mu?yiğit aynı vallahi yapışık bana.:)
Canim ya kizin icin hep evde oturacan, o hasta olmasin diye evden cikmayanlardan olacan ya da bebekli olsanda gezenlerden olacan, iki ornegide yakindan gordum, cikip gezenler daha mutlu her anlamda, belki hasta olur ama siz gezmis olursunuz bebisinizde yavas yavas alisir bu duruma, bundan sonra hep hayatimizdalar onlara gore yasayalim derken evden cikmayacak duruma gelmemek lazim.Ya kızlar eşim çok bunalmış,bende evimi özledim zaten. Dedim gelelim mi yok dedi ben geleyim biraz, sonra beraber döneriz. Bende sıkıldım. Kış boyu evdeydik zaten. Bir de babamın kaybı var.
Dedim biraz havalarda daha ısınmadı burda sıcak bi yerlere gidelim. 3 günlüğüne azra içinde iyi olur. Yüzme bilmiyorum zaten maksat hava değişikliği.
Ablamlar hava değişiminden azra hasta olur gitmeyin diyor açıkcası bende endişeye kapıldım. Eşim araba kiralayım onunla gideriz diyor. Gece yola çıksak azra hep uyuyo olur zaten. Ne yapsak gitsek mi,kararsız kaldım. Daha çok ku küçük yabrum yolculuk için?
Haklısın aslında. İşte benim ablalarda yaman çelişki. Bi diyorlar her gün dışarı çıkar alışsın(zaten çıkıyoruz) bi diyolarki gitmeyin hava değişiminden hasta olur. Valla zaten panik tarafım tutuyor bazen. Böyle de deyince acaba diyorum.Canim ya kizin icin hep evde oturacan, o hasta olmasin diye evden cikmayanlardan olacan ya da bebekli olsanda gezenlerden olacan, iki ornegide yakindan gordum, cikip gezenler daha mutlu her anlamda, belki hasta olur ama siz gezmis olursunuz bebisinizde yavas yavas alisir bu duruma, bundan sonra hep hayatimizdalar onlara gore yasayalim derken evden cikmayacak duruma gelmemek lazim.
Nereye gideceksiniz akdenize mi:)Haklısın aslında. İşte benim ablalarda yaman çelişki. Bi diyorlar her gün dışarı çıkar alışsın(zaten çıkıyoruz) bi diyolarki gitmeyin hava değişiminden hasta olur. Valla zaten panik tarafım tutuyor bazen. Böyle de deyince acaba diyorum.
Domatis kavurması nasıl oluyor :)Adam ya kızartma ya kavurma yiyor.tavuk kizart ,balik kizart ,köfte kizart,sogan kavur dimates kavur sebze kizart üfffff camı da acıyorum ama nafile davlumbaz aspiratör şart oldu.tek aktivitem lüksüm yemek yapmak zaten,ona bile zor izin veriyor yiğit bey