2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Doğduğundan beri ilk defa kızım 9 da yattı. Oleeeey diye sevinirken üç beş kere kalktı ki yarım saat kırk beş dk içinde :KK43: amaaan bende niye uğraşıyorsam erken yatırmaya :KK70: kaldırdım göbek atıyoruz beraber :KK70:
Göbek atmayı biliyor artık kızım. Öyle güzel ki. :)
Canim bu duayi okusana

Eklentiler

• IMG-20170425-WA0001-1.jpg
    IMG-20170425-WA0001-1.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 46
Çok geçmiş olsun canım. Allah yavruna şifa versin.
Eşinle durumunuza da üzüldüm,Rabbim aranıza sevgi koysun inşallah.
Herkesin yemek kültürü bir olmuyor malesef canım,seni çok iyi anlıyorum. Kayınvalidemde hamur işi çok yapar. Yani hamur işinin olmadığı bir gün yoktur evlerinde. Onu da ben çok sevmiyorum. Sağlıksız geliyor bana.
Ben Vanlı değilim canım. Eşimle orda görev yapıyoruz. Ben angaralıyım eşim yozgatlı.
Ay hergün hamurişi:))
Ben de aslen Konyalıyım:)

Çok geçmiş olsun canım. Allah yavruna şifa versin.
Eşinle durumunuza da üzüldüm,Rabbim aranıza sevgi koysun inşallah.
Herkesin yemek kültürü bir olmuyor malesef canım,seni çok iyi anlıyorum. Kayınvalidemde hamur işi çok yapar. Yani hamur işinin olmadığı bir gün yoktur evlerinde. Onu da ben çok sevmiyorum. Sağlıksız geliyor bana.
Ben Vanlı değilim canım. Eşimle orda görev yapıyoruz. Ben angaralıyım eşim yozgatlı.
AAa benim eşim de yozgatlı:)

En fena kaynanalar memleketi ahahahah :KK70:

Ay hergün hamurişi:))
Ben de aslen Konyalıyım:)
Annemin evinde de her gün hamurişi var. Çok severim ama yapamam, güzel olmuyor. Yemeklerim ve tatlılarım güzel oluyor bir poğaça yaparım taştan hallice :S

Hatta bu gece rüyamda pişi gördüm. Aç yatmıştım ondan oldu galiba :))

Gece ateşliydi uyumadı sevda kuzu. 11 gibi uyudu ( evet bizim için geç:)) gece de sürekli ağlayarak uyandı. Aaat 5 den beri de uyanık.

Allah hepimizin yavrularına şifa versin.

Gece ateşliydi uyumadı sevda kuzu. 11 gibi uyudu ( evet bizim için geç:)) gece de sürekli ağlayarak uyandı. Aaat 5 den beri de uyanık.

Ah canim benim. Havalar mahvediyor kuzucuklari. Dilleri donup anlatamiyorlar dertlerini. Tez zamanda duzelsin kuzucuklar.

Kizlar bende cok hasta oldum. Gogsum sisti surekli sut akiyor. Bas agrisi ates usume derken yataklik oldum. Kizima surekli gulmeme ragmen anliyor. Kucagima gelip gelip opuyor beni. Babasi tutarsa karsidan opucuk atiyor. Ona geçmesin diye dua ediyorum. Ben dayanamazken o nasıl dayanacak. Bu işin tek olumlu tarafı eşimin sen nasıl bakıyorsun bu çocuğa deyişi oldu. Mamasini yedirip altını değiştirip babasına veriyorum. Çok yoruldum diyor beyefendi.

Kizlar bende cok hasta oldum. Gogsum sisti surekli sut akiyor. Bas agrisi ates usume derken yataklik oldum. Kizima surekli gulmeme ragmen anliyor. Kucagima gelip gelip opuyor beni. Babasi tutarsa karsidan opucuk atiyor. Ona geçmesin diye dua ediyorum. Ben dayanamazken o nasıl dayanacak. Bu işin tek olumlu tarafı eşimin sen nasıl bakıyorsun bu çocuğa deyişi oldu. Mamasini yedirip altını değiştirip babasına veriyorum. Çok yoruldum diyor beyefendi.
Sağol canım. Allah dana da şifa versin.

Sütünden antikorlar geçiyormuş bebeğe. Hasta olduğun zaman gelen süt tam anlamıyla bebeğe şifa imiş.

Öpüyor demek annesini maşallah kuzuya:) bu yaşta anlıyor halden akıllı bıdık.

Her iştw bir hayır vardır ya eşin değetini bir kez daha anlamış oldu bak:)

Doğduğundan beri ilk defa kızım 9 da yattı. Oleeeey diye sevinirken üç beş kere kalktı ki yarım saat kırk beş dk içinde :KK43: amaaan bende niye uğraşıyorsam erken yatırmaya :KK70: kaldırdım göbek atıyoruz beraber :KK70:
Göbek atmayı biliyor artık kızım. Öyle güzel ki. :)
Nasıl yapıyor ya :) bizim kız da naynini deyince dizlerini kırıp kırıp popoyu sallıyor tocaman oldu minnaklarımız:) Allah çok güzel günler göstersin inşallah onlara da bizlere de.

Hahah hakşkaten benziyor el fenerine de :KK70:

Karıştırdım ben ya, hatta geçen gün vanın bir ilçesinde polisler operasyon düzenledi diye radyodan dinledim dua ettim eşi için :KK70: yanlış kişiye etmişim.

Tıkalı mı azra da. Of biz bebişleri topluca hasta ettik Allah hepsine şifa versin

Ayy canım sağ ol :) evet biz mustayiz vanda yapraq var :) :)

Geçmiş olsun kızlar
Nasıl yapıyor ya :) bizim kız da naynini deyince dizlerini kırıp kırıp popoyu sallıyor tocaman oldu minnaklarımız:) Allah çok güzel günler göstersin inşallah onlara da bizlere de.
Kız öyle güzel yapıyor ki şaşıp kalıyorum iyiki doğurmuşum diyorum. Parmak şıklatmaya çalışıyor gözüm doluyor inan ki. :) popo eller ayaklar her yerini oynatıyor sıpam. Elhamdülillah. Aynen kocaman oldular valla. Amiiiin canım amin. Demek sevdoş da göbecik atıyor ha zilli kızlar :KK70:

Sağol canım. Allah dana da şifa versin.

Sütünden antikorlar geçiyormuş bebeğe. Hasta olduğun zaman gelen süt tam anlamıyla bebeğe şifa imiş.

Öpüyor demek annesini maşallah kuzuya:) bu yaşta anlıyor halden akıllı bıdık.

Her iştw bir hayır vardır ya eşin değetini bir kez daha anlamış oldu bak:)
Sağol canim

Geçmiş olsun kızlar

Kız öyle güzel yapıyor ki şaşıp kalıyorum iyiki doğurmuşum diyorum. Parmak şıklatmaya çalışıyor gözüm doluyor inan ki. :) popo eller ayaklar her yerini oynatıyor sıpam. Elhamdülillah. Aynen kocaman oldular valla. Amiiiin canım amin. Demek sevdoş da göbecik atıyor ha zilli kızlar :KK70:
Ooo seninki bizden çingene çıktı parmak şıklatmak falan :KK70: maşallah kuzulara.

Kızlar bebislerinizi kontrol eder misiniz bi.bingildaktan alna doğru kemik var mi.cikinti biraz.daha önce ben mi farkedemedim var mıydı bilemedim :KK43:(((

Y yapayalniz1 napıyorsun nerelerdesin?

Buradayım cnm okuyorum ama yazamiyorum bir türlü. Eve geldik yeni yeni alisiyoruz. Elif sıkılıyor evde oturmaktan disari cikiyoruz hergün cok seviyor etrafi izliyor :) eşim de gece çalışıyor yeni işe gitti kızımla takılıyoruz biz de biraz kucakta biraz yerde biraz yurutecte derken geciyor vakit :)

Olsun gitmiştir o dua yerine :) Allah askerimize polisimize zeval vermesin. Birbirine düşürmesin. İçlerindeki hayinleri tez zamanda bertaraf etsin inşallah.

Sağ ol canım aminn insallah gercekten rabbim hepsinr güç kuvvet versin eşim 9 aydır izinsiz çalışıyor çok zor valla yoruldu iyice o da :KK43: benim sansima bu da. Normalde gece çalışınca ertesi gun izinli oluyordu ama simdi izin yok 8 gün boyunca hep geceye gidiyor sonra da 8 gün gündüz çalışıyor. O da yoruldu biz de onu özledik sabrediyoruz bakalim insallah yaza değişecek bu durum

X