- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
Masallah tutumunu yesinler onun. Tez zamanda allah şifa versin kuzuya.
Allah acil şifalar versin canim.tez zamanda iyilessin kuzu
Aksam 8den sabah 10 a uyuyan cocuk 7de dikiliyor ve kimsede durmuyor.dün annem geldi ciyak ciyak iç çeke ceke aglıyor bir görseniz.beş dk.bırakmıyor.bizim durum da vahim evi ..ok götürmüş annem kadincağız mutfaktan basladı temizlige.utandım vallahi yağdan kirden.sabredicez napalim kolay büyümüyor derlerdi başta annem :)ne zorluklarla büyüttüm derdi anlamazdim ben 14 aylikken kardesim dogmus bir de düşün.nasıl yapiyorlar dört beş çocuk bu eskiler Yaprak ya aklim almiyorKızlar biz 3 gündür gece uyanıp bu saatlerde kendimizi sallatıyoruz. Oynatmaya az kaldı. Valla sinir harbi yaşıyorum. Her gün aynı saatte bir saat sallıyorum. Böyle alışırsa naparım. Gitgide huy değiştiriyo bu kız,iyiye gideceğine kötüye gidiyoruz galiba.
Ayyyy büyümüştür fıstiklar...buradayım canım.
3 kızla uğraşıyorum her zamanki gibi :)
Gesmis olsun canimSevda kuzu öksürükten morarıyor teyzeler. Öyle bir öksürük ki belki 2 dakika srüyor. Eşim de böbetçiydi biraz zor geçti gecemiz.
Şimdi odada yere su ısıtıcısını koydum kapağını da açtım odanın içinde kaynayıp duruyor. Arada gidip buharına tutuyorum sevdoşu. Bir de pekmezli limonlu tereyağlı bir şurup yaptım kızıma iki tatlı kaşığı içti şifa olsun inşallah. Aklınızda bulunsun sizin de ne olur ne olmaz belki işinize yarar
Marakasımız da bu, küçük şişeyle yaptım. İçine makarna koydum elektrik bandıyla bantladım. Üst tarafına da alt açma bezinden bir fil kesip yapıştırdım:) Eki Görüntüle 1988775
Annem der ki 35 sonrası çocuklari cok zeki olur:))Maşallah ne mutlu size,haklısınız çok doğru söylüyorsunuz.Ben de inşallah sağlıklı minik kızımı kucağımı alırım
Biz doğdugu gunden beri ikimiz yatıyoruz aksini hayal dahi edemiyorum durmaz uyumaz gibime geliyor.hemen uyaniyor tuvalete dahi gitsemKızlar çok büyük bir karmaşıklık icindeyim az yardim edin :) elif memlekette yanimda uyumaya alıştı (MinikPiranha cnm memleketim kırıkkale sormuştun unuttum yazmayı ) simdi dün geldik gece ilk defa eşim kizim ben uyuyalim dedik bizim hanimefendi rahat edemedi çünkü kendisi döne döne uyumak istiyor yani napicam bilemedim saat başı uyandı sonra besigine koydum orada da ayniydi durum. Sabah babasi işe gidince güzel uyuduk beraber. Simdi ne yapmali tekrar besikte israrci mi olmali yoksa babayi salona mi gondermeli ? Kafamda deli sorular
Mutfakta yag varsa yemek yapiyorsundur, iyi tarafindan bak, evet annelerimiz tek elle buyutmus bizleri, masallah onlara, ama ben bizimkiler kadar yaramaz oldugu dusunmuyorum, o zamanda herkes 4, 5 tane doguruyordu, simdi bak etrafina sayi gitgide azalmis durumda. Allah buyuk bizimkilerde buyuyecek, bunlar hep geride kalacakAksam 8den sabah 10 a uyuyan cocuk 7de dikiliyor ve kimsede durmuyor.dün annem geldi ciyak ciyak iç çeke ceke aglıyor bir görseniz.beş dk.bırakmıyor.bizim durum da vahim evi ..ok götürmüş annem kadincağız mutfaktan basladı temizlige.utandım vallahi yağdan kirden.sabredicez napalim kolay büyümüyor derlerdi başta annem :)ne zorluklarla büyüttüm derdi anlamazdim ben 14 aylikken kardesim dogmus bir de düşün.nasıl yapiyorlar dört beş çocuk bu eskiler Yaprak ya aklim almiyor
Benimki istese, uyacagini bilsem yanima alirim, ama o zamanda esle uzaklasiyorsun, birlikte uyumak saglikli gelmiyor bana, ama kizim sirf uyusun diye birlikte uyuyabilirim. Onceligim artik kizim oldu, eskiden esimdi, simdi kizim:)Biz doğdugu gunden beri ikimiz yatıyoruz aksini hayal dahi edemiyorum durmaz uyumaz gibime geliyor.hemen uyaniyor tuvalete dahi gitsem
Ağzını şapırdatıyo yutkunuyo yalanıyo ne görse bizimki.dayanamadım bir iki gıdım ceviz vermistim denedim bi reaksiyon olmadı.fındık ta verdim .gitgide de artırdım .seviyor yiyor:)bende size sorayım bizim dr 8 aylık kontol de cevizi ve ciğ bademi sordum 1 yaşı bekleyelim acelemiz yok dedi vren arkadaşlarda var karasız kaldım dr verme dedi arkadaşlar ver diyor sizler veriyormusunuz
Çilekten benim de ödüm kopuyor.yumurta ve pekmez verdigiminin gecesi acillik olduk biz.kipkirmizi lekeler oldu heryerinde yavrumun.cesaret edemiyorum çilek cok alerjik.Ben kahvaltıda ceviz veriyorum. Bir sorun yaşamadım. Bende cilek veren varmi diye soracaktım. Su anda en taze meyve ama korkuyorum biraz vermeye.
Belki tuhaf gelecek ama eşimle yatak odamız ayrı bizim zaten:))Benimki istese, uyacagini bilsem yanima alirim, ama o zamanda esle uzaklasiyorsun, birlikte uyumak saglikli gelmiyor bana, ama kizim sirf uyusun diye birlikte uyuyabilirim. Onceligim artik kizim oldu, eskiden esimdi, simdi kizim:)
Nasil verdin canim, birseyle mi karistirip verdinAğzını şapırdatıyo yutkunuyo yalanıyo ne görse bizimki.dayanamadım bir iki gıdım ceviz vermistim denedim bi reaksiyon olmadı.fındık ta verdim .gitgide de artırdım .seviyor yiyor:)
Ayy sormaaaaa aynen:))Kızlar yeni favori oyunumuz çorap çıkartmaca. Kilotlu çorabı bile çıkartmaya çalışıyor
Bebekten sonra mi, yoksa onceden de mi ayriydiBelki tuhaf gelecek ama eşimle yatak odamız ayrı bizim zaten:))
Ben cok severim elma ile muz ile yemeyi zaten .ya da kuru meyvelerle hep yerim.cam rendede elma armut rendeleyip,ya da muz ezip findigi cevizi de dövüp icine koyuyorum.Nasil verdin canim, birseyle mi karistirip verdin
Hep ayrıydı kuzumBebekten sonra mi, yoksa onceden de mi ayriydi
Tahlillerde iltihap çıktı bizim dr.antibiyotik verdi.burun akıntisı yok hapsirik oksuruk yok ve hareketli kuzum şükür.biz de düğüne gitmistik ,hergun de disari cikiyorduk evde durmuyor diye.düğün aksami cila oldu demekki.o gece ateslendi.Dün götürdük doktora ama vermedi ilaç. Bugün bakacak tahlil sonuçlarına belki ona göre verir bir ilaç. Ihlamurla anne sütüyle geçirmeye çalılıyoruz. Yemek zaten yemiyordu iki gündür hiç bişey yemiyor. Bir çileği götürüyor ağzına
4, 2,5 yaş ve 9 aylık oldular şükür.Ayyyy büyümüştür fıstiklar...