2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok geçmiş olsun canım MinikPiranha Azra'nında genzi akıyor heralde. Emerken ses geliyor özellikle gece. Dün akşam birazda ateşi vardı. Bizimki de üşüttü galiba.

Van'da olan benim canım gerçi şuan ankaradayım ama Y yapayalniz1 Muş'ta. Kırıkkalede ailesinin yanındaydı. Kırıkkale de benim ikinci memleket üniyi orda okudum 4 sene orda kaldım.

Marakas güzel olmuş bildiğin el feneri zannettim önce ama

Aksam 8den sabah 10 a uyuyan cocuk 7de dikiliyor ve kimsede durmuyor.dün annem geldi ciyak ciyak iç çeke ceke aglıyor bir görseniz.beş dk.bırakmıyor.bizim durum da vahim evi ..ok götürmüş annem kadincağız mutfaktan basladı temizlige.utandım vallahi yağdan kirden.sabredicez napalim kolay büyümüyor derlerdi başta annem :)ne zorluklarla büyüttüm derdi anlamazdim ben 14 aylikken kardesim dogmus bir de düşün.nasıl yapiyorlar dört beş çocuk bu eskiler Yaprak ya aklim almiyor

Gesmis olsun canim
Marakanizda.guzel olmus, eline saglik

Biz doğdugu gunden beri ikimiz yatıyoruz aksini hayal dahi edemiyorum durmaz uyumaz gibime geliyor.hemen uyaniyor tuvalete dahi gitsem

Mutfakta yag varsa yemek yapiyorsundur, iyi tarafindan bak, evet annelerimiz tek elle buyutmus bizleri, masallah onlara, ama ben bizimkiler kadar yaramaz oldugu dusunmuyorum, o zamanda herkes 4, 5 tane doguruyordu, simdi bak etrafina sayi gitgide azalmis durumda. Allah buyuk bizimkilerde buyuyecek, bunlar hep geride kalacak

Biz doğdugu gunden beri ikimiz yatıyoruz aksini hayal dahi edemiyorum durmaz uyumaz gibime geliyor.hemen uyaniyor tuvalete dahi gitsem
Benimki istese, uyacagini bilsem yanima alirim, ama o zamanda esle uzaklasiyorsun, birlikte uyumak saglikli gelmiyor bana, ama kizim sirf uyusun diye birlikte uyuyabilirim. Onceligim artik kizim oldu, eskiden esimdi, simdi kizim:)

bende size sorayım bizim dr 8 aylık kontol de cevizi ve ciğ bademi sordum 1 yaşı bekleyelim acelemiz yok dedi vren arkadaşlarda var karasız kaldım dr verme dedi arkadaşlar ver diyor sizler veriyormusunuz
Ağzını şapırdatıyo yutkunuyo yalanıyo ne görse bizimki.dayanamadım bir iki gıdım ceviz vermistim denedim bi reaksiyon olmadı.fındık ta verdim .gitgide de artırdım .seviyor yiyor:)

Ben kahvaltıda ceviz veriyorum. Bir sorun yaşamadım. Bende cilek veren varmi diye soracaktım. Su anda en taze meyve ama korkuyorum biraz vermeye.
Çilekten benim de ödüm kopuyor.yumurta ve pekmez verdigiminin gecesi acillik olduk biz.kipkirmizi lekeler oldu heryerinde yavrumun.cesaret edemiyorum çilek cok alerjik.

Benimki istese, uyacagini bilsem yanima alirim, ama o zamanda esle uzaklasiyorsun, birlikte uyumak saglikli gelmiyor bana, ama kizim sirf uyusun diye birlikte uyuyabilirim. Onceligim artik kizim oldu, eskiden esimdi, simdi kizim:)
Belki tuhaf gelecek ama eşimle yatak odamız ayrı bizim zaten:))

Tahlillerde iltihap çıktı bizim dr.antibiyotik verdi.burun akıntisı yok hapsirik oksuruk yok ve hareketli kuzum şükür.biz de düğüne gitmistik ,hergun de disari cikiyorduk evde durmuyor diye.düğün aksami cila oldu demekki.o gece ateslendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…