2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Dişe takılma çıkar.ama ek gıdayı niye reddediyor acaba?dr.una sordun mu?yiğit aynı vallahi yapışık bana.:)

Adam ya kızartma ya kavurma yiyor.tavuk kizart ,balik kizart ,köfte kizart,sogan kavur dimates kavur sebze kizart üfffff camı da acıyorum ama nafile davlumbaz aspiratör şart oldu.tek aktivitem lüksüm yemek yapmak zaten,ona bile zor izin veriyor yiğit bey

Maşallah deyim benimki dün gece sallatmadı kendini emince uyudu geri. İnşallah düzene girecek. Rabbim dağına göre kar verirmiş.
Biz 7 kardeşiz. En büyük abim 14 yaşında ölmüş. Ablamla arasında bi yaş varmış. Sonra hepsi peşi sıra gelmiş. Aradanya 2 ya 1 yaş var. Bir tek ben en küçüğüm benimle benim büyüğüm abim arasında 4 yaş var. Valla büyütmüşler bi şekilde. Beni ablamlar büyütmüş gerçi. Annem tamda abimin ölümüne denk gelince doğumum hastalanmış bakamamış bana.
Sorma benim evde berbat haldeydi.haftada bir temizlik yapabilirsem ne mutlu bana diyordum. Ansızın biri arayıpta size gelcez derse rezil olduk diyordum eşime. Şimdi de aynıdır ben annemin yanındayım ya bizim birde kuş var. Eşim sabah işe giderken çıkarıyormuş kafesten akşam gelince koyuyormuş. Evi düşünemiyorum. Artık biz gitmeden dip köşe temizler.
Annem der ki 35 sonrası çocuklari cok zeki olur:))
Demeee öyle miymiş gerçekten. Aaaay gerçi övünmek gibi olmasın annem beni 35inde doğurmuş

4, 2,5 yaş ve 9 aylık oldular şükür.
bir de inşallah memlekete taşınıyoruz yakında. onun telaşı var.
sizler nasılsınız? :)
Ay maşallah ya. Bende çok isterdim senin gibi böyle çocukları birarada büyütmek. Allah sana güç kuvvet versin ki yavrularının başında daima dur. Sevindim karar verebilmenize. Annende sizinle gelecekti heralde değil mi? Öyle bişey diyordun sanki.

Ya kızlar eşim çok bunalmış,bende evimi özledim zaten. Dedim gelelim mi yok dedi ben geleyim biraz, sonra beraber döneriz. Bende sıkıldım. Kış boyu evdeydik zaten. Bir de babamın kaybı var.
Dedim biraz havalarda daha ısınmadı burda sıcak bi yerlere gidelim. 3 günlüğüne azra içinde iyi olur. Yüzme bilmiyorum zaten maksat hava değişikliği.
Ablamlar hava değişiminden azra hasta olur gitmeyin diyor açıkcası bende endişeye kapıldım. Eşim araba kiralayım onunla gideriz diyor. Gece yola çıksak azra hep uyuyo olur zaten. Ne yapsak gitsek mi,kararsız kaldım. Daha çok ku küçük yabrum yolculuk için?

zaten 3 ay önce karar vermiştik, evi ancak satışa çıkardık. annem hiç istemiyor taşınmamı.

ama biz eşimle karar verdik, hayırlısıyla uygulayacağız inşallah :)

amin canım. Rabbim hepimize evlatlarımızla hayırlı sağlıklı uzun ömür versin.

sana da nasip olur belki sık çocuk :)

Cok gecmiş olsun kuzum 10 gündür yemiyor 2 gün önce de hasta oldu hırıltı öksürük balgam bugun daha iyi 2 kasık çorba içirdim güç bela.ben de pekmez limon ıhlamur karıştırıp verdim zorla 1 kaşık.ben sürekli çıkarıyorum dışarı cok şükür hasta olmamıştı akraba ziyaretinde 2 kişi hastaydı onlardan gecti

Canim ya kizin icin hep evde oturacan, o hasta olmasin diye evden cikmayanlardan olacan ya da bebekli olsanda gezenlerden olacan, iki ornegide yakindan gordum, cikip gezenler daha mutlu her anlamda, belki hasta olur ama siz gezmis olursunuz bebisinizde yavas yavas alisir bu duruma, bundan sonra hep hayatimizdalar onlara gore yasayalim derken evden cikmayacak duruma gelmemek lazim.

Haklısın aslında. İşte benim ablalarda yaman çelişki. Bi diyorlar her gün dışarı çıkar alışsın(zaten çıkıyoruz) bi diyolarki gitmeyin hava değişiminden hasta olur. Valla zaten panik tarafım tutuyor bazen. Böyle de deyince acaba diyorum.

Nereye gideceksiniz akdenize mi:)

Biz çok yolculuk yaptık arabayla 5 saat 7 saat 9. Araba koltuğunuz varsa sorun olmaz sarsıntıda uyuyorlar zaten. Ama sana zor olur. Hele araba tutuyorsa

Domatis kavurması nasıl oluyor :)

Senin bey ağzının tadını biliyor vallahi, kıymalı soğan kavurmasını da seviyor mu :) namnamnammm bana et olsun but olsun. Ahh acıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…