2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah. Gittin mi kontrole kac haftalik
Sağol canım benim amin inşallah bu gebeligim hayırla sağlıkla ilerlesin inşallah. Salı günü kan sonucum 944 çıktı cumartesi kese için gidicem. Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.

Maşallah canım senin de az kalmış.

Bilemiyorum canim ama vardir bir hayir herhalde. Bu ay olmadi diye cok da uzulmedim ama nedense. Gecmis aylara gore daha sakinim. Ve bu durum beni cok sasirtiyor.

Oh super keseyi de bebeği de görmek nasip olur inşallah sana da isteyen tüm arkadaşlara da. Evet bizde büyüdük bu arada, aralığı bekliyoruz :)

Bilemiyorum canim ama vardir bir hayir herhalde. Bu ay olmadi diye cok da uzulmedim ama nedense. Gecmis aylara gore daha sakinim. Ve bu durum beni cok sasirtiyor.
Yaşadığın durumun olumsuzluğuna alışmak diyoruz canım biz buna
Dün evlenen küçük kardeşimin hamile olduğunu öğrendik sevinçten yere göğe sığamadım ama bi tarafım üzüldü
Neden benim ki olmuyor diye

bende dunden berı kahverengı akıntı vardı bugun gelmeye başladı bu ayda bısey yok gunaha gırmek ısyan etmek ıstemıyorum ama yoruldum
Bak kız kardeşimin adet gününden iki gün önce kahve akıntısı oldu gebelikteydik dedim güldüler bana dün hamile olduğunu öğrendik
Benimde geldi aynı şekilde adetten 7 gün önce geldi ama ben iki gün önce test yaptım çıkmadı
Belki vardır belki yoktur bilmiyorum

BENCE TESTİNİ YENİLE

Durdukça daha belli oluyor sabaha karşı yaptım inçe bir çizgi vardı sabah kalktım daha da netleşmiş ayyyy inşallah vardır ya

Ay var varrr ben sana dedimmmm oleyyyyy : ) iki gundur senin icin giriyordum.vallahi kk ya hadi rast geleee bizede dua ettt
Korkuyorum canım umarım yanıltmaz beni dualarım seninle olduysa klomen kullanmıştım geçen ay yumurtalarıma iyi gelmiştir.
İnşallah canım benim dikerim hepimiz en yakın zamanda hamile kalırız Pazartesi kan vericem kız kardeşimle aynı ayda hamile kalmış olucaz eğer hamileysem

İnşallah eğer varsa tutunur bana sımsıkı inşallah sağlıklı sıhhatli eli kolu bacağı bedeni sağ Salim doğar dilerim allahtan burda bebek hasreti çeken bütün arkadaşlarıma tez vakitte duaları gerçekleşir

Adet oluyorum sanırım tükendim ben ya
Lanet olsun testlere çıkardığı pozitiflere bıktım artık
Ne biçim bir sınavdır
İsyan etmek istemiyorum ama yüreğim tükendi
Allah bu sınavdan geçen herkese sabır versin

Ne adeti ya emin misin kiz sen dusuk yapmayasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…