• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Sağolun canlarım amin inşallah rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin hepimize. Evet canım doğal yoldan oldu ekimde tüp bebek düşünüyordum rabbim ol dedi hayırlısıyla. Yarın da randevu aldım kan testi yapturicam.
Tebrik ederim Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin
Hikayeni anlatır mısın sende veya eşinde sıkıntı var mıydı ne kadar oldu isteyeli
Tüp bebek düşünürken olmus cok guzel bir mucize Allah daim etsin saglıcakla inşallah
Bende tüp denedim negatif oldu boyle bir mucize ins benide bulur
BirdeBu ay özel birsey denedin mi
Cok soru sordum ya kusura bakma

Tebrik ederim Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin
Hikayeni anlatır mısın sende veya eşinde sıkıntı var mıydı ne kadar oldu isteyeli
Tüp bebek düşünürken olmus cok guzel bir mucize Allah daim etsin saglıcakla inşallah
Bende tüp denedim negatif oldu boyle bir mucize ins benide bulur
BirdeBu ay özel birsey denedin mi
Cok soru sordum ya kusura bakma
Amin canım inşallah rabbim sana da nasip etsin inşallah.

Ben iki yıllık evliyim ve hep istedik canım yaşım da 35. Bir sene doğal yoldan olmayınca doktora gittik eşimin ve benim değerlerimiz normal çıktı ama yaş itibariyle ilaç tedavisine başladık olmadi her ay hüsran yaşadık. Sonra aşılamaya geçtik ilki tutmadı ikincisi tuttu ama rabbim nasip etmedi. Kalbi durduğu için kürtaj oldum mayısta. Doktor 2 ay korunma verdi. Ardından 2-3 ay deneyin olmazsa tüp bebek tedavisine başlayın yaşınız ilerlemeden dedi. Biz de eşimle ekimde görüşmeye gitmeye karar vermiştik rabbim şükürler olsun doğal yoldan nasip etti.

Bu ay şöyle bir şey oldu: ben memleketteyken bizim orda bir kadın var emekli ebe onunla görüştüm. O belimi çekti eliyle muayene etti. Benim rahmim ters ona göre bazı yöntemler söyledi ve oldu işte. Mucizem geldi. Rabbim senin yüzünü de güldürsün inşallah arkadaşım.

Amin canım inşallah rabbim sana da nasip etsin inşallah.

Ben iki yıllık evliyim ve hep istedik canım yaşım da 35. Bir sene doğal yoldan olmayınca doktora gittik eşimin ve benim değerlerimiz normal çıktı ama yaş itibariyle ilaç tedavisine başladık olmadi her ay hüsran yaşadık. Sonra aşılamaya geçtik ilki tutmadı ikincisi tuttu ama rabbim nasip etmedi. Kalbi durduğu için kürtaj oldum mayısta. Doktor 2 ay korunma verdi. Ardından 2-3 ay deneyin olmazsa tüp bebek tedavisine başlayın yaşınız ilerlemeden dedi. Biz de eşimle ekimde görüşmeye gitmeye karar vermiştik rabbim şükürler olsun doğal yoldan nasip etti.

Bu ay şöyle bir şey oldu: ben memleketteyken bizim orda bir kadın var emekli ebe onunla görüştüm. O belimi çekti eliyle muayene etti. Benim rahmim ters ona göre bazı yöntemler söyledi ve oldu işte. Mucizem geldi. Rabbim senin yüzünü de güldürsün inşallah arkadaşım.
NE YÖNTEMLER SÖYLEDİ CANIM:)

Canlarım selamlar ben de katılayım aranıza 5 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz bebişim gelmedi :( bu ay bat 1 ekim ancak erkenden adet belirtileri gibi belirtiler başladı bel ağrısı hafif karn ağrısı sanırım yine olmadı Rabbim hepimize tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin beni de dualarınıza katın .:(

maya_gallo maya_gallo kaç gündür sancıdan geberiyorum adet sancısı çekiyorum durduk yere ne zaman ki kahverengi leke geldi ondan sonra başladı sancılar.. içerde bişeyler oluyor ama ben bilmiyorum umarım kötü bişey yoktur uğraşacak ne halim nede sabrım kaldı :(

Daha 5 günüm var bide çok erken adet sancısı çekmem için ki normal de de böyle çekmem :(

maya_gallo maya_gallo kaç gündür sancıdan geberiyorum adet sancısı çekiyorum durduk yere ne zaman ki kahverengi leke geldi ondan sonra başladı sancılar.. içerde bişeyler oluyor ama ben bilmiyorum umarım kötü bişey yoktur uğraşacak ne halim nede sabrım kaldı :KK43:
Ben umitlandirmak istemem ama ben hamile kaldigim ay malum iliskiden tam 11 gun sonra leke geldi adet olacagim sandim kesildo lwkw ertesi.gunde hafif adet sancisi gibi sancim.oldu.... iki gun sonra testim silik pozitifti

Ben umitlandirmak istemem ama ben hamile kaldigim ay malum iliskiden tam 11 gun sonra leke geldi adet olacagim sandim kesildo lwkw ertesi.gunde hafif adet sancisi gibi sancim.oldu.... iki gun sonra testim silik pozitifti
Umarım ama ben yine de ümitlenmiyeyim her ihtimale karşı
Dün baya sancım oldu ama geçti ara ara gidip geliyor hayırlısı herşeyin allahtan demekten başka bişey gelmiyor elimden..
daha günüm var bekliyorum doktora gidecektim artık ne oluyor diye geçince vazgeçtim..
test yapmak istedim ama günüm var diye yapmadım valla bu ay da böyle oldu hastalanırsam hiç şaşırmam bende saçma sapan şeyler oluyor arada :D

Bide malum ilişki hangisi biliyorum :confused:
O da var yani gün aşırı olduğu için şu gün acaba tuttumu diyemiyorum

selammmm kızlar benım sıze acıl bısey sormam gerekıyor benım bata 3 gun var ama bugun kahverengı akıntım var acaba adetım erkenmı olacak yada baska bıseymı var anlamadım ?

selammmm kızlar benım sıze acıl bısey sormam gerekıyor benım bata 3 gun var ama bugun kahverengı akıntım var acaba adetım erkenmı olacak yada baska bıseymı var anlamadım ?
Umarım olmazsın adet olacağın zaman kahve akıntı olmaz ki pembe olur sonra kırmızıya döner

maya_gallo maya_gallo kaç gündür sancıdan geberiyorum adet sancısı çekiyorum durduk yere ne zaman ki kahverengi leke geldi ondan sonra başladı sancılar.. içerde bişeyler oluyor ama ben bilmiyorum umarım kötü bişey yoktur uğraşacak ne halim nede sabrım kaldı :KK43:

Canim her seyin hayirlisi olsun insallah. Ben bugun regl oldum :( Insallah sende vardir bir seyler.

Canim her seyin hayirlisi olsun insallah. Ben bugun regl oldum :KK43: Insallah sende vardir bir seyler.
Hadi yaaaa :110:
Çok üzüldüm yeminle :KK14:
Niye böyle oluyor neden olmuyor hiç anlamıyorum.
Ekstra bişey yaptığımızda yok çok üzüldüm cidden bende olurum kendimde zerre umudum yok..
kardeşimden umutluyum ama kendimden yok

Back