• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Yok kızlar bildiğin adet oldum. Dün doktora gittim tekrar klomene başladık hayırlısı olsun ne diyeyim hepimize geçmiş olsun inşallah bu aya bi umut olur

Sikma canini canim ya illa ki yolun sonunda kavusacagiz bebegimize. Buna inaniyorum ven. Benim de adetim yeni bitti. Maraton yeniden basliyor. Gazam mubarek olsun :)

İnşallah bu ay gelir bebeğin seni üzmez artık canım
İnşallah canım ben gibi olan bütün arkadaşlarıma Allah büyük sabır versin demekten akşam bişey gelmiyor elimden :(
Sikma canini canim ya illa ki yolun sonunda kavusacagiz bebegimize. Buna inaniyorum ven. Benim de adetim yeni bitti. Maraton yeniden basliyor. Gazam mubarek olsun :)
Benimde bugün son canım klomene başlıcam allahım inşallah yüzümüze Güler çok yorulduk artık manevi anlamda
hayırlısı canım ya... o çizgiler neydi acaba
Valla bi bilsem artık idrar testi yapmam buda bana kapak olsun
Giderim günüm geçer kan veririm insanla dalga geçer gibi bozuk canım hepsi bozuk işte koladan çift çizgi çıkaran testlerden ne bekliyorsu. En garantisi kan

adet oldum kızlar :KK43: şu an bunalımın dibindeyim:KK61:
Biliyorum o hissi ben ne kadar ağladım o gün :(
Vazgeçmek en iyisi umutsuz bir şekilde yola devam ediyoruz birgün olucak ama nasıl ne şartlarda olucak bilmiyorum.
İnsan sıkılıyor bunalıyor birde eşinle duygularını paylaşamıyorsın paylaşsan abartma olur
O yüzden sessiz sessiz ağlamak en iyisi belki Allah birgün işitir kalbimizden

Bu ay ben de almadim inanir misin? Hatta aylardir duzenli olarak her sabah atesimi olcuyordum normalde ama bu ay onu da biraktim. Hic icimden gelmiyor.
Alma testlerde zaten bozuk canım saçma sapan sonuçlar çıkıyor :(
Bırak herşeyi vazgeç bende aynıyım umrumda değil içiyorum ama öylesine işte

Back