2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Slm kızlar size zahmet şu resme bakar mısınız bebeğimin bacak arası resmi kız mı erkek mi lütfen acil cvp yazın

Eklentiler

• Screenshot_20170906-234132.png
    231,5 KB · Görüntüleme: 34
Sürekli soruyosun canım ama biz anlamıyoruz :) bekle doktor söyleyecek nasıl olsa
Hiç güleceğim yoktu kızzz alemsin ya
Geçenlerde yine sormuştu birinde Yok hamilemiyim diğerinde de kızmı oğlan mı ???
Değişik bir tip sanırım öylesine yazıp duruyor
Benimde iki gündür kahverengi akıntım var ama çok az miktarda oeçeteye silince geliyor ilk defa oldu umarım kötü bir durum yoktur

Canım gülmek istiyorsan gül kendini sıkma gaz yapar sende ve 2 kişi kullanıyoruz birimiz hamile birimiz de gebelik düşünüyoruz o kuş kadar beynin karışmasın diye acıklama yapmak istedim mağlum olan o azcık beyninde gitmesin...

Kibledim
erkek üye belli yazdıklarına bakınca pek bişeye benzemiyor hakaretlerini aynen sana iade ediyorum iki kişi kullanıyormuş
Saldırıya geçeçek kadar acizsin ne diyeyim yazık
Ha ekleme az biraz daha ultrason resmî atta başka konularda belki kendine cevap vericek birini bulursun bayan zeka küpü
Sayen de gülmeye devam ediyorum beyin bedava

Olur ben sana oltrason resmi sende bana başka bi resim yollaya bilirsin incelemem icin ayıkmışındır yavrummm istiyorsan kazma sapıda yollaya bilirim sana yazım olur

L laracraft canim ben kibleyene kadar arkadas ucup gitmis bile neyse ki :)

Haftaya carsamba ya da persembe bat gunum. Bu sabah testim negatifti ama daha zamanim var belli mi olur Bugun cok berbat bir adet sancisi ile uyandim. Kasiklarim ve belim cok agriyor. Bir de goguslerim. Hem sisler hem de kopacaklarmis gibi bir aci var nedense. Insallah hamileyimdir o kadar cok istiyorum ki. Bu ay ikimiz de guzel bir haber verebilsek keske eslerimize.

Ay canım inşallah bu ay hiçbişey kullanmadım sadece iki gün peçete silince gelen kahverengi akıntı geldi.
Valla bilmiyorum bakalım benim pek umudu. Yok ama dilerim seninki boşa çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…