2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN CANIM GÜZEL GÜNLER YAKINDIR O ZAMAN:)
Günaydın kızlarr
Benimde iki tane yumurtam oluşmuş biri 16 diğeri 23 geçen ay daha iyiydi bu ay hiç umudum yok
Aman ben bıraktım artık iki ay daha giderim doktora başlasa uğraşmam bıktım çünkü
Yazılı değilmiş der köşeme çekilirim kaderime razı gelirim

maşallah canım benim. eşinin değerleri iyiyse ovulasyon testi alsana

Neden umudun yok canim ya bence gayet iyi yumurtalarin :) Dollenme icin minimum 17 mm civarinda olmasi gerekiyor diye biliyorum. Bir de catlayana kadar gunde 1 mm daha buyumeye devam ediyorlar. Belli mi olur canim ya bir bakarsin surpriz bir sekilde gelir bebisin. Benim de bugun 15. gunum. Calismalara daha yeni baslayacagiz.

maşallah canım benim. eşinin değerleri iyiyse ovulasyon testi alsana
Kullanmıştım daha önce bi işe yaramadı ki zaten ben yapamıyorum kafaya takmak istemiyorum kendi kendine olsun olucaksa şimdi eşim bi toz kullanıyor inşallah faydası olur
Kız ne bilim yarın yine gidicem usanmışım demek ki içimden ondan böyle konuşuyorum.
Aman olacağı varsa olur zaten önemini yitirdi iyice bence bu konu zaten yaş geçtikçe rahatlığa alıştıkça insan iki kere düşünüyor İnan sorunum olmasa kendiliğinden istediğimde olacağını bilseydim daha beklerdim. Ne yazık ki bu da bizim sınavımız

aa laparoskopi mi olmuştun?
kaç gün yattın?
iz kaldı mı?
tüm bunların cevabını istiyorummm

Evet canım 9-10 ay kadar önce oldum. Hem laparoskopi hem de histereskopi aynı anda oldum. Hastanede sadece 1 gece yattım. Tam olarak iyileşmem max 1 haftayı buldu. İzi biraz kaldı tabi ama çok belli olmuyor. Zaten biri tam göbek deliğimin içine doğru :) Toplamda 4 delik vardı bende. Biri göbekte, biri göbeğin biraz altında, diğer ikisi de kasıklarımın biraz üzerinde. Operasyondan sonra tek sıkıntım gaz sancısıydı ki ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Ama evin içinde yavaş yavaş bol bol yürüdüm iyi geldi. Kısacası inan ki hiç korkulacak bir olay değil. Sen ne zaman olacaktın?

iyi bari o zaman.
ben artık en yakın zamanda olacağım.
sol tüpüm hidrosalpenks.
sağ kısmi geçişli.
3 yıldır bebek yok.
2 negatif tüp bebek.
acil olmalıyım hatta.

iyi bari o zaman.
ben artık en yakın zamanda olacağım.
sol tüpüm hidrosalpenks.
sağ kısmi geçişli.
3 yıldır bebek yok.
2 negatif tüp bebek.
acil olmalıyım hatta.

Hiç zaman kaybetmeden ol bir an önce kurtul. Benim de rahimin dışında 3 tane miyom, rahim girişinde 1 adet polip vardı. Doktorum işlem sırasında bir de rahimin içinde üst kısımda bir çentik gördüğünü, onu da kesip düzelttiğini söyledi. :)
Daha önce hsg çektirmiştim, tüpler açık çok şükür ama bende de 4 yıldır bebek yok :)

Operasyon aralık ayında oldu, Nisan ayına kadar korunduk. Temmuz ayında bir kimyasalım oldu, hayatımda ilk hamile kalışımdı ama demek ki umut var dedim :) Kimyasalın üstüne de bu ay 3. denememiz olacak hayırlısıyla. Bekliyoruz bakalım.

valla ben tüpler bu haldeyken normal boşuna denemişim gibi.
bende ameliyat olacağım bana öyle geliyor ki sol tüpü bağlayacak.
sağı kurtarmaya çalışır.
sonra iyileşince 3.denememi yaparım inşallah.
Rabbim hepimizi sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin.

dualarımdasın

Aminn Canım.. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar yazdiklarinizi okudum rabnim inşallah hepinize en kısa zamanda bebek haberi vermeyi nasip etsin. Umutsuz beklemek gerçekten çok zor umudunuzu hiç yitirmeyin. Ben tüp yaptırmayı düşünürken geldi melegim bugün de kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun darısı size olsun inşallah dualarimdasiniz.

Her seyin yolunda olmasina cok sevindim canim. Allah hep gonlune gore versin dilerim. Insallah birgun bizim de yuzumuze guler kismet.

Her seyin yolunda olmasina cok sevindim canim. Allah hep gonlune gore versin dilerim. Insallah birgun bizim de yuzumuze guler kismet.
Sukurler olsun canım digerinde kalp atışı olmayınca çok üzülmüştüm rabbim bu gebeligimi saglikla nasip etsin inşallah.

İnşallah canim senin güzel haberin de yakındır. Kaç yıllık evliydin tüp bebek falan düşünüyor musun ?

10 yillik evliyim, 4 yildir da ugrasiyoruz iste. Eger bu yil sonuna kadar olmazsa tup bebegi deneyecegiz. Ama insallah gerek kalmaz.

ayyyyyyyyy canım çok şükürrrr darısı bzilere inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…