aaaaaaaaaaaaaaaa süperrrr canımmm:) oh be:) peki doğal yoldan mı oldu?
Sağolun canlarım amin inşallah rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin hepimize. Evet canım doğal yoldan oldu ekimde tüp bebek düşünüyordum rabbim ol dedi hayırlısıyla. Yarın da randevu aldım kan testi yapturicam.Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder
Tebrik ederim Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsinSağolun canlarım amin inşallah rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin hepimize. Evet canım doğal yoldan oldu ekimde tüp bebek düşünüyordum rabbim ol dedi hayırlısıyla. Yarın da randevu aldım kan testi yapturicam.
Amin canım inşallah rabbim sana da nasip etsin inşallah.Tebrik ederim Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin
Hikayeni anlatır mısın sende veya eşinde sıkıntı var mıydı ne kadar oldu isteyeli
Tüp bebek düşünürken olmus cok guzel bir mucize Allah daim etsin saglıcakla inşallah
Bende tüp denedim negatif oldu boyle bir mucize ins benide bulur
BirdeBu ay özel birsey denedin mi
Cok soru sordum ya kusura bakma
NE YÖNTEMLER SÖYLEDİ CANIM:)Amin canım inşallah rabbim sana da nasip etsin inşallah.
Ben iki yıllık evliyim ve hep istedik canım yaşım da 35. Bir sene doğal yoldan olmayınca doktora gittik eşimin ve benim değerlerimiz normal çıktı ama yaş itibariyle ilaç tedavisine başladık olmadi her ay hüsran yaşadık. Sonra aşılamaya geçtik ilki tutmadı ikincisi tuttu ama rabbim nasip etmedi. Kalbi durduğu için kürtaj oldum mayısta. Doktor 2 ay korunma verdi. Ardından 2-3 ay deneyin olmazsa tüp bebek tedavisine başlayın yaşınız ilerlemeden dedi. Biz de eşimle ekimde görüşmeye gitmeye karar vermiştik rabbim şükürler olsun doğal yoldan nasip etti.
Bu ay şöyle bir şey oldu: ben memleketteyken bizim orda bir kadın var emekli ebe onunla görüştüm. O belimi çekti eliyle muayene etti. Benim rahmim ters ona göre bazı yöntemler söyledi ve oldu işte. Mucizem geldi. Rabbim senin yüzünü de güldürsün inşallah arkadaşım.
Ben umitlandirmak istemem ama ben hamile kaldigim ay malum iliskiden tam 11 gun sonra leke geldi adet olacagim sandim kesildo lwkw ertesi.gunde hafif adet sancisi gibi sancim.oldu.... iki gun sonra testim silik pozitiftimaya_gallo kaç gündür sancıdan geberiyorum adet sancısı çekiyorum durduk yere ne zaman ki kahverengi leke geldi ondan sonra başladı sancılar.. içerde bişeyler oluyor ama ben bilmiyorum umarım kötü bişey yoktur uğraşacak ne halim nede sabrım kaldı
Umarım ama ben yine de ümitlenmiyeyim her ihtimale karşıBen umitlandirmak istemem ama ben hamile kaldigim ay malum iliskiden tam 11 gun sonra leke geldi adet olacagim sandim kesildo lwkw ertesi.gunde hafif adet sancisi gibi sancim.oldu.... iki gun sonra testim silik pozitifti
Bide malum ilişki hangisi biliyorumBen umitlandirmak istemem ama ben hamile kaldigim ay malum iliskiden tam 11 gun sonra leke geldi adet olacagim sandim kesildo lwkw ertesi.gunde hafif adet sancisi gibi sancim.oldu.... iki gun sonra testim silik pozitifti
bat ne zaman?deniz_ve_mehtap aslında geçen ay klomen kullandım belki bu ay yumurtlamamı etkilemiştir diye umut etmiyor değilim.
Bakalım belki bi mucize olur sağlıklı bi bebeğim olur
4 gün var canmbat ne zaman?
test yapsanaaaaaaa4 gün var canm
Yaptım bugün negatiftest yapsanaaaaaaa
Umarım olmazsın adet olacağın zaman kahve akıntı olmaz ki pembe olur sonra kırmızıya dönerselammmm kızlar benım sıze acıl bısey sormam gerekıyor benım bata 3 gun var ama bugun kahverengı akıntım var acaba adetım erkenmı olacak yada baska bıseymı var anlamadım ?
maya_gallo kaç gündür sancıdan geberiyorum adet sancısı çekiyorum durduk yere ne zaman ki kahverengi leke geldi ondan sonra başladı sancılar.. içerde bişeyler oluyor ama ben bilmiyorum umarım kötü bişey yoktur uğraşacak ne halim nede sabrım kaldı
Hadi yaaaaCanim her seyin hayirlisi olsun insallah. Ben bugun regl oldumInsallah sende vardir bir seyler.
Canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah. Gittin mi kontrole kac haftalikAmin canım benim rabbim sana da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?