hayırlısı canım ya... o çizgiler neydi acabaYok kızlar bildiğin adet oldum. Dün doktora gittim tekrar klomene başladık hayırlısı olsun ne diyeyim hepimize geçmiş olsun inşallah bu aya bi umut olur
Yok kızlar bildiğin adet oldum. Dün doktora gittim tekrar klomene başladık hayırlısı olsun ne diyeyim hepimize geçmiş olsun inşallah bu aya bi umut olur
İnşallah bu ay gelir bebeğin seni üzmez artık canımYok kızlar bildiğin adet oldum. Dün doktora gittim tekrar klomene başladık hayırlısı olsun ne diyeyim hepimize geçmiş olsun inşallah bu aya bi umut olur
İnşallah canım ben gibi olan bütün arkadaşlarıma Allah büyük sabır versin demekten akşam bişey gelmiyor elimdenİnşallah bu ay gelir bebeğin seni üzmez artık canım
Benimde bugün son canım klomene başlıcam allahım inşallah yüzümüze Güler çok yorulduk artık manevi anlamdaSikma canini canim ya illa ki yolun sonunda kavusacagiz bebegimize. Buna inaniyorum ven. Benim de adetim yeni bitti. Maraton yeniden basliyor. Gazam mubarek olsun :)
Valla bi bilsem artık idrar testi yapmam buda bana kapak olsunhayırlısı canım ya... o çizgiler neydi acaba
Şakın test yapma benden sana tavsiye gününü bekle geçsin ondan sonra git kan ver en garantisiBENİMDE BAT 2 : ( SIFIR BELİRTİ, HAFİFEN KARNIMDA SANCI VAR
canım ben bir profa gidiyorum klomeni kullandırtmıyor, sen aşılama vs yapmadın mı?Şakın test yapma benden sana tavsiye gününü bekle geçsin ondan sonra git kan ver en garantisi
Üzülme canım benim inşallah hamilesindir ❤kızlar yarın adet günümlekelenmem başlamadı hala ama adet olacak gibi karnımla bleim ağrıyor (( of keike hamile olsam keşke eşimin doğum günü sürpriz olurdu
adet oldum kızlarşu an bunalımın dibindeyim
Ben yine klomen kullanıyorum az kaldı hafataya randevum canım hayırlısı olsun demekten başka elimden bişey gelmiyor açıkcasıcanım ben bir profa gidiyorum klomeni kullandırtmıyor, sen aşılama vs yapmadın mı?
Biliyorum o hissi ben ne kadar ağladım o günadet oldum kızlarşu an bunalımın dibindeyim
Artık test almayı da bıraktım günüm geçse bile inanmamam hamile olduğumaUzuldum canim ya. Her ay her ay ayni senaryoyu yasiyoruz hepimiz. Ben de kendimi bir kisir dongunun icinde gibi hissediyorum hep. Bir turlu cikamiyorum.
Artık test almayı da bıraktım günüm geçse bile inanmamam hamile olduğuma
Alma testlerde zaten bozuk canım saçma sapan sonuçlar çıkıyorBu ay ben de almadim inanir misin? Hatta aylardir duzenli olarak her sabah atesimi olcuyordum normalde ama bu ay onu da biraktim. Hic icimden gelmiyor.
ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN CANIM GÜZEL GÜNLER YAKINDIR O ZAMAN:)güzeller merhaba.
herkesler iyi mi?
bende yakın zamanda laparoskopi olacağım inşallah.
korkmuyor da değilim ama bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?