2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canimm benimm uzuunn zamandir girmiyordum,tasinma yerlesme vs derken araya cook sey girdi,nasipse 6 eylulde dogumum var az kaldi..darisi sana ve tumm isteyenlere insallah..optummm herkesleri..
canım maşallah Allah kurtarsın sağ salim al bebişini kucağına bitirdiniz valla hamileliği darısı bizlere inşallah

Kız zilli kaçtım gittin bizde kuruduk burda hala uğraşıyoruz ki hamile kalalım :)
Sen nasılsın iyimisin oğluşun iyimi :) bir garip oblomov

Kız zilli kaçtım gittin bizde kuruduk burda hala uğraşıyoruz ki hamile kalalım :)
Sen nasılsın iyimisin oğluşun iyimi :) bir garip oblomov
biz çok şükür iyiyiz canım ağırlaşıyorum gün geçtikçe çalışınca baya zormuş hamilelik. canım inşallah sizlere de nasip olacak

Canimm benimm uzuunn zamandir girmiyordum,tasinma yerlesme vs derken araya cook sey girdi,nasipse 6 eylulde dogumum var az kaldi..darisi sana ve tumm isteyenlere insallah..optummm herkesleri..
Ben şok ne çabuk geçmiş vakit en son hamileliğini öğrendiğin zamanı hatırlıyorum. İnşallah sağlıkla doğmuştur evladın canım.

Kız mı erkek mi.

Eklentiler

• Screenshot_20170906-234132.png
    231,5 KB · Görüntüleme: 33

Selaaaammmm!
Ne yapıyorsunuz kızlar? Ben batı bekliyorum her ay olduğu gibi
Yumurtlama zamanımı tutturamadık galiba bu ay. Yumurtlamadan 1 gün önce ve 2 gün sonrayı değerlendirebildik, o yüzden pek umudum yok. İnanır mısınız batıma kaç gün kaldığını bile bilmiyorum şu anda, hiç takip etmedim bu ay desem
Şimdi aplikasyondan baktım da bat 21/09'muş.

Hadi siz de anlatınnnn :) Neler yapıyorsunuz?

merhaba canım yazını görünce yorum yapayım dedim yumurtlama gününü tam tutturmuşsunuz 1 gün öncesinde ilişki çok önemli çünkü çatlamadan önce içerde hazır sperm olması gerekiyor bana doktorum özellikle bu şekilde tembihlemişti hakkında hayırlısı olsun inşallah

selammmmm
ben aylardır pek bilmiyorum ne zaman yumurtluyorum ne zaman adet gelecek?
saldım pehhh
ekimden sonra tedavilere devam edeceğim o zaman belki bir kıpırdama olur

canımmmm :)
hala nazlı bebeklerimizi beklemekteyiz...ben bu ay puregon iğne ve çatlatma iğnesi vuruldum normal denedik ama hiç umutlu değilim olmadı bence adetim gelecek gibi. birde üstüne idrar yolu enfeksiyonu oldum wc den çıkamıyorum. psikolojik olarak yorgun hissediyorum kendimi bir ay ara vereyim tedaviye diyorum ama yinede bir doktora danışıcam tabii.
sen nasılsın? nasıl gidiyor çalışmalar ?

canıımmm maşallah 32. haftaya gelmişsin Rabbim sağlıkla kavuştursun evladına.

Amin canim insallah. Kismet artik ne diyeyim :) Sen nasilsin? Her sey yolunda gidiyor degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…