- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
canım maşallah Allah kurtarsın sağ salim al bebişini kucağınaCanimm benimm uzuunn zamandir girmiyordum,tasinma yerlesme vs derken araya cook sey girdi,nasipse 6 eylulde dogumum var az kaldi..darisi sana ve tumm isteyenlere insallah..optummm herkesleri..
Bana yazmış birindehangisi doğru hamile misin değil mi?
canım nasılsın? giremedim uzun oldu geçmişi de okumadım neler yapıyorsunuz?Bana yazmış birinde
Sonra hamileyim yazmış bende baktım cevap vermedim
biz çok şükür iyiyiz canım ağırlaşıyorum gün geçtikçe çalışınca baya zormuş hamilelik. canım inşallah sizlere de nasip olacakKız zilli kaçtım gittin bizde kuruduk burda hala uğraşıyoruz ki hamile kalalım :)
Sen nasılsın iyimisin oğluşun iyimi :)bir garip oblomov
Ben şokCanimm benimm uzuunn zamandir girmiyordum,tasinma yerlesme vs derken araya cook sey girdi,nasipse 6 eylulde dogumum var az kaldi..darisi sana ve tumm isteyenlere insallah..optummm herkesleri..
Işte silik testim kizlar
Canimm benimm uzuunn zamandir girmiyordum,tasinma yerlesme vs derken araya cook sey girdi,nasipse 6 eylulde dogumum var az kaldi..darisi sana ve tumm isteyenlere insallah..optummm herkesleri..
Slm kızlar size zahmet şu resme bakar mısınız kız mı erkek mi sadece bacak arası çekilmiş cevaplarınızı bekliyorum lütfen
merhaba canım yazını görünce yorum yapayım dedim yumurtlama gününü tam tutturmuşsunuz 1 gün öncesinde ilişki çok önemli çünkü çatlamadan önce içerde hazır sperm olması gerekiyor bana doktorum özellikle bu şekilde tembihlemiştiSelaaaammmm!
Ne yapıyorsunuz kızlar? Ben batı bekliyorum her ay olduğu gibi
Yumurtlama zamanımı tutturamadık galiba bu ay. Yumurtlamadan 1 gün önce ve 2 gün sonrayı değerlendirebildik, o yüzden pek umudum yok. İnanır mısınız batıma kaç gün kaldığını bile bilmiyorum şu anda, hiç takip etmedim bu ay desem
Şimdi aplikasyondan baktım da bat 21/09'muş.
Hadi siz de anlatınnnn :) Neler yapıyorsunuz?
Selaaaammmm!
Ne yapıyorsunuz kızlar? Ben batı bekliyorum her ay olduğu gibi
Yumurtlama zamanımı tutturamadık galiba bu ay. Yumurtlamadan 1 gün önce ve 2 gün sonrayı değerlendirebildik, o yüzden pek umudum yok. İnanır mısınız batıma kaç gün kaldığını bile bilmiyorum şu anda, hiç takip etmedim bu ay desem
Şimdi aplikasyondan baktım da bat 21/09'muş.
Hadi siz de anlatınnnn :) Neler yapıyorsunuz?
canımmmm :)
canıımmm maşallah 32. haftaya gelmişsin Rabbim sağlıkla kavuştursun evladına.merhaba canım yazını görünce yorum yapayım dedim yumurtlama gününü tam tutturmuşsunuz 1 gün öncesinde ilişki çok önemli çünkü çatlamadan önce içerde hazır sperm olması gerekiyor bana doktorum özellikle bu şekilde tembihlemiştihakkında hayırlısı olsun inşallah
merhaba canım yazını görünce yorum yapayım dedim yumurtlama gününü tam tutturmuşsunuz 1 gün öncesinde ilişki çok önemli çünkü çatlamadan önce içerde hazır sperm olması gerekiyor bana doktorum özellikle bu şekilde tembihlemiştihakkında hayırlısı olsun inşallah
selammmmm
ben aylardır pek bilmiyorum ne zaman yumurtluyorum ne zaman adet gelecek?
saldım pehhh
ekimden sonra tedavilere devam edeceğim o zaman belki bir kıpırdama olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?