İyiyim canım Bayram girdiği için doktora gitmedim Reglim gelirse gidicem doktora
çok şükür canım her şey yolunda ağırlaştım artık çalışıyorum ama zor geliyor hayatı baya bir kısıtlıyormuş bu hamilelik . Rabbim tez vakitte hayırlı zamanlarda sizlere de nasip etsin inşallahAmin canim insallah. Kismet artik ne diyeyim :) Sen nasilsin? Her sey yolunda gidiyor degil mi?
Olmuyor valla bıktım ben ruh halim böyle uğraşasın doktora gidesim dahi yok..maya_gallo
çok şükür canım her şey yolunda ağırlaştım artık çalışıyorum ama zor geliyor hayatı baya bir kısıtlıyormuş bu hamilelik . Rabbim tez vakitte hayırlı zamanlarda sizlere de nasip etsin inşallah
13 senelik iş hayatımı geride bırakın evlilikle.. çoçuk olmuyor diye çalışmak istiyorum ama eşim istemiyor sinir oluyorumAl benden de o kadar. Allahtan son zamanlarda isim o kadar yogun ki bu konuyu durup dusunecek firsatim olmuyor :) Hayirlisi..
13 senelik iş hayatımı geride bırakın evlilikle.. çoçuk olmuyor diye çalışmak istiyorum ama eşim istemiyor sinir oluyorum
Ay canım ihtiyacımız yokmuş sıkıntın yok milletin sıkıntısını çekme diyor :/ halbu ki keyfi çalışmak daha güzel mecburiyet yok mesela bilmiyorum valla herşey karıştıNeden istemiyor yahu? Hayat musterek sonucta. Hem calisinca kafan da psikolojin de daha dinc oluyor aslinda
Çok şükür canım hayırlı olsun darısı benim veMerhaba kızlarEki Görüntüle 2044998 nasılsınız? Ben şu anda çok şaşkınım HAMİLEYİM
Rabbim inşallah sağlıklı bir gebelik nasip etmiştir.
Çok sevindim canım. Hayırlı olsun inşallah :)Merhaba kızlarEki Görüntüle 2044998 nasılsınız? Ben şu anda çok şaşkınım HAMİLEYİM
Rabbim inşallah sağlıklı bir gebelik nasip etmiştir.
Çok şükür canım hayırlı olsun darısı benim vemaya_gallo başına diyelim
İlaç felan kullandın mı canım
Sağolun canlarim amin inşallah sağlıkla kucagimiza alalim bebeklerimiziÇok sevindim canım. Hayırlı olsun inşallah :)
Daha çok Yen'i sanırım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınKızlar sizce gercek olabilir mi ? İnanamıyorum ilk testim çıktı 1 saat sonra tekrar denedim biraz daha az silik çıktı 2 saat sonra başka marka denedim oda çok az silik çıktı
Hamilesin canım gözün aydın benim de silik çıkmıştıKızlar sizce gercek olabilir mi ? İnanamıyorum ilk testim çıktı 1 saat sonra tekrar denedim biraz daha az silik çıktı 2 saat sonra başka marka denedim oda çok az silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?