• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Amin canim insallah. Kismet artik ne diyeyim :) Sen nasilsin? Her sey yolunda gidiyor degil mi?
:KK200:
çok şükür canım her şey yolunda ağırlaştım artık çalışıyorum ama zor geliyor hayatı baya bir kısıtlıyormuş bu hamilelik . Rabbim tez vakitte hayırlı zamanlarda sizlere de nasip etsin inşallah

çok şükür canım her şey yolunda ağırlaştım artık çalışıyorum ama zor geliyor hayatı baya bir kısıtlıyormuş bu hamilelik . Rabbim tez vakitte hayırlı zamanlarda sizlere de nasip etsin inşallah

Amin canim insallah. Iyi olmana coook sevindim. Insallah sag salim alirsiniz kucaginiza siz de.
:KK200:

Al benden de o kadar. Allahtan son zamanlarda isim o kadar yogun ki bu konuyu durup dusunecek firsatim olmuyor :) Hayirlisi..
13 senelik iş hayatımı geride bırakın evlilikle.. çoçuk olmuyor diye çalışmak istiyorum ama eşim istemiyor sinir oluyorum

Neden istemiyor yahu? Hayat musterek sonucta. Hem calisinca kafan da psikolojin de daha dinc oluyor aslinda :KK43:
Ay canım ihtiyacımız yokmuş sıkıntın yok milletin sıkıntısını çekme diyor :/ halbu ki keyfi çalışmak daha güzel mecburiyet yok mesela bilmiyorum valla herşey karıştı

kızlar hayırlı cumalar, uzun bir aradan sonra ben geldim:)) takipteyim ama işlerin yoğunluğundan yazamazım bir türlü:))) L laracraft senin testin pozitifti nasıl adet oldun ya

Merhaba kızlar:KK25:
20170915_125757-1.jpg
nasılsınız? Ben şu anda çok şaşkınım HAMİLEYİM :anneadayı::emir_bebek::halay::halay::KK73::KK73:

Rabbim inşallah sağlıklı bir gebelik nasip etmiştir.

Kızlar sizce gercek olabilir mi ? İnanamıyorum ilk testim çıktı 1 saat sonra tekrar denedim biraz daha az silik çıktı 2 saat sonra başka marka denedim oda çok az silik çıktı

Eklentiler

• IMG_3562.JPG
    IMG_3562.JPG
    20,6 KB · Görüntüleme: 36
Çok şükür canım hayırlı olsun darısı benim ve maya_gallo maya_gallo başına diyelim
İlaç felan kullandın mı canım
Çok sevindim canım. Hayırlı olsun inşallah :)
Sağolun canlarim amin inşallah sağlıkla kucagimiza alalim bebeklerimizi
L laracraft canim sana ve maya_gallo ya da eabnim tez zamanda nasip etsin inşallah
Ilac kullanmadim canim ekimde tüp bebek için görüşmeyi düşünüyordum rabbim doğal yoldan nasip etti inşallah kanda da dogrulanir pazartesi kan vermeyi düşünüyorum.

Kızlar sizce gercek olabilir mi ? İnanamıyorum ilk testim çıktı 1 saat sonra tekrar denedim biraz daha az silik çıktı 2 saat sonra başka marka denedim oda çok az silik çıktı
Daha çok Yen'i sanırım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Back