• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Test yap canım varsa çıkar. İnşallah vardır.
Canim test yap, ben hamile oldugumu adetten bir gun once aksam yaptigim testle ogrendim silik cikti. Bebetime marka alma onlarin hassasiyeti iyi degil: ) bugun yap bizi merakta birakma
Yapmıycam kızlar annemdeyiz, bugün kuzenimin düğünü var eğer negatif çıkarsa iyice çökerim :( 1-2 gün daha geçsin de öyle yapıym diyorum..

Yapmıycam kızlar annemdeyiz, bugün kuzenimin düğünü var eğer negatif çıkarsa iyice çökerim :KK43: 1-2 gün daha geçsin de öyle yapıym diyorum..
valla:KK70: bence yap:KK70: çünkü bende senin gibi düşünüyordum iyiki yapmışım diyorum:KK70: düğün de sana eğer negatifse eğlence olur unuttturur:KK70: ben aşılama yaptığımda yeğenimin doğumunda hastande refakatçiydim adet oldum ama yeğenimden üzülemedim ki:KK70: inşallah tutmuştur tutmadıysa da sakın moralini bozmaaaa:) tek yumurta ve 1 milyon yıkanmış spermle doğal gebe kaldım ben:))inşallah sağlıkla devam eder... duyuyordum inanmıyordum ama zamanı gelince sen bile anlamayacaksın:))

valla:KK70: bence yap:KK70: çünkü bende senin gibi düşünüyordum iyiki yapmışım diyorum:KK70: düğün de sana eğer negatifse eğlence olur unuttturur:KK70: ben aşılama yaptığımda yeğenimin doğumunda hastande refakatçiydim adet oldum ama yeğenimden üzülemedim ki:KK70: inşallah tutmuştur tutmadıysa da sakın moralini bozmaaaa:) tek yumurta ve 1 milyon yıkanmış spermle doğal gebe kaldım ben:))inşallah sağlıkla devam eder... duyuyordum inanmıyordum ama zamanı gelince sen bile anlamayacaksın:))
Canım benim süper ötesi moralin için çoook teşekkür ederim :) testim yok malesef dışarı çıkamam şimdi hazırlanıyoruz düğün için hem ben annemlere söylemedim aşılama olduğumu eğer hamileysem de keseyi ya da kalp atışını duymadan söylemek istemiyorum :) hayırlısı canım sabah yaparım eğer inşallah olmazsam ;)

Canım benim süper ötesi moralin için çoook teşekkür ederim :) testim yok malesef dışarı çıkamam şimdi hazırlanıyoruz düğün için hem ben annemlere söylemedim aşılama olduğumu eğer hamileysem de keseyi ya da kalp atışını duymadan söylemek istemiyorum :) hayırlısı canım sabah yaparım eğer inşallah olmazsam :KK66:
aynen haber bekliyoru senden:) sancın vs var mı:) bir de idrar rengine bak:)

Sancım yok kuzu göğüslerim acıyo biraz oyun havası oynamaya korkuyorum bişey olur diye :))) renge bakarım canım haber veririm tabiki :) :KK66:
aynen aylarca kendimi deli gibi gözlemleyen ben bu ay hiç gözlemlemedim, hafif sancım vardı adet bekliyordum, her şey olağandı:) adet öncesi lekelenme olmayınca akşam test yaptım ve sürpriz:KK57: he o gün test için idrarımı kaba yaptığım da değişik geldi bana parlak sarı geldi, sonra öğrendikten sonra şunu farkettim adete yakın ayaklarım üşüyordu hafif hafif... başka da belirtim yoktu... o yüzden sakın belirtilere takılmasın kimse

Canım benim süper ötesi moralin için çoook teşekkür ederim :) testim yok malesef dışarı çıkamam şimdi hazırlanıyoruz düğün için hem ben annemlere söylemedim aşılama olduğumu eğer hamileysem de keseyi ya da kalp atışını duymadan söylemek istemiyorum :) hayırlısı canım sabah yaparım eğer inşallah olmazsam :KK66:
Canım sonucu öğrenince mutlaka etiketle beni de inşallah var güzel bebısın seninle

aynen aylarca kendimi deli gibi gözlemleyen ben bu ay hiç gözlemlemedim, hafif sancım vardı adet bekliyordum, her şey olağandı:) adet öncesi lekelenme olmayınca akşam test yaptım ve sürpriz:KK57: he o gün test için idrarımı kaba yaptığım da değişik geldi bana parlak sarı geldi, sonra öğrendikten sonra şunu farkettim adete yakın ayaklarım üşüyordu hafif hafif... başka da belirtim yoktu... o yüzden sakın belirtilere takılmasın kimse

Canımm saol :) renge bakıcam bugün inşallah daha 1 saat olmadı evimize geleli bayram düğün yoğunduk baya yoruldum kafam da dağıldı iyice inşallah hamileysem de tam moral olur :))

Canımm saol :) renge bakıcam bugün inşallah daha 1 saat olmadı evimize geleli bayram düğün yoğunduk baya yoruldum kafam da dağıldı iyice inşallah hamileysem de tam moral olur :))
tmm:) ama bence yap:) eğer bugün adet olmazsan bu işi olmuş bil çünkü aşılama işleminin yapıldığı günden sonraki 14 gün tam adet oluyorsun tutmazsa:) hangi gün olmuştun? perşembe imidi?

Tamam kızlar daha yapmadım yarın test alırım ctesi sabahı yapıym diyorum müthiş bir sabır geldi
:KK48::KK39::KK68:
O da ıyı oluyo kız.bende adetın gecıkmesının 5 gunu yapmıstm taa.o da grıp oldum bısey yoksa hap ıceym dıye yapmıstm testı cıft cızgı cıkınca hap da hayal oldu 1 ay hasta dolastm.darısı sana olsn cıft cızgının ıns canm

Back