• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hamis canlar nasilsiniz bakalim? Her sey yolunda mi? Size bir sorum olacak. Benim ovulasyonumun uzerinden 6-7 gun kadar gecti. Cok fazla olmamakla birlikte gogus uclarimin genisleyip buyudugunu ve biraz da karardigini dusunuyorum. Sizde de bu degisimler olmus muydu? Eger olduysa hangi asamada olmustu acaba? Ya da bu durum ovulasyonla ilgili olabilir mi?
Ben de hiç bi belirti olmamıştı canım, bildiğin adet olacak gibiydim öyle çok sancı fln da olmadı yani hiç bişey olmadı ya sadece hafif hafif göğüs uçlarım aciyordu o da adet olacağım zamandan bir iki gün önce olmuştu. Onun haricinde ben adetimi bekledim o büyüme ve kararma hamileligin 8. Haftasından sonra fln oldu bende

ay 2 tane minik afacan mı gelecek canım:KK200: inşallah bir an önce kesinleşir oğlum ya da kızım diyebilmek çok farklı oluyor hele güçsüz tekmelerini hissetmek paha biçilmez
Aynen canım başka bi doktorda onayladı erkeğe benziyo diye. Ben kız istiyodum :) hayırlısı artık. Senin neydi cinsiyeti unuttum

Back