- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
-
- Konu Sahibi meleklercenneti
Çok teşekkür ederim canım benim biraz daha beklemem lazım o zamanCanim ben 5+1 de gitmistim karindan bakmayalim dedi degerlerimde yuksekti ama sanirjm daha net gormek icin vajinal bakti ama kalp atisi icin iki hafta sonra bol su ic oyle gel karindan bakcaz artik dedi
Canim bana direk oyle bakti 5+1di o gun . Ama bu son dedi normale doncez insallah sanirim kese icin zarari yoktur diye yapmistir hic sormadim ama sukur lekelenme falan olmadiarkadaslar alttan ultrasona baktirmak bebege zarar verir diyorlar.siz ne dusunuyorsunuz
ben geçen sefer çok araştırmıştım onu canım doktorlarada sordum yok öle bişey dediler.Zaten keseyi karından ultrasonla görmeleride mümkün değilmiş.arkadaslar alttan ultrasona baktirmak bebege zarar verir diyorlar.siz ne dusunuyorsunuz
matematik ogretmeniyim canım pazartesi dışında dışındadır dışındakiler program oturarak anlatmak mümkün değil çok zor gercekten allah korusun meleklerimiiziBen de 1.sınıf öğretmeniyim..Bütün gün ayaktayımhatta dün de bahce nobetcisi idim bu soğukta ama yapacak biseyim yok Allaha emanet artık şükür ki bugün istanbulda okullar tatil de bugün biraz dinlenecegim
bende matematik ogretmeniyim canım seni çok iyi anlıyorum işimiz zor ama en azından en zor gunlerimiztatile denk geliyor:) Allaha emanet miniklerimiz sen ne is yapiyorsun canim insallah isin yorucu degildir ben mat ogretmeniyim mecbur ders hep tahta geciyor oturarak anlatilmiyor ama sukur simdilik sikinti olmuyor Rabbim bizlere guc bebeklerimize saglik versin
Ayyy düşüncesi bile çok tatlıKizlar ileride göbüş resimlerimizi paylaşırız ne güzel olur ama :)
Kizlar ileride göbüş resimlerimizi paylaşırız ne güzel olur ama :)
Ayyyy evetttt en güzel çirkinliğim olacak kilolarımAyyy düşüncesi bile çok tatlıne güzel Allah nasip ederse hepimizin doğumu birkaç gün arayla olacak
Inşallah canım keseyi de göreceksin; pıt pıt ları da duyacaksınKızlar ya pazartesi görünür dedi dr kese. Bekleyeceğiz artık ama sabırsızlanıyorum. Inşallah bir sorun çıkmaz. Allahım hepimizin yüzüne baksın.
Kızlar ya pazartesi görünür dedi dr kese. Bekleyeceğiz artık ama sabırsızlanıyorum. Inşallah bir sorun çıkmaz. Allahım hepimizin yüzüne baksın.
Hadi güzel haberlerle bekliyoruz,transfer sonucunu beklemekten daha rahatiz ama,Rabbim yüzümüzü güldürür inşKızlar ya pazartesi görünür dedi dr kese. Bekleyeceğiz artık ama sabırsızlanıyorum. Inşallah bir sorun çıkmaz. Allahım hepimizin yüzüne baksın.
Benimde değerlerim yüksek çıkmıştı.testden yaklaşık 12-15 gün sonra görünüyorbenim de değerim biraz yüksek çıktı ,11. gün 543 acaba,ben ne zaman görürüm acaba,bi de senin transferden sonraki 15. gün müydü?