2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Canim ben 5+1 de gitmistim karindan bakmayalim dedi degerlerimde yuksekti ama sanirjm daha net gormek icin vajinal bakti ama kalp atisi icin iki hafta sonra bol su ic oyle gel karindan bakcaz artik dedi
Çok teşekkür ederim canım benim biraz daha beklemem lazım o zaman

arkadaslar alttan ultrasona baktirmak bebege zarar verir diyorlar.siz ne dusunuyorsunuz

matematik ogretmeniyim canım pazartesi dışında dışındadır dışındakiler program oturarak anlatmak mümkün değil çok zor gercekten allah korusun meleklerimiizi

:) Allaha emanet miniklerimiz sen ne is yapiyorsun canim insallah isin yorucu degildir ben mat ogretmeniyim mecbur ders hep tahta geciyor oturarak anlatilmiyor ama sukur simdilik sikinti olmuyor Rabbim bizlere guc bebeklerimize saglik versin
bende matematik ogretmeniyim canım seni çok iyi anlıyorum işimiz zor ama en azından en zor gunlerimiztatile denk geliyor

Kızlar ya pazartesi görünür dedi dr kese. Bekleyeceğiz artık ama sabırsızlanıyorum. Inşallah bir sorun çıkmaz. Allahım hepimizin yüzüne baksın.
Inşallah canım keseyi de göreceksin; pıt pıt ları da duyacaksın transfer sonrası beklemek de çok zordu ama şimdi de bi o kadar zor..inşallah hayırlısı ile 9 ayı sağlıkla bitiririz daha bundan sonra bir de cinsiyetleri bekleyeceğiz

Kızlar ya pazartesi görünür dedi dr kese. Bekleyeceğiz artık ama sabırsızlanıyorum. Inşallah bir sorun çıkmaz. Allahım hepimizin yüzüne baksın.

canim ben de insallah carsamba gidicem keseyi gormeye :) hadi sen basla da pesinden gelelim :)

benim gibi surekli idrara sıkışan var mi kizlar?? surekli lavabo ihtiyacim oluyo .sizlerde de basladi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…