Ben hamileyim :) kızım ayın 20 sinde 18 aylık olacak. Tam cadı. Evde olduğumda mızmız ağlıyor durmuyor sürekli peşimde. Sen neler yapıyorsun ?bebiş nasıl
Ben hamileyim :) kızım ayın 20 sinde 18 aylık olacak. Tam cadı. Evde olduğumda mızmız ağlıyor durmuyor sürekli peşimde. Sen neler yapıyorsun ?bebiş nasıl
çok şükür canım biz de 5 martta 17 aylık olduk,konuşma mücadelesi,yürüme pekiştirmesi derken büyüypruz.Senin adına çok sevindim.Allah kucağına aldırsın canım,ne güzel tedavisiz olması,darısı başımıza:)
çok şükür canım biz de 5 martta 17 aylık olduk,konuşma mücadelesi,yürüme pekiştirmesi derken büyüypruz.Senin adına çok sevindim.Allah kucağına aldırsın canım,ne güzel tedavisiz olması,darısı başımıza:)
kızlar merhaba nasılsınız. Ben çok üzgünüm çok yıprandım. Bebeğine dr. Lar Hemihipertrofi diyor. Bir tarafın diğerine göre daha çok gelişmesi demekmiş. Bacağı diğerine göre brz kalın. Kolda da ufak bi fark var. Int. Bu hastalık çok kötü anlatılıyor. Ailecek moralimiz çok bozul k. Uyuyamıyor yiyemiyor düşünemiyorum. Ağlıyorum hep ya bi taraf çok gelişirse diye. Bi de iç organlarda tümör oluşumuna yatkınlık oluyormuş.kontrol olacak hep. Duydunuz mu karşılaşan bi tanıdığınız fln var mı yada işin ehli bu konuyla ilgili bi dr. Bildiğiniz biz bursa dayız. Morale ihtiyacım var çok..