Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Tüp bebek tedavisine ara verdiğimiz 1 yıllık bir zaman sonrasında kendiliğinden hamile kalmayı başarmıştım..keseyi de gördük..hatta kalp atışını bile duymuştuk..dünyalar bizim olmuştu..o muvizevi ses arada kulaklarıma gelir..ancak 6 haftadan ileri gidemedik..kalbi durdu..Şimdi üzerinden yaklaşık 2 yıl geçti..halen daha bu yaşadığımı tam olarak atlatabilmiş değilim..Allahım inşallah hamile kalmayı nasip ettiği gibi sağlıklı bir şekilde ilerlemesini de nasip etsin..
Ya yeri geliyor insanin aklina geliyor. Basa donmek cok zor. RABBIM insallah haberini almayi nasip eder tekrar. ALLAH Kerimdir
Bu topik bir gun herkesin hamilelik haberiyle ve dogmasiyla şenlenir insallah. Kac ay gecti agustostan beri..

Arkadaşlar nasılsınız? Uzun bir süredir sessiz buralar..
ben de çok değişik bir şey oldu. Mucize gibi. Ve size sorum var. Dondurulmuş transfere başlayacaktık bu ay. Şu anda tedaviye başlamış olmam gerekiyordu. Adetim gecikti 1 gün. Korona falan stres yapıyorum sandım ama yine de test yaptım ve pozitif çıktı... Hemen kan verdim, sonucum 20 çıktı. Hala olayın şokundayım. Yarın artış var mı diye ikinci kanı vereceğim.
Değerim çok düşük, böyle olup artma olabilir mi?
bir de ben şimdi ne yapacağım çok kafam karışık. Transferden sonra pozitif alsam, şu anda günde 1 torba ilaç kullanıyor olurdum. Şimdi ise öyle durup bekliyorum. Kafam çok karışık 😁🤦‍♀️
Canım çok sevindim çok güzel bi haber bu rabbim daim etsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💞

Benim ikizler dustu canim maalesef.
Hicbirsey yapmiyorum suan. Cunku ocakta dusuk yaptim hala duzensiz kanamalsr yasiyorum toparlanmasi icin rahimin bekleyecegim mecbur. Bende dusukten sonra test yaptim silik cikti ardina düsmedim..
Doktora gidicegim bi ne durumdayim diye.
😢Rabbim hayırlısını versin inşallah canım bi gün mutlaka bizde güzel haberleri vericez duaya sabırla devam...

Değer 13 çıktı arkadaşlar. Zaten kanamam da başladı akşama doğru.. kısmet değilmiş ne yapalım 😞

Merhaba başka tipinde yazdım kimse cevap yazmadı dilerim arkadaşlar bana yardımcı olursunuz.gebelik asisi olan varmi aranizda ve estrofem kullanan ?dondurulmus embriyo transfer sureci ile ilgili konuşacağım bir bilgi sahibi arıyorum araftayim başıma öyle birşey geldiki 😪😪🤤

Kimse yok burada galiba fikri olanda yok üzüldüğüm icin çare buraya yazdım ama bir melek gelip tutmadı elimden 😪😪😪

Arkadaşlar nasılsınız? Uzun bir süredir sessiz buralar..
ben de çok değişik bir şey oldu. Mucize gibi. Ve size sorum var. Dondurulmuş transfere başlayacaktık bu ay. Şu anda tedaviye başlamış olmam gerekiyordu. Adetim gecikti 1 gün. Korona falan stres yapıyorum sandım ama yine de test yaptım ve pozitif çıktı... Hemen kan verdim, sonucum 20 çıktı. Hala olayın şokundayım. Yarın artış var mı diye ikinci kanı vereceğim.
Değerim çok düşük, böyle olup artma olabilir mi?
bir de ben şimdi ne yapacağım çok kafam karışık. Transferden sonra pozitif alsam, şu anda günde 1 torba ilaç kullanıyor olurdum. Şimdi ise öyle durup bekliyorum. Kafam çok karışık 😁🤦‍♀️
Ya ben inanamıyorum hiç, şoktayım hala. Bir sorunumuz yoktu ama çok uzun zamandır uğraşıyoruz bu işlerle. Doğal yoldan gebelik elde edebileceğim umudunu uzun zaman önce kaybetmiştim. Bakalım değer artacak mı.

yaaaaaa bana dua edin 🙏🙏🙏
❤️
Amin canım, bakalım değer biraz yükselsin sonra hep beraber seviniriz insallah. Yarın kan sonucu cıktıktan sonra yazarım yine.
sen de ne var ne yok? Ne durumdasın bu aralar?
Değer 13 çıktı arkadaşlar. Zaten kanamam da başladı akşama doğru.. kısmet değilmiş ne yapalım 😞
Canımsın yaaa çok sevinmiştim, kısmet gerçekten keşke ilerleseydi canım benim. Şükür ki dondurulmuşların var

Merhaba başka tipinde yazdım kimse cevap yazmadı dilerim arkadaşlar bana yardımcı olursunuz.gebelik asisi olan varmi aranizda ve estrofem kullanan ?dondurulmus embriyo transfer sureci ile ilgili konuşacağım bir bilgi sahibi arıyorum araftayim başıma öyle birşey geldiki 😪😪🤤
Slm canım sorunun nedir bilgim varsa yardımcı olmaya çalışırım

X