2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

ayyyy çokkk tatlısın . :rolleyes:Benim ömrüm boyu böyle sorunum olmadı ama 1 haftadır bir gaz kütlesi halinde dolaşıyorum :KK39:
omrun boyunca olmamis ne guzel deee artik hamissin kiiizzz:nazar::anneadayı::nazar: bi de kuru kaysi ye sabah kalkinca da 2 su bardagi su ic Allahin izniyle biseyin kalmaz:KK66::KK31:

omrun boyunca olmamis ne guzel deee artik hamissin kiiizzz:nazar::anneadayı::nazar: bi de kuru kaysi ye sabah kalkinca da 2 su bardagi su ic Allahin izniyle biseyin kalmaz:KK66::KK31:
saol canım denicem tavsiyelerini
saol canım denicem tavsiyelerini :KK68:

canim calismada sorun yok. cok yorma kendini. stresten uzak dur.ayakta cok kalma.dikkatli olduktan sonra sıkıntı olmaz bence.
aaaa ne güzel .Ya bende dün işe başladımda senin dr.un çalışma konusunda bişiy diyormu ben sordum yorucu işin yoksa sakıncası yok dedi çalışmanın ama bazen tedirginde oluyorum:KK16:

Olsun canim bazi arkadaslarin mesaisi daha agir oluyor yine ogretmenlik sukur diyorum hep ama keske sosyal ogretmeni olsaydim :) oturabilirdim bazen kismet
ben de bilişim teknolojileri öğretmeniyim,bilgisayar başında anlatıyorum,oturuyorum en azından ama sınıflar çok kalabalık 40 kişilik sınıflar çoğunlukla,ses mes kalmıyo anlayacağın,yine de bugünümüze şükür :eek::eek:

:) Allaha emanet miniklerimiz sen ne is yapiyorsun canim insallah isin yorucu degildir ben mat ogretmeniyim mecbur ders hep tahta geciyor oturarak anlatilmiyor ama sukur simdilik sikinti olmuyor Rabbim bizlere guc bebeklerimize saglik versin
ben muhasebeciyim canım Allha'tan işim oturarak.Senin evet zormuş ayakta ama dikkat et kendine ara ara otur dinlen bence...

X