- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- Konu Sahibi meleklercenneti
Oluyo kız napak artık dünya kadar ilac kullandik ve kullaniyoruz normal sanirim:))Ya kızlar bişiy sorcam sizlerdede gaz problemi varmı ( çok ayıp ama sordum işte:):))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyo kız napak artık dünya kadar ilac kullandik ve kullaniyoruz normal sanirim:))Ya kızlar bişiy sorcam sizlerdede gaz problemi varmı ( çok ayıp ama sordum işte:):))
Ayyy kuzucuklar için çekçezartık napalım:)Oluyo kız napak artık dünya kadar ilac kullandik ve kullaniyoruz normal sanirim:))
Gözün aydın cnm ne mutlu sana maşallah:)Kızlar bugün 15.gün ve ben dayanamadim yine test yaptim ve sonuc 1938:)
Canim ben 5+1 de gitmistim karindan bakmayalim dedi degerlerimde yuksekti ama sanirjm daha net gormek icin vajinal bakti ama kalp atisi icin iki hafta sonra bol su ic oyle gel karindan bakcaz artik dediKızlar 5 haftalikken kese karından ultrason ile görülür mü
Ya kızlar bişiy sorcam sizlerdede gaz problemi varmı ( çok ayıp ama sordum işte:):))
ayyyy çokkk tatlısın . Benim ömrüm boyu böyle sorunum olmadı ama 1 haftadır bir gaz kütlesi halinde dolaşıyorumolmaz mı kIiiiizzz sana tavsiyem sakin tutma Allah korusun gaz sancisi felaket bişiyyy o yuzden saliver gitsin
omrun boyunca olmamis ne guzel deee artik hamissin kiiizzz bi de kuru kaysi ye sabah kalkinca da 2 su bardagi su ic Allahin izniyle biseyin kalmazayyyy çokkk tatlısın . Benim ömrüm boyu böyle sorunum olmadı ama 1 haftadır bir gaz kütlesi halinde dolaşıyorum
ben örtmenim:)bide bişiy sorcam kızlar tatlı hamiş arkadaşlarım içinizde çalışan varmı ????
saol canım denicem tavsiyeleriniomrun boyunca olmamis ne guzel deee artik hamissin kiiizzz bi de kuru kaysi ye sabah kalkinca da 2 su bardagi su ic Allahin izniyle biseyin kalmaz
saol canım denicem tavsiyeleriniomrun boyunca olmamis ne guzel deee artik hamissin kiiizzz bi de kuru kaysi ye sabah kalkinca da 2 su bardagi su ic Allahin izniyle biseyin kalmaz
aaaa ne güzel .Ya bende dün işe başladımda senin dr.un çalışma konusunda bişiy diyormu ben sordum yorucu işin yoksa sakıncası yok dedi çalışmanın ama bazen tedirginde oluyorumben örtmenim:)
eeee iyiymiş bizde çalışmaya devam ediyoruz ozaman mercimeğimleBende ogretmenim ve calisiyorum doktorum ozellikle calis kafan dagilsin hep hamileligi dusunmezsin dedi calismaya devam ediyorum .
aaaa ne güzel .Ya bende dün işe başladımda senin dr.un çalışma konusunda bişiy diyormu ben sordum yorucu işin yoksa sakıncası yok dedi çalışmanın ama bazen tedirginde oluyorum
:) Allaha emanet miniklerimiz sen ne is yapiyorsun canim insallah isin yorucu degildir ben mat ogretmeniyim mecbur ders hep tahta geciyor oturarak anlatilmiyor ama sukur simdilik sikinti olmuyor Rabbim bizlere guc bebeklerimize saglik versineeee iyiymiş bizde çalışmaya devam ediyoruz ozaman mercimeğimle
ben varım öğretmenim ve 30 saat derse giriyorum,işim çok zorbide bişiy sorcam kızlar tatlı hamiş arkadaşlarım içinizde çalışan varmı ????
Olsun canim bazi arkadaslarin mesaisi daha agir oluyor yine ogretmenlik sukur diyorum hep ama keske sosyal ogretmeni olsaydim :) oturabilirdim bazen kismetben varım öğretmenim ve 30 saat derse giriyorum,işim çok zor
ben de bilişim teknolojileri öğretmeniyim,bilgisayar başında anlatıyorum,oturuyorum en azından ama sınıflar çok kalabalık 40 kişilik sınıflar çoğunlukla,ses mes kalmıyo anlayacağın,yine de bugünümüze şükürOlsun canim bazi arkadaslarin mesaisi daha agir oluyor yine ogretmenlik sukur diyorum hep ama keske sosyal ogretmeni olsaydim :) oturabilirdim bazen kismet
ben muhasebeciyim canım Allha'tan işim oturarak.Senin evet zormuş ayakta ama dikkat et kendine ara ara otur dinlen bence...:) Allaha emanet miniklerimiz sen ne is yapiyorsun canim insallah isin yorucu degildir ben mat ogretmeniyim mecbur ders hep tahta geciyor oturarak anlatilmiyor ama sukur simdilik sikinti olmuyor Rabbim bizlere guc bebeklerimize saglik versin