- 28 Eylül 2014
- 95
- 161
- 46
-
- Konu Sahibi meleklercenneti
Benim 8.gün 136,10.gün 374,13.gün 1232 çıkmıştı.transferim 13 ocakda oldu.2 tane transfer edildi 1 tanesi tuttu.29 ocakda ben keseyi görmüştümDeğerlerin kaç çıkmıştı canım? Tek embriyo muydu?
Inşallah canım. Allahım hepimize nasip etsin. Insan o kadar hevesleniyor ki. Simdiden odasini nasil yapsak, adını nr koysak :) Erken belki ama... Allahım hepsini yaşamayı görmeyi kısmet etsin hepimize.canim ben de insallah carsamba gidicem keseyi gormeye :) hadi sen basla da pesinden gelelim :)
Tabi canım daha rahatız. Bu seferki daha çok heyecan, merak. Onca zaman beklediğimize kavuşmanın sevinci. Allah'ım hayyallerimizin hepsini gerçekleştirsin.Hadi güzel haberlerle bekliyoruz,transfer sonucunu beklemekten daha rahatiz ama,Rabbim yüzümüzü güldürür inş
Canım yani adetin kaç gün geçtikten sonra gördün?N
Benim 8.gün 136,10.gün 374,13.gün 1232 çıkmıştı.transferim 13 ocakda oldu.2 tane transfer edildi 1 tanesi tuttu.29 ocakda ben keseyi görmüştüm
maşallah çok güzel darısı bana,cesaret edip doktorun verdiği tarihten önce gitmiyorum kese için,benim değerler tek 5. gün embriyosu 9. gün 253, 11. gün 547,15. gün 1938 ama sıkıcam kendimi salı gidicemN
Benim 8.gün 136,10.gün 374,13.gün 1232 çıkmıştı.transferim 13 ocakda oldu.2 tane transfer edildi 1 tanesi tuttu.29 ocakda ben keseyi görmüştüm
Ben de geldim canlar.topiği yeni gördüm...ben de örtmenim[/maşallah maşallah ,bayağı örtmenimiz var ,ne güzel,bu güzel aşamaları inş güzel güzel atlatıcaz
benim görülmüştü eğer bthcg oranın yüksekse ve tekse görülebiliyorKızlar 5 haftalikken kese karından ultrason ile görülür mü
12.haftaya kadar vajinal olarak bakılıyor ve hiç bir sıkıntısı yokmuşarkadaslar alttan ultrasona baktirmak bebege zarar verir diyorlar.siz ne dusunuyorsunuz
5 gün sonraCanım yani adetin kaç gün geçtikten sonra gördün?
Yanlış olduuuu ayoollll :)) transferden 15 gün,test tarihinden 5 gün sonra olacaktı o :))Benimde değerlerim yüksek çıkmıştı.testden yaklaşık 12-15 gün sonra görünüyor
Canım bana da 2 embriyo transfer edilmişti.10.gun değerim 383.6 çıkmıştı. 12.gun değerim 780.07 senin değerlerine çok yakın büyük ihtimalle benim de tek bebeğim tutunduN
günaydın ben anlamadım biyeri kaçırdım sanırım umuttta noldu iyimi çok üzüldüm...umuttttt canim,sanirim değerin düşmüş,ne kadar üzüldum anlatamam ama lütfen mücadeleyi elden bırakma,dualarımız seninle
Başka bir topicte gördüm,ikinci bir testte degeri düşmüş ne yazık kigünaydın ben anlamadım biyeri kaçırdım sanırım umuttta noldu iyimi çok üzüldüm...
Hay Allah inşallah tekrar yükselir normale döner bende çok üzüldüm....Başka bir topicte gördüm,ikinci bir testte degeri düşmüş ne yazık ki
ben coraspin, cyclo-progynova, folbiol ve progestan kullanıyorum.Bide sizden farklı kan sulandırıcı clexane iğnem var...kızlar sonuç aldığınızdan beri hangi ilaçları kullanıyorsunuz,doktorunuz omega 3 falan dedi mi
Ayy canm masallah :) arkadaslarim Allah hepinizin kucaklarina almayi nasip etsin benimde insallah :) bana 5.gunun embriyosu konuldu tek embriyo dun idrar yaptim cikti bugunde kan verdim degerim 106.94 bugun 10.gunum transferden sonra degerim iyimi sizce? insallah Rabbim keseyi gormeyide nasip eder...Kızlar şimdi geldim dr dan ikizlar geliyor hala saskinim kalp atislarinida duydum 6+3 olmuşlar şok şükür herşey yolunda
amin inşallah Hayırlı olsun gayet iyi değerin tamamına ersin inşallahAyy canm masallah :) arkadaslarim Allah hepinizin kucaklarina almayi nasip etsin benimde insallah :) bana 5.gunun embriyosu konuldu tek embriyo dun idrar yaptim cikti bugunde kan verdim degerim 106.94 bugun 10.gunum transferden sonra degerim iyimi sizce? insallah Rabbim keseyi gormeyide nasip eder...