2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Hayırlısı olsun tatlım tebrik ederim değerde gayet güzel Allah kucağına almayı nasip etsin,sorunsuz bi hamilelik diliyorum sana...

Kızlar bugün ilaç yazdırmaya gittim. Gitmişken ultrasonla da baktırdım kese görunmedi. Zatrn kendi drüm en erken pazartesi demisti. Bu da değer 3500lerde olunca görünür, alttan bakmayalım dedi. Inşallah pazartesi her şey yolunda gider. E madem muayene oldum. Bir de betahcg baktırayım dedim, sonuç üç saate çıkar dediler. Her şeyin hayırlısı bakalım. Merakla bekliyoruz. Kesesini gören var mı? Kaçıncı günde gördünüz?

hadi hayırlısı canım ben de merak ediyorum kese kaçıncı günde görülür,senin bugün kaçıncı gün,ben salı günü 3. testi yaptırdım ve 15. gündü 1938 çıktı

V
hadi hayırlısı canım ben de merak ediyorum kese kaçıncı günde görülür,senin bugün kaçıncı gün,ben salı günü 3. testi yaptırdım ve 15. gündü 1938 çıktı
Benim 20. Günüm bakalım betahcg kaç çıkacak? Düşük baslamıştı benim. 4 gün önce 377ydi. Inşallah bugün de iyi çıkar bakalım. Dr kese 3500lerde görünür dedi.

Kızlar şimdi geldim dr dan ikizlar geliyor hala saskinim kalp atislarinida duydum 6+3 olmuşlar şok şükür herşey yolunda

canımcımm bin maşşallahhh Allahım nazarlardan saklasın seni de kuzucuklarını da zahmet olmazsa sana, yaptırdığın bhcg test sonuçlarını yazabilir misin malum ikiz olunca insan merak ediyor

canımcımm bin maşşallahhh Allahım nazarlardan saklasın seni de kuzucuklarını da zahmet olmazsa sana, yaptırdığın bhcg test sonuçlarını yazabilir misin malum ikiz olunca insan merak ediyor
Ben bir tane test yaptırdım 2 tane blaster embryoydu değerin 14. Gun 3679 çıktı dr ikinci tahlile gerek yok dedi

Kızlar betahcg 3798 çıktı bugün. Artık yeter baktırmayacağım. Ankaradaki drum yarın ctesi vajinal ultrasonda baktir istersen dedi. Ama ptesiyi bekleyeceim karından görunmezse baktırırım. Bu arada benim 12. Gün 49, 14. Gün 144, 16. Gün 377 ve 20. Gün 3798.

ooo süpper maşalllah çok güzell,görünür sanki ama ben de bir bilsem

Masallah cok iyi canm Hayirli olsun

Kızlar merhaba canım çok sıkkın..Hamilelikle alakalı hiç bir şey hissetmiyorum..ne bulantı..ne akıntı..ne de baş dönmesi..sadece arada çok az kasıkta sancı hissediyorum..kese ve kalp atışını görmedim henüz..Eğer düşmüş vs olsa mutlaka belli olurdu di mi..böyle beklemek de çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…