2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

canim ben de insallah carsamba gidicem keseyi gormeye :) hadi sen basla da pesinden gelelim :)
Inşallah canım. Allahım hepimize nasip etsin. Insan o kadar hevesleniyor ki. Simdiden odasini nasil yapsak, adını nr koysak :) Erken belki ama... Allahım hepsini yaşamayı görmeyi kısmet etsin hepimize.

N
Benim 8.gün 136,10.gün 374,13.gün 1232 çıkmıştı.transferim 13 ocakda oldu.2 tane transfer edildi 1 tanesi tuttu.29 ocakda ben keseyi görmüştüm
maşallah çok güzel darısı bana,cesaret edip doktorun verdiği tarihten önce gitmiyorum kese için,benim değerler tek 5. gün embriyosu 9. gün 253, 11. gün 547,15. gün 1938 ama sıkıcam kendimi salı gidicem :KK1::eek::eek:

N
Benim 8.gün 136,10.gün 374,13.gün 1232 çıkmıştı.transferim 13 ocakda oldu.2 tane transfer edildi 1 tanesi tuttu.29 ocakda ben keseyi görmüştüm
Canım bana da 2 embriyo transfer edilmişti.10.gun değerim 383.6 çıkmıştı. 12.gun değerim 780.07 senin değerlerine çok yakın büyük ihtimalle benim de tek bebeğim tutundu

Kızlar şimdi geldim dr dan ikizlar geliyor hala saskinim kalp atislarinida duydum 6+3 olmuşlar şok şükür herşey yolunda
Ayy canm masallah :) arkadaslarim Allah hepinizin kucaklarina almayi nasip etsin benimde insallah :) bana 5.gunun embriyosu konuldu tek embriyo dun idrar yaptim cikti bugunde kan verdim degerim 106.94 bugun 10.gunum transferden sonra degerim iyimi sizce? insallah Rabbim keseyi gormeyide nasip eder...

Ayy canm masallah :) arkadaslarim Allah hepinizin kucaklarina almayi nasip etsin benimde insallah :) bana 5.gunun embriyosu konuldu tek embriyo dun idrar yaptim cikti bugunde kan verdim degerim 106.94 bugun 10.gunum transferden sonra degerim iyimi sizce? insallah Rabbim keseyi gormeyide nasip eder...
amin inşallah Hayırlı olsun gayet iyi değerin tamamına ersin inşallah

X