2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Teşekkür ederim kislar
dinliyorum annem kaldirmiyo hiç bi tuvalete kalkiyorum hayırlısı bakalım haftaya cumartesi kese gormeye gidicem inşallah sorun olmaz
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Merhaba kızlar, bu topikte çok şey paylaştık,tedaviden hamilelik sürecine kadar... bebişler doğdu,zamam yoğunlaştı ve sorular daha da arttı, bizim whatsapp grubumuz var, halgan , T tebessumcu ve ben varız her an yaşadığımız sıkıntıları sevinçleri bebiş merkezli problemleri paylaşıyoruz, daha pratik oluyor gruba katılmak isteyen tel noyu özelden bana ya da T tebessumcu arkadaşımıza yollayabilirler

cnm 2 -2.5 saatte bir sağdığımda 30 -35 cc geliyor. Eğer yorgunluktan gece sağamadıy sam sabah ilk süt sağdığımda 70- 80 cc fln geliyor;(
Cnm sana haber vermek istedim bana doktorumuz tavsiye etmişti galactago bitkisel damla süt arttırıcı almamıştım . Yeni aldım bugün 3. Gün kullanıyorum gerçekten çoğalma oldu al istersen sende bitkisel bişiy ilaç değil....inşallah seninde işine yarar kuzucuğunun bol sütü olur....

çok Tşk ler cevabın için sağol. Doğum Dr a sordum ne kadar kullanmalıyım dalmayı diye çocuk dr na danış dozu için dedi. Kontrolde soracağım.. Şen nsl günde ne kdr kullanıyorsun. Peki ne kdr süre kullanacaksın inş hepimizin bol bol sütleri oku..tekrar sağol cnm

Kılar hepinize merhaba. uzun süredir şifrem kaybolmuştu yazamıyordum. Nasılsınız nasıl gidiyor?

Ben dr sordum günde 3 kere 15 damla dedi ne kadar kullanıcam bende bilemiyorum... Sende bir sor doktoruna banada haber verirsen svinirim doktorun ne dicek....

Ben dr sordum günde 3 kere 15 damla dedi ne kadar kullanıcam bende bilemiyorum... Sende bir sor doktoruna banada haber verirsen svinirim doktorun ne dicek....
günde 1*15 damla dedi p.tesi getirecek eczane ..ne kdr süre kullanacağım sormayı unuttum ya bu mesajını görfmemiştim dr gittiğimde sorardım yoksa ama bitkisel bi içeriği var ilaç değil dedi o da kullan dedi. Olmadı sorarım yine gideceğiz dr a... yazarım sana o zaman inş.teşekkürler..

Son düzenleme:
Kızlar bende hamıleyım beş haftalık keseyı haftaya gorusucez ıns tüp Bebek'le ilk denememde kaldım çok şükür bulantılarım daha başlandı ama çok gogus agrısı cekiyorum gunde uc defa vajinal jel kullanıyorum hayırlısı bakalım allahım hepımızın bebeklerini bizlere bagislasin

kızlar merhaba nasılsınız. Ben çok üzgünüm çok yıprandım. Bebeğine dr. Lar Hemihipertrofi diyor. Bir tarafın diğerine göre daha çok gelişmesi demekmiş. Bacağı diğerine göre brz kalın. Kolda da ufak bi fark var. Int. Bu hastalık çok kötü anlatılıyor. Ailecek moralimiz çok bozul k. Uyuyamıyor yiyemiyor düşünemiyorum. Ağlıyorum hep ya bi taraf çok gelişirse diye. Bi de iç organlarda tümör oluşumuna yatkınlık oluyormuş.kontrol olacak hep. Duydunuz mu karşılaşan bi tanıdığınız fln var mı yada işin ehli bu konuyla ilgili bi dr. Bildiğiniz biz bursa dayız. Morale ihtiyacım var çok..

Canım her sey güzel olacak, sen guclu olkı melegimiz de iyi olsun. Her şeyi hisseder o sen üzüldükce o da üzülür. Biz hep yanındayız inşallah Guzel çıkacak sonuclar cnm hepimiz duacınız. Nette hep olumsuz yazar zaten sen drunu dınle cnm.

Canım benim oncelikle çok geçmiş olsun. Kuzenim doktor. Bulunduğu şehirde iyi bir çocuk cerrahına gitsinler dedi. Eğer kücük bir sehirse Ankara Istanbul araştırılabilir dedi. Umarım bir an önce derdinize deva bulursunuz. Her zaman yanındayiz. Bir sey lazim olursa sormak istediğin bir şey olursa yaz mutlaka.

Canım inşallah Allahın izniyle iyi olacak başka doktorlara gösterin canım .nette hep abartılı yazar herşey doktorunuz ne diyor . Hepimiz senin için ve meleğin için duacıyız ...

Canım çok geçmiş olsun, her zaman güçlü ve moralini yüksek tutmalısın, yavrunun senin sevgine ve desteğine ihtiyacı var,ünv hastanesinde mutlaka başarılı profesörler vardır, hata da olabilir sadece soğukkanlılıkla iyi bir araştırma yapmalısın, bizlerde araştırırız inşallah güzel bir gelişme olur

Cnm çok üzüldüm umarım yanlış teshistir bu durumlarda Dr çok önemli alakasız durumlarda yanlış teşhis koyan o kadar çok Dr var ki etrafta..tanıdığım bu konuda uzman biri hiç yok ama mutlaka bir Dr ismi duyarsam yazacağım sen moralini bozma bebisinde hisseder..

Gecen sene 23ocakta yumoslarim toplanmisti. 28inde transfer. 6subatta test :) vay bee..bu sene de kizimizla. Sukurler olsun Mevlâmiza

Benimde 28 acakta opu olmuştu 2 subat transfer 14 subat test bizde şimdi kızımızı büyütüyoruz allaha sukur rabbim isteyen herkese nasip etsin. Aratmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…