- 5 Ekim 2014
- 234
- 201
- 37
-
- Konu Sahibi meleklercenneti
- #5.581
Hadı hayırlısı canımmm, gelsin bi Mucize daha. Batmalar olur normal ama sen yine de ihmal etme bollll bolll dinlennHamileyim kislar
evet kasık batmasi devam ediyo rahmimde baski oluyo hayirlisi inşallah
Cnm sana haber vermek istedim bana doktorumuz tavsiye etmişti galactago bitkisel damla süt arttırıcı almamıştım . Yeni aldım bugün 3. Gün kullanıyorum gerçekten çoğalma oldu al istersen sende bitkisel bişiy ilaç değil....inşallah seninde işine yarar kuzucuğunun bol sütü olur....cnm 2 -2.5 saatte bir sağdığımda 30 -35 cc geliyor. Eğer yorgunluktan gece sağamadıy sam sabah ilk süt sağdığımda 70- 80 cc fln geliyor;(
çok Tşk ler cevabın için sağol. Doğum Dr a sordum ne kadar kullanmalıyım dalmayı diye çocuk dr na danış dozu için dedi. Kontrolde soracağım.. Şen nsl günde ne kdr kullanıyorsun. Peki ne kdr süre kullanacaksın inş hepimizin bol bol sütleri oku..tekrar sağol cnmCnm sana haber vermek istedim bana doktorumuz tavsiye etmişti galactago bitkisel damla süt arttırıcı almamıştım . Yeni aldım bugün 3. Gün kullanıyorum gerçekten çoğalma oldu al istersen sende bitkisel bişiy ilaç değil....inşallah seninde işine yarar kuzucuğunun bol sütü olur....
Ben dr sordum günde 3 kere 15 damla dedi ne kadar kullanıcam bende bilemiyorum... Sende bir sor doktoruna banada haber verirsen svinirim doktorun ne dicek....çok Tşk ler cevabın için sağol. Doğum Dr a sordum ne kadar kullanmalıyım dalmayı diye çocuk dr na danış dozu için dedi. Kontrolde soracağım.. Şen nsl günde ne kdr kullanıyorsun. Peki ne kdr süre kullanacaksın inş hepimizin bol bol sütleri oku..tekrar sağol cnm
günde 1*15 damla dedi p.tesi getirecek eczane ..ne kdr süre kullanacağım sormayı unuttum ya bu mesajını görfmemiştim dr gittiğimde sorardım yoksa ama bitkisel bi içeriği var ilaç değil dedi o da kullan dedi. Olmadı sorarım yine gideceğiz dr a... yazarım sana o zaman inş.teşekkürler..Ben dr sordum günde 3 kere 15 damla dedi ne kadar kullanıcam bende bilemiyorum... Sende bir sor doktoruna banada haber verirsen svinirim doktorun ne dicek....
Canım benim oncelikle çok geçmiş olsun. Kuzenim doktor. Bulunduğu şehirde iyi bir çocuk cerrahına gitsinler dedi. Eğer kücük bir sehirse Ankara Istanbul araştırılabilir dedi. Umarım bir an önce derdinize deva bulursunuz. Her zaman yanındayiz. Bir sey lazim olursa sormak istediğin bir şey olursa yaz mutlaka.kızlar merhaba nasılsınız. Ben çok üzgünüm çok yıprandım. Bebeğine dr. Lar Hemihipertrofi diyor. Bir tarafın diğerine göre daha çok gelişmesi demekmiş. Bacağı diğerine göre brz kalın. Kolda da ufak bi fark var. Int. Bu hastalık çok kötü anlatılıyor. Ailecek moralimiz çok bozul k. Uyuyamıyor yiyemiyor düşünemiyorum. Ağlıyorum hep ya bi taraf çok gelişirse diye. Bi de iç organlarda tümör oluşumuna yatkınlık oluyormuş.kontrol olacak hep. Duydunuz mu karşılaşan bi tanıdığınız fln var mı yada işin ehli bu konuyla ilgili bi dr. Bildiğiniz biz bursa dayız. Morale ihtiyacım var çok..
Canım inşallah Allahın izniyle iyi olacak başka doktorlara gösterin canım .nette hep abartılı yazar herşey doktorunuz ne diyor . Hepimiz senin için ve meleğin için duacıyız ...Canım her sey güzel olacak, sen guclu olkı melegimiz de iyi olsun. Her şeyi hisseder o sen üzüldükce o da üzülür. Biz hep yanındayız inşallah Guzel çıkacak sonuclar cnm hepimiz duacınız. Nette hep olumsuz yazar zaten sen drunu dınle cnm.
Canım çok geçmiş olsun, her zaman güçlü ve moralini yüksek tutmalısın, yavrunun senin sevgine ve desteğine ihtiyacı var,ünv hastanesinde mutlaka başarılı profesörler vardır, hata da olabilir sadece soğukkanlılıkla iyi bir araştırma yapmalısın, bizlerde araştırırız inşallah güzel bir gelişme olurkızlar merhaba nasılsınız. Ben çok üzgünüm çok yıprandım. Bebeğine dr. Lar Hemihipertrofi diyor. Bir tarafın diğerine göre daha çok gelişmesi demekmiş. Bacağı diğerine göre brz kalın. Kolda da ufak bi fark var. Int. Bu hastalık çok kötü anlatılıyor. Ailecek moralimiz çok bozul k. Uyuyamıyor yiyemiyor düşünemiyorum. Ağlıyorum hep ya bi taraf çok gelişirse diye. Bi de iç organlarda tümör oluşumuna yatkınlık oluyormuş.kontrol olacak hep. Duydunuz mu karşılaşan bi tanıdığınız fln var mı yada işin ehli bu konuyla ilgili bi dr. Bildiğiniz biz bursa dayız. Morale ihtiyacım var çok..
kızlar merhaba nasılsınız. Ben çok üzgünüm çok yıprandım. Bebeğine dr. Lar Hemihipertrofi diyor. Bir tarafın diğerine göre daha çok gelişmesi demekmiş. Bacağı diğerine göre brz kalın. Kolda da ufak bi fark var. Int. Bu hastalık çok kötü anlatılıyor. Ailecek moralimiz çok bozul k. Uyuyamıyor yiyemiyor düşünemiyorum. Ağlıyorum hep ya bi taraf çok gelişirse diye. Bi de iç organlarda tümör oluşumuna yatkınlık oluyormuş.kontrol olacak hep. Duydunuz mu karşılaşan bi tanıdığınız fln var mı yada işin ehli bu konuyla ilgili bi dr. Bildiğiniz biz bursa dayız. Morale ihtiyacım var çok..
Hangi sehirdesin? Ankarada isen abaşkent Üniversitesi'nde Göğşen Önalan var. Ben kendisinden ziyadesiyle memnundum. Harika bir doktor ve insandır. Değerlendirebilirsin.Kızlar tup bebekte onereboleceginiz dojtor varmı
ilk tedavimi ankarada oldum cemil kaya doktorum ama şu an kararsızım hastaneyi bir araştırayım teşekkür ederimHangi sehirdesin? Ankarada isen abaşkent Üniversitesi'nde Göğşen Önalan var. Ben kendisinden ziyadesiyle memnundum. Harika bir doktor ve insandır. Değerlendirebilirsin.