2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Yok kizlar ya :) ben hic vermedim. Hamilelikte 20kilo aldim.20si de ustumde.hic biri gitmedi.ama ben de her seyi yiyorum. Hic kemdimi kasamam.Hani o sütü kesilir korkusu ile her bi seyleri tika basa yiyen anneler vardir ya hah iste tam olarak onlardan biri de benim:KK53::KK56:

Ben gece 2 kere 90 cc veriyorum canim 3/4 saatte ... Bende still tea iciyorum ...
Canım suyu günde ne kadar içiyorsun?

Ben gece 2 kere 90 cc veriyorum canim 3/4 saatte ... Bende still tea iciyorum ...
su bol içiyorum cnm ya tam ölçmedi m ama 2,5 -3 litre vardır çünkü şişelere koyuyorum bardakla içşnce kaç bardak su içtim belli olmuyor diye bi daha ona da dikkat ederim.. Bnm kız 3 aylık en fazla 70 cc içti bugüne kdr.3-4 saat bekleyemiyor iki buçuk saatte60 cc mama içiyor haliyle bnm 3 saatte 30 cc gelen süt ona yetmiyor.

6 saat hiç uyanmadan mı * yani uyurken mi meme emiyor yoksa o altı saatte meme emmiyor ve altı alınmıyor mu ? deliksiz mi uyuyor bebeğin.. Çok uzun bi süre bence de o yüzden merak ettim canım.benimki o kadar çok uyumuyor arkadaşım..
6 saat deliksiz uyudu o zaman ben saati kurmayıi unutmusum o zaman normalde ben 4 saatte bir alarm kuruyorum ben zorla uyandiriyorum memeyi bile gözünü açmadan emiyor uykusu kaçmasın diye 10 dakika emdikten sonra yine sızıp uyuyor Ben uykusu bolunmesin diye geceleri altını almiyorum kuzenimin oğlu 7 aylık kuzenim de hic gece altını almadi şimdiye kadar gece kaka yapmıyor oğlum sadece cisini yapıyor şimdiye kadar pisik olmadı hic ben mama vermiyorum hic sadece beni emiyor sanırım doyuyor ki geceleri iyi uyuyor Arkadasim oyle dedi onunki hic uyumuyormus mama verince uyumaya başlamış

Ben dogumdan sinra 4 yil onceki kiloma dondum 63le hamile kaldım 66 ile doğum yaptım doğumdan 2/hafta sonra ,54 kilo oldum şuan oğlum 2 aylık oldu ve benim kilo 54te sabitlendi dolabimi degistirmeye basladim 42 bedenden 38 bedene düştüm

Ben dogumdan sinra 4 yil onceki kiloma dondum 63le hamile kaldım 66 ile doğum yaptım doğumdan 2/hafta sonra ,54 kilo oldum şuan oğlum 2 aylık oldu ve benim kilo 54te sabitlendi dolabimi degistirmeye basladim 42 bedenden 38 bedene düştüm
Canim onu nasil becerdin yemiyormusun bisiy hem sadece 3 kilomu aldin hamilelikte valla super ben 14 aldim 10 u gitti 4 u yapisti kaldi...

Canim onu nasil becerdin yemiyormusun bisiy hem sadece 3 kilomu aldin hamilelikte valla super ben 14 aldim 10 u gitti 4 u yapisti kaldi...
Evet 3 kilo aldım sadece şekerden dolayı diyet yaptim ama sağlıklı bir diyetti ben değil bebek kilo aldı ben 3 kilo aldım oğlum 3.240 gram doğdu herkes çok şaşırdı az kilo alınca bu kadar bir bebek doguracagimi dusunmediler simdi aşırı yiyorum ama obur bir oğlum var gündüz saat başı beni emiyor yrdiklerim hep gidiyor onu emzirirken

cnm 2 -2.5 saatte bir sağdığımda 30 -35 cc geliyor. Eğer yorgunluktan gece sağamadıy sam sabah ilk süt sağdığımda 70- 80 cc fln geliyor;(
tomrisin emzirme notlarını okumanı ve emzirme kampını uygulamanı tavsiye ederim 3 günlük kamp.insanlar 6 aylıkken bile sütlerini bu yöntemle arttırıyo canım

6 saat deliksiz uyudu o zaman ben saati kurmayıi unutmusum o zaman normalde ben 4 saatte bir alarm kuruyorum ben zorla uyandiriyorum memeyi bile gözünü açmadan emiyor uykusu kaçmasın diye 10 dakika emdikten sonra yine sızıp uyuyor Ben uykusu bolunmesin diye geceleri altını almiyorum kuzenimin oğlu 7 aylık kuzenim de hic gece altını almadi şimdiye kadar gece kaka yapmıyor oğlum sadece cisini yapıyor şimdiye kadar pisik olmadı hic ben mama vermiyorum hic sadece beni emiyor sanırım doyuyor ki geceleri iyi uyuyor Arkadasim oyle dedi onunki hic uyumuyormus mama verince uyumaya başlamış
anladım cnm hep olmaz ztn evt uzun bi süre. Ne gzl maşallah sadece anne sütü alıyor..

tomrisin emzirme notlarını okumanı ve emzirme kampını uygulamanı tavsiye ederim 3 günlük kamp.insanlar 6 aylıkken bile sütlerini bu yöntemle arttırıyo canım
tşk ederim cnm. Çok sağol. Uygulamaya çalışıyor um ama bebiş ağlıyo ekmek istemiyo sorun bu. Ona emzirip zorla elekt. Süt sağma mak ile satğarak emzirme kampı yapıyorum orada memeyi boşaltmak önemli diyor bebek yapmazsa pompa yapacak diyor. Bi şekilde uygulamaya çalışıyorum. Gzl sonuç alırsam paylaşırım inş.

erhaba arkadaşlar tüp bebek yaptirdimgaliba pozitif insallah bisey sorucan arada sol kasigima igne batirir gibi aciyo bazende sag tarafim normalmi korkuyorum
aslinda sabah hic agri olmayinca korkuyorum acaba diyorum aksama dogru agri ara ara baslayinca bu seferde niye batiyo diyorum sizce kuruntumu yapiyorum normalmi

Kızlar sütümü sagip buzluğa atacağım..buzluktaki sütü nasıl kullanmak gerekiyor? Önce dolaba indirip erimesini beklemek gerekir mi yoksa direkt dışarı çıkarıp eritmek uygun olur mu? Siz nasıl veriyorsunuz? Benim oğlum çok sabırsız hemen emmek istiyor uyanınca hiç sabrı yok ağlamaya başlıyor..anneme bırakıp dışarı cikicam da..

erhaba arkadaşlar tüp bebek yaptirdimgaliba pozitif insallah bisey sorucan arada sol kasigima igne batirir gibi aciyo bazende sag tarafim normalmi korkuyorum
aslinda sabah hic agri olmayinca korkuyorum acaba diyorum aksama dogru agri ara ara baslayinca bu seferde niye batiyo diyorum sizce kuruntumu yapiyorum normalmi

Canım o hafif ağrılar normal eğer pozitifse..ama bazen psikolojik de olabiliyor..transferden sonra kaçıncı gunun? Ben 10.gun de kan testi ile öğrenmiştim..

Kızlar sütümü sagip buzluğa atacağım..buzluktaki sütü nasıl kullanmak gerekiyor? Önce dolaba indirip erimesini beklemek gerekir mi yoksa direkt dışarı çıkarıp eritmek uygun olur mu? Siz nasıl veriyorsunuz? Benim oğlum çok sabırsız hemen emmek istiyor uyanınca hiç sabrı yok ağlamaya başlıyor..anneme bırakıp dışarı cikicam da..
ben de sağıp,süt saklama poşetiyle atıyorum buzluğa,henüz hiç kullanmadım

canım inşallah güzel haberler alırsın,kasık batmaları oluyor genelde,aslına bakarsan Rabbim yeterki istesin bziler hep bi sebep arıyoruz,kimisi hiç ağrı hissetmiyor,kimisi her çeşit belirti hissediyor ,test gününe kadar sabret bence

cnm ben sağıp biberon ile buzdolabına koyuyorum 48 saat durabiliyo ztn o kdr beklemiyorum sütüm artsın diye sağıyorum az az da olsa koyuyorum. Sonra ılık su koyduğum cezvede biberondaki anne sütünü ısıtıyorum. Buzluğa hiç atmadım. Istersen böyle yap. Süt sağdığın mak. Kaynatılan parçalarını ve biberonu kaynatarak steril eder sütü dolapta şaklaya bilirsin...

X