2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Maşallah büyümüşnde şeyma abla olacakmış:) benim kız da tam 6 aylık oldu,meyve dışında bişey yemiyor ağzını kilitliyor napacağımı bilniyorun

Maşallah büyümüşnde şeyma abla olacakmış:) benim kız da tam 6 aylık oldu,meyve dışında bişey yemiyor ağzını kilitliyor napacağımı bilniyorun
Aynen kilitliyir dana...
Senin kiza da bjn massallah canım
Bu arada hero baby tam tahilli dutlu oldugu icin alerji yapti kuzumda

Canım ben sebze haşlayıp verdim. Bir kez armut, gün kurusu irmikten muhallebi yaptım. Hep atmasyon olçü yok yani. Bu arda bebeklerin tepkileri besinlere değil kaşığa aslında. Yogurdu ya da sıvı şeyleri fincanla içiriyorum kızıma. Öyle içiyor ama kaşıkla ağzını kilitliyor. Genelde buharda haşlayıp ya da fırınlayıp eline veriyorum. Damağıyla ezecek kıvama getirip öyle yiyor zaten tadımlık. Böyle olmasına raen 3 gündür kabızdı. Ağzını açmazsa asla zorlamıyorum. Zamanla alışacak ve öğrenecektir.

Cabim ben de suyu sivi seyleri hep bardakla veriyorum. Biberon asla tutmuyir. Bskalim yemezi ilerde nasi olacak

Canım hayırlı olsun öncelikle ama ne olur hazır mama ve pirinç unu ve pirinçten uzak dur...facete bebeksofrası isimli grup var nelerle başlaman ve nelerden uzak durman konusunda yol gösterecektir sana.kacanozda satılan şeylerin hiçbir dayfaı yok evde yoğurdunu yap mevsim sebzeleri haşla koy ama bu yazdıklarınla zehirleme bebeğini nacizane tavsiyem...

halide25 ayrıca vereceğin herşeyi tek olarak 3 gün yedirip alerjisi olup olmadığını izlemelisin muhallebi gibi karışık şeylerle başlarsan neye alerjisi olduğunu anlayamazsın

Kızlar bebeksofrası grubunu okuyun facebookta yasaklılar ayına göre tarfiler bilgiler ne aearsanız var soru da sorarsanız yöneticileri cevaplıyor hemen.zararlı herşeyin tavsiyesi yasak bu grupta bi inceleyin derim.kafam çorba olmuştu ben çok şey öğrendim

"Bu yazdiklarinla zehirleme bebeginj" ifadesi hic hos bir soylem olmamis. Hic hosuma gitmedi. Allaha sukur saglikla besliyorum yavrumu. Ek gida icin de sen ne kadar arastiriyorsan ben de o kadar arastiryorum sen merak etme seker !
Her yazilani palas pandiras kabul edip uygulayacak kadar cahil degilim. Muhallebiyi butun analar yedirmis zehirlemis ya da buyumemis de mi millet...
Bence birisine cevap yazarken dusunup yazsak daha hos olur.

Ben sana sen zehirliyosun anlamında yazmadım verdiklerin zehirler yazdım bu önemli sürece onlar vermiş de ne olmuş diye yola çıkarsak anason da içir o zaman nasılsa büyümüşler ama zararları uzun vadede ortaya çıkıyo unutmamak gerek.eleştirmek için değil tavsiyelere açıksındır diye uyarmak için yazdım senin bebeğin ne istersen onu ver ama her duyduğumu yapmam demişsin marketten gidip hazır olan şeyleri almışsın demek ki uygulamak için aldın aldığın şeyler zarar verir demek kötülükse benim sana yada bebeğine bi garezim yok.hamileyken hepimiz birbirimize kulak verdik ama iş ek gıdaya gelince kimse kendi bildiğinden şaşmıyo arkadaşım srn bilirsin.biz bebekken fosur fosur sigara ortamında büyüdük ama büyüdük dimi şimdi sen izin verir misin buna.hemen karşıdakine tırnaklarımızı çıkarmayalım fikirlere tavsiyelere açık olalım biraz zarar gelmez ok...

Senin yazdiklarin tavsiye degil bildigin ukala ukala zehirleme bebegi bilmem ne... bak hala anason da icir bilmem ne yaziyor! Anam 9 usak buyutmus. 8 da torun... Allaha sukur hepimiz de aslan gibiyiz :) onun tavsiyeleri ile masallah cok saglikli büyüyor bal kizim.. ayrica
Yaw anlamiyorum arkadas! Bir bebegi anasindan baska kim daha cok dusunebilir ki kalkmissin bana akil vermeye kalkıyorsub. Hazir da alirim kendim de yaparim. Seni zerre kadar ilgilendirmez. Yok 3gun deneymis bilmem ne.. bi siz biliyosunuz anasini satiyim kimse bi halt bilmiyo... işinize bakin yaw.. burayi guzel hatirlmak istiyorum o yuzden bundan gayri yazma bana...

Birincisi akıl değil tavsiyede bulundum.İkincisi sen olayı hiç anlamamışsın en iyisini biz biliyorsak tavsiyeye ihtiyaç yoksa neden bu gruptasın bilgi edinmeyip hamileliğini de araştırmadab geçirseydin.Üçüncüsü bi insan tavsiye üzerine karşısındakine ukala diyosa zaten sorunu kendindedir hakaretine cevap vermiyorum bile.Dördüncüsü çok araştırıyosan 3 gün kuralını da okumuş olman lazım çünkü artık senin seviyendeki kadın prgramlarında bile söylenir oldu bu kural.Beşincisi Mevlana nr güzel demiş cahile laf anlatma üzülürsün diye ŞEKER!!

Benim seviyemdeki kadin programlari diye findik beyninle dalga gecmissin guya pabucumun bilgili gorgulusu
Demek ki mudavimisin ki programlardan hsberin var. tavsiyeni de al tepe tepe (!) kullan. Burdan edindigin bilgiyle hamilelik gecirdiysen degisik bir kafayı yasaman ondan gayri ... benim ne bilip ne bilmedigimi seninle sidik yaristirir gibi yaristiracak degilim. Allahtan ki iki satir bisey okumussunuz ha.. tepemize diyetisyen kadin dogumcu cocuk gelisimi uzmani oldunuz... her naneyr atlama sen. Mevlanayi okuyorsan edeple ilgili kisimlarini da oku da diline sahip olmayi ogren...
Son olarak numaralandirmayi sen yap. Istedigin numardan basla, doya doya oku

Ben kimseye şöyle okudum böyle biliyorum çocuk gelişim uzmanıyım demedim ama iyiki bişeyler okumuşum yoksa şok marketten gidip en katkılı yiyeceklerle çocuğumu tanıştırabilirdim!!yazdıklarımdan anladıkların kapasiteni gösterir keşke öğrenmeye biraz açık olsaydın sen de bildiklerini annene değil de daha güncel bir kaynağa dayandırıp bizlerle paylaşsaydın...ben senin kavanoz maması aldıüını okuyunca yanlış olduğunu bilip susamazdım ama tavsiye alacak kalitede olan var olmayan var ne yapalım..yoksa çocuğuna istersen biz de yedik diye çikolata ver kimin umrunda...

9 Uşak buyuten anamdan daha guncel bir kaynak bulamam. Tavsiyeni al gözüne sok. Kalitem de seni ilgilendirmez. Bak hala seni ilgilendirmeyen konulara burnunu sokmaya calisiyorsun. Anam ne koca burnun varmis. Her bi yere sokmaya calisiyonbenim usagimi neyle tanistirdigim da ne ettigim de seni hiiic ilgilendirmiyor. Bundan sonra baskasina salca ol ! Bak yine numaralandirmadim. Sen yine numarala , bastan sonra bir kac kez oku, zira anlayisin kıt. Anca anlarsin

Tahmin ettiğimden çok daha seviyesiz ve kapasitesizmişsin burayı da kenar mahalleye çevirdin üslubunla...

Yazık böyle insanlar topluma insan yetiştiriyo sonra da biz uğraşıyoruz...

Benim yetistirdigim insana sen kurban ol emi... sen kimsin ki benim yetistirmemi sorguluyorsun. Seviyesiz de sensin haysiyetsiz de sensin kapasitesiz de sensin. Senin gibi uc kurusluk aklimla baskasinasalca olacak kadar dilime sahip olanayan biri olmadigim asikar. Senin gibilsrinin ugrastigi usaklara yazik asil. Kendinizi bi b.k sanip milleti begemmemeler falan.. sen ve senin gibi iki satir okudugu yaziyla millete akil vermwye calisan vok kişiyicebimden cikaririm evelallah... ti ye aliyorum olabildigincw amlayacagjn sekikde basit siradan anlatoyorum ki senin anlayacagjn sekil olsun... uslubum hak ettigin sekilde. Karakterimle tavrimi kariatirma gulum. Karakterim benim kim oldugumla ; tavrim senin kim oldugunla alakali. Sen kenar mahallede yasayan insanlara da kurban ol pabucumun kenari...

Ha bir de senede bi kere buraya ugrayip iki satır yazi yazarken bakiyorum da bana laf yetistirmeyi dort gozle bekliyorsun. Kimin ne ayar oldugu burdan bile belli..

Ek gıda süreci emmeden daha yorucu ve zorlu bir süreçmiş. Kabızlık, iştahsızlık, her gün bugün ne versem durumu. Herkes aynısını yaşıyor mu, bir bana mı zor geliyor?

Ek gıda süreci emmeden daha yorucu ve zorlu bir süreçmiş. Kabızlık, iştahsızlık, her gün bugün ne versem durumu. Herkes aynısını yaşıyor mu, bir bana mı zor geliyor?
Aynen zor durumdayım ,iştahsız ağzını kilitleyen bir kızım var ,ne yapsam ne yedirsem diye şaşırıp kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…