-
- Konu Sahibi meleklercenneti
- #5.641
Canım sana katılıyorum.Önemli olan birbirimize tavsiyelerde bulunurken doğru kelimeleri seçerek karşı tarafı incitmeden üzmeden kendimize ifade etmek.
Arkadaşlar ben hem gruptan hem de kadınlar kulübünden ayrılıyorum buraya kadarmış çünkü biz burada birşeyler paylaşırken eksiklerimizi tamamladık bilmedijlerimizi paylşarak öğrendik sonrasında da beklentim buydu benim de sizlerden öğreneceklerim olabilirdi ama burada bildiğim doğruları söylemeyeceksem,yanlışı göre göre bravo cicim maşallah canım yazıp habire birilerini sıvazlayacaksam bu bana bişey katmaz benim için paylaşım doğruyu öğrenmektir.bunu da yapamayacaksam pohpohlamakla vakit harcayamıycam.tedavi ve hamilelik sürecimi kolaylaştırdınız bunun için teşekkür ediyorum ben öğrenebileceğim ve bildiğimi paylaşabileceğim ortamlarda araştırmaya devam edicem kendinize çok iyi bakın...
Canım biz bu kadar emek ve çaba ile sahip olmuşken tabiki bizden baskası daha fazla dusunemez onları. Çok iyi anlıyorum seni. Ek gıda da hepimiz aynıyız. Ağzını açmıyor zeynep de çogu zaman. Zamanka alışacaklar ona da. Bu günlere de gülüp geçeceğiz inşallah.Kizlar kusura bakmayin . Basta da demistim bu soz hosuma gitmedi. Ve sonra bana yazma dedigim halde konuyu uzattikca uzatti. Emzirmeye ilk başladığınızda siz de benim gibi duymussunuzdur. Sütün var mi, doyuyor mu ac mi gibi sozler.. bunlar o donemler nasil ki bizi sinir etti ise ek gidaya gecis asamasinda da duydugunuz sozler hakikaten sizi en hassas oldugjnuz donem sinir edebiliyor.. Hele benim gibi alerjik bunyeye sahip ustelik hic bir ek gidayi yemek istemeyen bir bebeginiz varsa daha zor. Ben de her seyin farkindayim. Fakat kizim benim yaptiklarimi mi yemiyor yoksa ek gidaya mi karsi bunu anlamak icin alternatifler denemek zorundayim... kaldi ki hazirl olan hicbir seyi gene yemiyor.
Burda kimse kimseden ustun degil. Ben daha cok biliyorum.siz ne biliyorsunuz ki o yuzdne bjnu yapin bumu da yapin demek hos olmuyor. Ilk mesajda kimse bana sornamisti. Ben rutin olarak girdim ve yaptiklarimi anlattım. Sen yapmayabilirsin veya siz yapmayabilirsiniz ama yapmadiginiz seyden oturu karsi tarafin anneligini sorgulamak kimsenin haddi degil. Burdaki herkes bebek sahibi olabilmek icin onca fedakarlik yapti. Igme aci bilmem ne... sirf ne icin. Evlat sahibi olabilmek icjn. Bu kadar zorluklarla sahip oldugumuz evladimiza gozumuz gibi bakariz heralde...hepinize hayirli gunler. Ben burdayim yazmaya sizi takip etmeye devam edixem. Selamlar bebiklerinizi opuyom:))
Dutlu degil sütlü yaziyordum.tel klavtesi oyle yazmis. Yani sütlü tam tahilli kasik mamasi. Okufugunu anlayamadiysan insan olup soraydin ben de yazardim ne demdk istedigimi. Ayrıca kibar kibar yazmam sana degil burdaki diger bayanlara.ustune alma.sana yine anlayacagin sekilde palas pandirasKızlar üyeliğimin iptalini istedim.sizlere teşekkür ettim.lütfen tartışma sırasında karışmayıp ben ayrılma mesajını yazdıktan sonra ortaya çıkıp yorum yapmayın.bebeğini zehirleme cümlesini hepiniz cımbızla çekip karşı tarafın değil bu cümlenin üslubunu eleştirdiniz.yine söylüyorum arkasındayım çocuğun ilk tattığı şeyin pirinç unu ve alerjik dutlu kavanoz maması onu zehirler...bile bile veren anne de evet bebeğini zehirler.ben biliyorum siz bilmezsiniz diye bir cümlr asla kurmadım aksine neden zehirler sorusuna kaynak olarak bir yazı paylaştım tü kaka edildim.karşı olduğum şey bu işte niye demiş demeden vayyy zehirleme dediii tavrıdır.üslup önemliyse arkadaşın yazdıklarını tekrar okuyun derim nedense birden kibar kibar açıklama yapmaya başladı...vaştan aşağı dakaret dolu yazıyı bırakıp zehirlemeye takıldınız diyecek başka sözüm yok...
Moralinizi bozmayın önemli olan 2 kat yükselmesi, 48 saat sonra tekrar test yapın bence inşallah herşey istediğiniz gibi olurMerhaba arkadaslar burda hamile arkadaslar oldugu icin yazmak istedim benim transferden sonra 10.gün (beta hcg) degerim 10 cikti benim gibi degeri dusuk olupta hamile olan var mi
ACIL YARDIM
doktor degistirmismjs... iyi halt ettin. Aferin. Sen super annesin. Geri kalan herkes tirt.... git simdi iyi anneligini de al omuzlarıni sisir ve gez. Artik kapat o ceneni.Bana da doktor pirinçli çorba yazdı ilk ve ben o dr u değiştirdim.Şu anki dr pirincin içeriğibde yüksek arsenik olduğunu ve 1 yaşıbdan önce verilmemesi gerektiğini savunan bir dr.yetişkinlerin bile minimum tüketmesi gereken besini beveklere vermek ileride şeker hastalığı riskini doğuruyor.Gerçekten palas pandıras vermiuormuşsun tebrikler...çocuğunu senin kadar düşünmem tabiki ama yanlıştan doğruya yönelmek isteyen insanlara belki bir katkısı olsun diye yazdım sen ilgilenmezsen ilgilenme bu bilgiyle..
Benim ilk asilamam da değerim 7 çıkmisti. Ve kimyasal gevelik demistj doktor. Insallah senin degerin yarin yükselir ve saglikla alirsin yavrunu kucagijaMerhaba arkadaslar burda hamile arkadaslar oldugu icin yazmak istedim benim transferden sonra 10.gün (beta hcg) degerim 10 cikti benim gibi degeri dusuk olupta hamile olan var mi
ACIL YARDIM
Halidecim bebeğin nasıl? Sen nasılsın?Benim ilk asilamam da değerim 7 çıkmisti. Ve kimyasal gevelik demistj doktor. Insallah senin degerin yarin yükselir ve saglikla alirsin yavrunu kucagija
Halidecim bebeğin nasıl? Sen nasılsın?
Biz de iyiyiz şukür. Uykusuzluk dışında. Ek gıdaya da alıştı sanki. Benim de eşim blwden korkuyor ve ben de korkuyorum. Aynen senin gibi ücretsiz izindeyim ve seminerde başlayacağim inşallah. Ben de dönemedim işe. Ara sıra özlesem de kızımı bırakamazmışım. Iyi ki başlamamışım. Benim kuzum alt ikiyi çikardı. Gene huysuz. Diğerleri gelecek belki de. Hep kucak istiyor. Ben odadan çıkınca kıyameti koparıyor. Ama biliyorum ki hepsi gececek ve bu günler birer anı olacak. Ben de seni ve prensesini öpüyorum.Bomba gibiyim :) hemen cevap yazamadim kusura bakma seker, engellenmistim 2 gun :) bebisimiz de bin massallah iyi, dişi hala cikmadi. Ama her seyi isiriyor. Kasikla verdigim seyleri sevmiyor yemiyor. Blw yapmak istiyorum ama eşim korkuyor. O yuzden deneyemiyorum musaade etmiyor. Ucretsiz izne ayrildim. Kizimi 3aylikken birakip öğretmenliğe donecek gucum yoktu
Dogjm kilolarımi veriyorum sukur :)) 20kilo almistim 15kilo verdim :) nasil verdiğimi ben de bilmiyorum. Sanirkm biraz bogazimi tuttum. Malum emzirince de kendiliginden uctu kilolar. Su ara sabit ama. Annem geldi. O gelince de ha bire yiyoz :))) sen nasilsin guzeller guzeli kuzun nasil?? Ikinizi de operiz Mevlaya emanet ol
Teşekkürler halidecim. Hepimizin anneler günü kutlu olsun. Biraz geç oldu ama.Anneler Gününuz kutlu olsun çiçeği burnunda annelr:)