2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Gecen sene 23ündeydi transferim. Simdi kizim 4 aylık. Sukur kavusturana. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ay Can'ım benım allah yavrunu sana bağışlasın darısı bızlerın basına ben daha 7hAftalık hamıleyım. Ins kucagıma almakta Nasıp olur

Kızlar kan ilacını başladınız mi
Bize sağlık ocağindan verdiler. Baslamaıstım. Dr da basla deyince basladim bugun. Kizim 4.5 aylık. Aslinda tahlilsiz baslamayayım demistim ama dr tahlile ger3k yok baslamaniz lazim deyince basladim. Hala da supheler var icimde.

Selam kızlar nasıl gidiyor.4.ayın içinde kızım algıları açıldı iyice oyun da oyun gündüz uykuları kestirme hep.atak döneminde o sakin uykucu yenidoğan gitti oyun canavarı geldi sizde durumlar nasıl

kızlar merhaba nasılsınız. Ben çok üzgünüm çok yıprandım. Bebeğine dr. Lar Hemihipertrofi diyor. Bir tarafın diğerine göre daha çok gelişmesi demekmiş. Bacağı diğerine göre brz kalın. Kolda da ufak bi fark var. Int. Bu hastalık çok kötü anlatılıyor. Ailecek moralimiz çok bozul k. Uyuyamıyor yiyemiyor düşünemiyorum. Ağlıyorum hep ya bi taraf çok gelişirse diye. Bi de iç organlarda tümör oluşumuna yatkınlık oluyormuş.kontrol olacak hep. Duydunuz mu karşılaşan bi tanıdığınız fln var mı yada işin ehli bu konuyla ilgili bi dr. Bildiğiniz biz bursa dayız. Morale ihtiyacım var çok..
beyazbulut naptın canım kuzucuğun nasıl oldu merak ettim seni....

Selam kızlar nasıl gidiyor.4.ayın içinde kızım algıları açıldı iyice oyun da oyun gündüz uykuları kestirme hep.atak döneminde o sakin uykucu yenidoğan gitti oyun canavarı geldi sizde durumlar nasıl
Aynı canım. Biz de 6 aya merdiven dayadık. Diş sıkıntıları başladı. halide25 halide25 kuzum sizde diş durumu ne alemde?

Canim benim kiz da buyuyo.. salyalar qkiyor. Eline gecen her sey agza gidiyor. Havuc veriyorum. Yesil sogan elma isirsin da rahatlasin diye
Alt iki diş çıktı canım. 2 hafta gece uykusunu unutmustuk. Sonra 6. Ay asisi vurdu bizi. Simdi de yeni dislerin sıkıntısı. Sağlıklı olsunlar da atlatılır hepsi.

Alt iki diş çıktı canım. 2 hafta gece uykusunu unutmustuk. Sonra 6. Ay asisi vurdu bizi. Simdi de yeni dislerin sıkıntısı. Sağlıklı olsunlar da atlatılır hepsi.
Oy masallah senin kiza. Bizimki tembel. Henuz dis yok. Bugun 6.ay aşısı oldu. İnşallah sorunsuz atlatirix

• Kuzlar selamlar nasilsiniz. Biz iyiyiz sukurler olsun. yazmak jcin telefonu her raldigimda bisey cikiyor.
    Canlar ben bugun hero baby tam tahilli meyveli kasik mamasindan aldim. Bi deniyicem bakalim ne yapcak bizim kiz. Ayrica hic muhallebi yapmamistim. Şoktan pirinc unu aldim. yapabilecekmiyim bilmiyorum. Netten muhallebi tarifi vakiyorum bi turlu bulamiyorum.

Ben de seymaya patates havuc hasliyorum amaonu bitirmiyor. Hemen agzini kitliyot. Gecen gun havuc elma puresj yaptim. Onu da tam bitirmedi.
    Sastim napicagimi.
    Ek gida adindam da belli anne sutunhn yaninda sadece ek. Ama benim kiz anarşik anacim.her seyi protesto ediyor. Yemiyir :)
    Biraz once bebe biskuvisini elma suyu ile islayip icine de muz katip yedirdim. Zor şer yedi.
    Ya bana tam tarifler verin kizlar. Ölçü ile. Ozlellikel muhallebi nasi yapıcam yaaa :))
    kizimin kardesi ya da kardesleri olsun istiyorum. Belki agustosta dondurulmuslarla denerim. :)) ya inanamiyorum..ilklerimiz oldu ikinci konusuyoz :))) Allahim sana sonsuz sukurler olsunnnnnnnnn

X