- 15 Eylül 2014
- 1.390
- 1.509
- 38
- Konu Sahibi meleklercenneti
- #5.601
Gecen sene 23ündeydi transferim. Simdi kizim 4 aylık. Sukur kavusturana. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay Can'ım benım allah yavrunu sana bağışlasın darısı bızlerın basına ben daha 7hAftalık hamıleyım. Ins kucagıma almakta Nasıp olurGecen sene 23ündeydi transferim. Simdi kizim 4 aylık. Sukur kavusturana. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Zatem senle ben pespese yaptik her seyi :))Gecen sene 23ündeydi transferim. Simdi kizim 4 aylık. Sukur kavusturana. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Alırsin canim. Inşallah. Hep derlerdi de inanmazdım daha hiçbir şey başlamadı. Sanki doğumdan sonra yeni bir hayat baslıyormus.Ay Can'ım benım allah yavrunu sana bağışlasın darısı bızlerın basına ben daha 7hAftalık hamıleyım. Ins kucagıma almakta Nasıp olur
Aynen halidecim. Hep peş peşe. Kuzularımız da pes pese geldi.Zatem senle ben pespese yaptik her seyi :))
Bize sağlık ocağindan verdiler. Baslamaıstım. Dr da basla deyince basladim bugun. Kizim 4.5 aylık. Aslinda tahlilsiz baslamayayım demistim ama dr tahlile ger3k yok baslamaniz lazim deyince basladim. Hala da supheler var icimde.Kızlar kan ilacını başladınız mi
Bize de saglik ocagindan verdiler ama baslamadim.Kızlar kan ilacını başladınız mi
beyazbulut naptın canım kuzucuğun nasıl oldu merak ettim seni....kızlar merhaba nasılsınız. Ben çok üzgünüm çok yıprandım. Bebeğine dr. Lar Hemihipertrofi diyor. Bir tarafın diğerine göre daha çok gelişmesi demekmiş. Bacağı diğerine göre brz kalın. Kolda da ufak bi fark var. Int. Bu hastalık çok kötü anlatılıyor. Ailecek moralimiz çok bozul k. Uyuyamıyor yiyemiyor düşünemiyorum. Ağlıyorum hep ya bi taraf çok gelişirse diye. Bi de iç organlarda tümör oluşumuna yatkınlık oluyormuş.kontrol olacak hep. Duydunuz mu karşılaşan bi tanıdığınız fln var mı yada işin ehli bu konuyla ilgili bi dr. Bildiğiniz biz bursa dayız. Morale ihtiyacım var çok..
Aynı canım. Biz de 6 aya merdiven dayadık. Diş sıkıntıları başladı. halide25 kuzum sizde diş durumu ne alemde?Selam kızlar nasıl gidiyor.4.ayın içinde kızım algıları açıldı iyice oyun da oyun gündüz uykuları kestirme hep.atak döneminde o sakin uykucu yenidoğan gitti oyun canavarı geldi sizde durumlar nasıl
Canim benim kiz da buyuyo.. salyalar qkiyor. Eline gecen her sey agza gidiyor. Havuc veriyorum. Yesil sogan elma isirsin da rahatlasin diyeAynı canım. Biz de 6 aya merdiven dayadık. Diş sıkıntıları başladı. halide25 kuzum sizde diş durumu ne alemde?
Alt iki diş çıktı canım. 2 hafta gece uykusunu unutmustuk. Sonra 6. Ay asisi vurdu bizi. Simdi de yeni dislerin sıkıntısı. Sağlıklı olsunlar da atlatılır hepsi.Canim benim kiz da buyuyo.. salyalar qkiyor. Eline gecen her sey agza gidiyor. Havuc veriyorum. Yesil sogan elma isirsin da rahatlasin diye
Oy masallah senin kiza. Bizimki tembel. Henuz dis yok. Bugun 6.ay aşısı oldu. İnşallah sorunsuz atlatirixAlt iki diş çıktı canım. 2 hafta gece uykusunu unutmustuk. Sonra 6. Ay asisi vurdu bizi. Simdi de yeni dislerin sıkıntısı. Sağlıklı olsunlar da atlatılır hepsi.
Canım inşallah sıkıntısız atlatmışsınızdır. Ne yapıyor güzel kızın? Nasıl gidiyor ek gıda serüveniniz?Oy masallah senin kiza. Bizimki tembel. Henuz dis yok. Bugun 6.ay aşısı oldu. İnşallah sorunsuz atlatirix