- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
Ben de yeni keşfettim.Ben daha yeni goruyorum burayi
2015 aralık anneleri ile ilgili birkaç başlık varmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yeni keşfettim.Ben daha yeni goruyorum burayi
En hareketli diger topic buralara cok yazan yokBen de yeni keşfettim.
2015 aralık anneleri ile ilgili birkaç başlık varmış.
Evet diğeri çok canlı. Yetişemiyorum.En hareketli diger topic buralara cok yazan yok
te takılın biz halimizden memnunuz.En hareketli diger topic buralara cok yazan yok
Hayııır buraya da takılacağız.o zaman diğer topic
te takılın biz halimizden memnunuz.
@DerinDeniz834Günaydın herkese,
@DerinDeniz834 konuyla ilgili ben de awen ve grisayfa ya katılıyorum.
Ben kendim de mart doğumluyum, annem sen çok kolay bir bebeklik geçirdin der.
Herkesden de çok güzel bir tarih, kış bebeği rahat büyür, hamilelik kolay geçer diye tepkiler alıyorum. Bu sıcaklarda bu kadar sıkıntı çekiyorsak 9 aylık hamile olanları düşünemiyorum ben..
Okul konusunda da çocuk bence belirleyici olacak. Çok kafana takma, ben de doğduğu günü yazdırmayı planlıyorum.
bence de çok haklısın, bebeğimiz inşallah kışın doğacağına göre onun iyi yanlarını görmek lazım, başımıza ne geliyorsa iyi yanını görmek hayatın stresini biraz olsun alıyor üzerimizden, özellikle bu süreçte canımızı sıkacak şeyler duymamaya, duysak da kulak ardı etmeye çalışmalıyız, geçen kuzenime kızıma koymayı düşündüğüm ismi söyledim, söylediğime söyleyeceğime pişman oldum, çok klasikmiş, sanki bütün kızların ismi zeynep miş, yaratıcılığım bu kadar mıymış... vs vs... ben de çok da umrumda beğenmek zorunda değilsin dedim :))))@DerinDeniz834
Bence çocukların kaderiyle oynamamak Lazım :) Kendi yaşı neyse o yaşın şansına şanssızlığına katlanmak kolay da... Müdahale edilince insan kendini suçlar. Benim bir arkadaşımın ailesi Aralık yerine Ocak 1 yazdırmış. ( Aralık 30 galiba Doğumu) bedelli askerliği kaçırdı bu Yüzden. Ben Doğduğu günü yazdırmak istiyorum :)) hem ne şanslılar , tüm yıl yaş almıyorlar:))) ben Şubat doğumluyum sene değişir hooop yaşlanırım.
Insanlar Saçma sapan konuşuyor bence kış bebeğinin artıları çok :)) bir defa her sene okul arkadaşları ile doğumgününü kutlayacaklar :) yaz olsa herkes tatilde oluyor
Doğduklarında kışın o Minnak halleri ile evde duracaklar. Annecikler sıkılmayacak...
Isilik olmayacaklar:)))
Baharda çiçek gibi açacaklar parklarda
Yazın tam ele geldiklerinde de hooop tatil sefası, balkonda şişme havuz sefası
Ağzı olan Konuşuyor takmayın cancaazlarım
Ay insanlar bir acayip, kendi çocuğuna istediğini koysun:) iyi demişsin :)Ağzına sağlıkbence de çok haklısın, bebeğimiz inşallah kışın doğacağına göre onun iyi yanlarını görmek lazım, başımıza ne geliyorsa iyi yanını görmek hayatın stresini biraz olsun alıyor üzerimizden, özellikle bu süreçte canımızı sıkacak şeyler duymamaya, duysak da kulak ardı etmeye çalışmalıyız, geçen kuzenime kızıma koymayı düşündüğüm ismi söyledim, söylediğime söyleyeceğime pişman oldum, çok klasikmiş, sanki bütün kızların ismi zeynep miş, yaratıcılığım bu kadar mıymış... vs vs... ben de çok da umrumda beğenmek zorunda değilsin dedim :))))
bence de çok haklısın, bebeğimiz inşallah kışın doğacağına göre onun iyi yanlarını görmek lazım, başımıza ne geliyorsa iyi yanını görmek hayatın stresini biraz olsun alıyor üzerimizden, özellikle bu süreçte canımızı sıkacak şeyler duymamaya, duysak da kulak ardı etmeye çalışmalıyız, geçen kuzenime kızıma koymayı düşündüğüm ismi söyledim, söylediğime söyleyeceğime pişman oldum, çok klasikmiş, sanki bütün kızların ismi zeynep miş, yaratıcılığım bu kadar mıymış... vs vs... ben de çok da umrumda beğenmek zorunda değilsin dedim :))))
sol omzun ağrımıyor mu benım omuzlarım sızlıyor resmen uyuyamıyorum :)
benim de uyku değil de birazcık fazla ayakta durduğum zaman kalçam ağrıyor, geçen yatak dolap falan bakalım diye AVM de dolaştık biraz iki gün kendime gelemedim yorgunluğundan, karnım da öyle fazla büyük değil kilo da almadım öyle çok ama vücut etkileniyor demek ki, bende acayip yorgunluk yaptı hamilelik
kaç haftalık oldun bu arada :)
Evet canim bir ogretmen arkadas da cevap vermis okul konusunda icim rahatladi.
Haklisin bana simdiden afakanlar basiyor,karni burnunda hamileler ne yapiyorlar acaba. En azindan bizim dogumlar serin havaya denk geliyor. Sicak olmasin da serin olsun. Sicaktan nefret ediyorum. Balkon kapisi acik ,pencereler ack,perde kipirdamiyo,yaprak kipirdamiyo.
Hamileligimin son zamanlari serinlige denk gelecek diye cok mutluyum.
gerçekten sürpriz olmuş bende öyle bişey olurmu diye tedirgin oldum çünkü benim büyük kızım kız olacağına okadar sevindi ve alıştıki kız değil deseler yıkılacak kuzum ondan korktum ... Alışveriş yapmamakla iyi yapmışsın oğluşuna guzel guzel ciciler alırsın herşeyin hayırlısı canım benim :)Günaydın kızlar dün ayrıntılı ultrasona girdim çok sukur herşeyi normal ve bir sürprizle karşılaştık şimdiye kadar kız erkek olacakmış çok şaşırdım değişik duygular icerisindeyim neyseki hiç birşey almamistim henüz demekki ayrintiliya girene kadar emin olmamak lazım birde doktor öyle emin konusuyorduki yüzde yüz kız bu bak kizlik organları oluşmaya başlamış falan :)
Aynen öyleyim bende Antalya yine formunda nemden nefes alamıyorum geceleri klima olmadan uyuyamıyorum bacaklarım uyuşuyo vs. Epeyy sıkıntılıyım canım benim anlayacağın :) ama yinede hamileliğin son ayları serin olacağı için çok mutluyummm :)günaydın anneler bugün nasılsınız? ben artık uyuyamıyorum uykusuz geceler başladı sanırım :) sol ve sağ tarafıma yatmaktan omuzlarım ağrıyor artık. bazen sırt üstü yatayım diyorum o zamanda acaba rahatsız olur mu ki bebeğim diyorum. napıcaz böyle sizde benım gibi misiniz?
günaydın lara lidya teşekkür ederim ama babasının o anki şaşkınlığı ve gizlemeye çalıştığı mutluluğunu görmek herşeye değerdi :) bende girdim renkli ultrasona bizimki resmen koluyla yüzünü kapatmıştı yani hiç birşey anlaşılmıyor maalesef ama herşey yolunda o bana yeter :)gerçekten sürpriz olmuş bende öyle bişey olurmu diye tedirgin oldum çünkü benim büyük kızım kız olacağına okadar sevindi ve alıştıki kız değil deseler yıkılacak kuzum ondan korktum ... Alışveriş yapmamakla iyi yapmışsın oğluşuna guzel guzel ciciler alırsın herşeyin hayırlısı canım benim :)
Awen çok saol paylaşımın için :) ne guzel olur yapsamm ama bu aralar tatlıya duştumkızlar bugün bi diyetisyenle görüştüm bana liste verdi ve tavsiyelerde bulundu, sizinle de paylaşmak istedim fikir olur belki, tansiyon, şeker, kolesterol, allerjik bir rahatsızlık, özel bir sağlık durumum yok, umarım faydası olur size de :) listeler ekte, yakınlaştırınca net bi şekilde okunuyorEki Görüntüle 1609814 Eki Görüntüle 1609815 Eki Görüntüle 1609816