2015'in Son Anneleri :)

Ben daha yeni goruyorum burayi:KK57:
hoşgeldin nicki'cim arada uğra sen de laflarız :KK49:

Ben de yeni keşfettim. :KK66:
2015 aralık anneleri ile ilgili birkaç başlık varmış. :KK57:
evet var cnm başka da.

Hayııır buraya da takılacağız.
:KK49::KK49::KK49:
hahhah :KK70:

@DerinDeniz834
Bence çocukların kaderiyle oynamamak Lazım :) Kendi yaşı neyse o yaşın şansına şanssızlığına katlanmak kolay da... Müdahale edilince insan kendini suçlar. Benim bir arkadaşımın ailesi Aralık yerine Ocak 1 yazdırmış. ( Aralık 30 galiba Doğumu) bedelli askerliği kaçırdı bu Yüzden.En Büyük TÜRKİYE :KK70: Ben Doğduğu günü yazdırmak istiyorum :)) hem ne şanslılar , tüm yıl yaş almıyorlar:))) ben Şubat doğumluyum sene değişir hooop yaşlanırım.
Insanlar Saçma sapan konuşuyor bence kış bebeğinin artıları çok :)) bir defa her sene okul arkadaşları ile doğumgününü kutlayacaklar :) yaz olsa herkes tatilde oluyor :KK37:
Doğduklarında kışın o Minnak halleri ile evde duracaklar. Annecikler sıkılmayacak...
Isilik olmayacaklar:)))
Baharda çiçek gibi açacaklar parklarda:KK73:
Yazın tam ele geldiklerinde de hooop tatil sefası, balkonda şişme havuz sefası:emir_bebek::nazar:
Ağzı olan Konuşuyor takmayın cancaazlarım :KK47:
çok güzel özetlemiş, derlemiş toplamışsın cnm bravooo :KK9:

Aynen öyleyim bende Antalya yine formunda nemden nefes alamıyorum geceleri klima olmadan uyuyamıyorum bacaklarım uyuşuyo vs. Epeyy sıkıntılıyım canım benim anlayacağın :) ama yinede hamileliğin son ayları serin olacağı için çok mutluyummm :)
cnm neresindesin Antalya'nın, Yaşam hastanesi Dedeman'daki dimi? Doğumu orada yapmayı mı düşünüyorsun, doktorun kim? ücret konuştunuz mu doktorunla? memnun musun? normal doğumu destekliyor mu?:KK75:

Merhaba gruba ekleyebilir misiniz / doğal-erkek-32-boy:1.63-kilo:53/60-medistate kavacık-belli değil
tabii cnm ekledim bile, hoşgeldin :KK74:

Awen çok saol paylaşımın için :) ne guzel olur yapsamm ama bu aralar tatlıya duştum :KK43:
Ay sorma yaa, bnm de hiç düşkünlüğüm yoktur tatlıya. Tam tersi ekşi tuzlu acı hayat felsefemdir ama son 2 haftadır nolduysa oldu, gözüm dönüyor adeta, deli gibi tatlı, çikolata, dondurma tüketiyorum ve kesmiyor :KK72:

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız bakalım? Kimseden ses çıkmıyor ne zamandır..
Bugün 180 günümüz geride kaldı oğluşumla, son 100 güne geldik :emir_bebek::nazar:
Artık ufacık bir iş yapsam bile çok yoruluyorum, yürüdüğüm zaman da kasıklarıma ağrı giriyor, dinlenince geçiyor :KK43:
Siz de durumlar nasıl?
tatildeydim kızlar, geçen hafta döndüm ama giremedim hemen yoğunluktan. hareketlenir artık topiğimiz yeniden. doğum iznine çıkınca daha da yoğunlaşırız burada. geçmişe dönüp yanıtlamaya çalıştım herkesi. bişey kaçırmamışımdır inşallah.
aynen cnm ben de çabuk yoruluyorum, ayakta fazla kalamıyorum, uzun yürüyüşler yapamıyorum. dizlerimden aşağısı tabanlarıma kadar sızlıyor. yavrucak da kasığıma doğru inip sertleşiyor. dinlenince hemen düzeliyor dediğin gibi geçiyor.

merhaba,
umarım herkes iyidir, benim biraz morali bozuk zor günler geçiriyorum kızımla :KK43: şeker yüklemesi yapldı gebelik diyabeti çıktı :KK43: diyetisyene gitmeye başladım, hafta içi endokrine sevk edildim, hergün kan şekerimi ölçmem gerekliymiş diyete harfi harfine uymam gerekliymiş bebeğim için... kesinlikle yaparım onun için herşeyi ama yinede canım çok sıkıldı diyetle önleyemezsem insilüne başlarsam diye inşallah gerek kalmaz :KK43:

cnm neresindesin Antalya'nın, Yaşam hastanesi Dedeman'daki dimi? Doğumu orada yapmayı mı düşünüyorsun, doktorun kim? ücret konuştunuz mu doktorunla? memnun musun? normal doğumu destekliyor mu?:KK75:
dedemandaki evet doktorum caner sönmez, benim büyük ihtimal sezeryan olur ilki sezeryan oldu çünkü...ama aradan 8 yıl geçti belki normal yaptırır bilemiyorum daha hiç konuşmadık :) ücret konusunu da konuşmadık bu ay konuşmayı düşünüyordum farklı durumlar gelişince konuşamadım herhalde gelecek ay konuşurum.. sende mi antalyadasın :)

tatildeydim kızlar, geçen hafta döndüm ama giremedim hemen yoğunluktan. hareketlenir artık topiğimiz yeniden. doğum iznine çıkınca daha da yoğunlaşırız burada. geçmişe dönüp yanıtlamaya çalıştım herkesi. bişey kaçırmamışımdır inşallah.
aynen cnm ben de çabuk yoruluyorum, ayakta fazla kalamıyorum, uzun yürüyüşler yapamıyorum. dizlerimden aşağısı tabanlarıma kadar sızlıyor. yavrucak da kasığıma doğru inip sertleşiyor. dinlenince hemen düzeliyor dediğin gibi geçiyor.
bende açıkcası sabah baktım forma aslında sizlerle dertleşmeye çok ihtiyaç duydum ama uzun zamandır kimse bişey yazmamış bende yazmadım.. folikcim sen hareketlendir biraz topiğimizi :)

merhaba,
umarım herkes iyidir, benim biraz morali bozuk zor günler geçiriyorum kızımla :KK43: şeker yüklemesi yapldı gebelik diyabeti çıktı :KK43: diyetisyene gitmeye başladım, hafta içi endokrine sevk edildim, hergün kan şekerimi ölçmem gerekliymiş diyete harfi harfine uymam gerekliymiş bebeğim için... kesinlikle yaparım onun için herşeyi ama yinede canım çok sıkıldı diyetle önleyemezsem insilüne başlarsam diye inşallah gerek kalmaz :KK43:

dedemandaki evet doktorum caner sönmez, benim büyük ihtimal sezeryan olur ilki sezeryan oldu çünkü...ama aradan 8 yıl geçti belki normal yaptırır bilemiyorum daha hiç konuşmadık :) ücret konusunu da konuşmadık bu ay konuşmayı düşünüyordum farklı durumlar gelişince konuşamadım herhalde gelecek ay konuşurum.. sende mi antalyadasın :)
Cnm öncelikle diabet için canını sıkıp kafanı takma derim. Çünkü stresin tetiklemediği rahatsızlık duymadım. Dietine uyarsan çözüleceğini düşünüyorum bunun. İnsülin falan düşünmek için çoook erken. Kaçlık yükleme yapıldı sana?
Ben İstanbulda yaşıyorum ama oralıyım, ailem orada, bu yüzden doğum için orada olma ihtimalim var. düşünüyorum :KK51:

Kızlar nasılsınız bakalım? Kimseden ses çıkmıyor ne zamandır..
Bugün 180 günümüz geride kaldı oğluşumla, son 100 güne geldik :emir_bebek::nazar:
Artık ufacık bir iş yapsam bile çok yoruluyorum, yürüdüğüm zaman da kasıklarıma ağrı giriyor, dinlenince geçiyor :KK43:
Siz de durumlar nasıl?
aynen bende de var yorgunluk ve kasık ağrısı dinlenince geçen cinsten :) bende bel ağrısı felaket birde kaburgalarımda darbe almışım gibi ağrı oluor sanırım açılma yapıyor kaburgalar yanlara :)

Cnm öncelikle diabet için canını sıkıp kafanı takma derim. Çünkü stresin tetiklemediği rahatsızlık duymadım. Dietine uyarsan çözüleceğini düşünüyorum bunun. İnsülin falan düşünmek için çoook erken. Kaçlık yükleme yapıldı sana?
Ben İstanbulda yaşıyorum ama oralıyım, ailem orada, bu yüzden doğum için orada olma ihtimalim var. düşünüyorum :KK51:
75 gr yükleme yapıldı üst sınır 180 benimki 200 çıktı ... evet canım haklısın bende moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum..haftasonu sonu çok moralsizdim şimdi daha iyiiyim şükür.. saol desteğine :)
ne güzel ben bir sonraki randevuda inşallah konuşucam doktorumla ozman sanada bilgi veririm.. yalnız doktorumdan çok memnunum çok iyi bir doktor canım :)

75 gr yükleme yapıldı üst sınır 180 benimki 200 çıktı ... evet canım haklısın bende moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum..haftasonu sonu çok moralsizdim şimdi daha iyiiyim şükür.. saol desteğine :)
ne güzel ben bir sonraki randevuda inşallah konuşucam doktorumla ozman sanada bilgi veririm.. yalnız doktorumdan çok memnunum çok iyi bir doktor canım :)
tokluk değeri mi bu? aslında çok da fazla değilmiş, dikkatli beslenerek rahatlıkla düşürülebilir, düzelir bence.
tamam doktorla görüşünce paylaşırsan sevinirim cnm. :KK15:

tokluk değeri mi bu? aslında çok da fazla değilmiş, dikkatli beslenerek rahatlıkla düşürülebilir, düzelir bence.
tamam doktorla görüşünce paylaşırsan sevinirim cnm. :KK15:
evet yükleme yapıldıktan 60 dk sonraki değer canım, doktorumda diyetle engelleriz dedi %90 .. inşallah :)
paylaşıcam kesinlikle :KK68:

evet yükleme yapıldıktan 60 dk sonraki değer canım, doktorumda diyetle engelleriz dedi %90 .. inşallah :)
paylaşıcam kesinlikle :KK68:
Yaşam hastanesine 3 yıl önce göz doktoruna gelmiştim düğünümden önce, Onursal bey, genç bir doktordu ama oldukça ilgili ve başarılıydı. çok memnun kalmıştım kendisinden. Sonra annem geldi kendisine, o da memnun kaldı. başka da bağlantım olmadı hiç. şimdi buradaki doktorum da istanbul-yaşam hastanesinde çalışmış bundan önce.

Yaşam hastanesine 3 yıl önce göz doktoruna gelmiştim düğünümden önce, Onursal bey, genç bir doktordu ama oldukça ilgili ve başarılıydı. çok memnun kalmıştım kendisinden. Sonra annem geldi kendisine, o da memnun kaldı. başka da bağlantım olmadı hiç. şimdi buradaki doktorum da istanbul-yaşam hastanesinde çalışmış bundan önce.
ben gerçekten çok memnumun daha önce hiç gitmiyordum gebelikle başladım gitmeye doktorum için gittim açıkcası iyi bir doktor olduğunu duymuştum çokda memnun kaldım... katılım payı da çok uygun 22 tl ödüyorum muayeneye ... tahliller falanda uygun... doğumda uygun olur diye düşünüyorum.... çalışanlardan vs. de çok memnunum... diyetisyene yaşamdaki diyetisyene gittim ondanda memnun kaldım ...

ben gerçekten çok memnumun daha önce hiç gitmiyordum gebelikle başladım gitmeye doktorum için gittim açıkcası iyi bir doktor olduğunu duymuştum çokda memnun kaldım... katılım payı da çok uygun 22 tl ödüyorum muayeneye ... tahliller falanda uygun... doğumda uygun olur diye düşünüyorum.... çalışanlardan vs. de çok memnunum... diyetisyene yaşamdaki diyetisyene gittim ondanda memnun kaldım ...
hadi ya, sen bayağı oralı olmuşsun :KK53: Aradığın her şeyi aynı hastanede bulmak çok önemli. Fiyat-fayda dengesi olmalı, hijyen ve ilgi de olursa ne âlâ. Sevindim senin adına.

Kızlar nasılsınız uzun zamandır kimse yazmıyor. Ya sizde de miğde yanması ve kabızlık var mı . Ben miğde yanmasından uyuyamıyorum geceleri boğazıma acı su geliyor napcam böyle sizde de oluyo mu

Gebelik takvimi derken nasıl yapıcam anlatır mısın anlamadım canım
tabii, mesajlarımızın altında görünen gebelik takvimimiz var ya bizim, şu bebeklerin gün gün gelişimini gösteren ve tahmini doğuma kalan zamanı gösteren. bunu kendin oluşturuyorsun. yukarıda kullanıcı adının üstüne gel, tıklama. sadece üstüne gelince küçük bir pencere açılacak, kişisel bilgilere tıkla. açılan sayfada ortalarda hamilelik takvimi yazan bir satır var.
oraya bebeğin tahmini doğum tarihini aralarda "-" işareti ile yazıyorsun. mesela bnm 19-12-2015. sonra değişiklikleri kaydet diyorsun, hepsi bu.

Kızlar nasılsınız uzun zamandır kimse yazmıyor. Ya sizde de miğde yanması ve kabızlık var mı . Ben miğde yanmasından uyuyamıyorum geceleri boğazıma acı su geliyor napcam böyle sizde de oluyo mu
yanma değil de kabızlık var malesef bende evet:KK43:

Merhaba hanimlar araniza yeni katildim ve bende bir aralik annesi olacagim rabbim kismet ederse suan 25. Haftamdayim bugun ikinci tetanoz asimi oldum kolumu kaldiramiyorum :rolleyes: bir oglusum olacak onu dusunmedigim bir saniyem yok allah herkese nasip etsin bu duyguyu

X