2015'in Son Anneleri :)

günaydın anneler bugün nasılsınız? ben artık uyuyamıyorum uykusuz geceler başladı sanırım :) sol ve sağ tarafıma yatmaktan omuzlarım ağrıyor artık. bazen sırt üstü yatayım diyorum o zamanda acaba rahatsız olur mu ki bebeğim diyorum. napıcaz böyle sizde benım gibi misiniz?

Demek bu dertten muzdarip birtek ben degilim :)

Ben hem sicaktan uyuyamiyorum,hem icime fenaliklar basiyo,hem de rahat yatamiyorum. Normalde yastigi kucaklayip,bi dizini kirarak,yuzustu yatan biriyim. Cok sere serpe yatarim ama suan mumkun degil tabi... Sol yanima donerrk yatiyorum. Oyle daha rahatim. Benim de burun tikanikligi problemim var. Gece tikaniyor uyaniyorum. Sabahlari da hep tikanik uyaniyorum ama uyandiktan 1-2 saat sonra geciyor.

Gece olsun istemiyorum. Afakanlar basiyo.

Günaydın herkese,
@DerinDeniz834 konuyla ilgili ben de awen awen ve grisayfa grisayfa ya katılıyorum.
Ben kendim de mart doğumluyum, annem sen çok kolay bir bebeklik geçirdin der.
Herkesden de çok güzel bir tarih, kış bebeği rahat büyür, hamilelik kolay geçer diye tepkiler alıyorum. Bu sıcaklarda bu kadar sıkıntı çekiyorsak 9 aylık hamile olanları düşünemiyorum ben..
Okul konusunda da çocuk bence belirleyici olacak. Çok kafana takma, ben de doğduğu günü yazdırmayı planlıyorum.

Evet canim bir ogretmen arkadas da cevap vermis okul konusunda icim rahatladi.

Haklisin bana simdiden afakanlar basiyor,karni burnunda hamileler ne yapiyorlar acaba. En azindan bizim dogumlar serin havaya denk geliyor. Sicak olmasin da serin olsun. Sicaktan nefret ediyorum. Balkon kapisi acik ,pencereler ack,perde kipirdamiyo,yaprak kipirdamiyo.

Hamileligimin son zamanlari serinlige denk gelecek diye cok mutluyum.

Günaydın canım, ağrıdan değil de sıcaktan uyuyamadım 2 gece falan, onun dışında bir sıkıntı yok..
Genelde sol tarafıma yatmaya çalışıyorum.
benim de uyku değil de birazcık fazla ayakta durduğum zaman kalçam ağrıyor, geçen yatak dolap falan bakalım diye AVM de dolaştık biraz iki gün kendime gelemedim yorgunluğundan, karnım da öyle fazla büyük değil kilo da almadım öyle çok ama vücut etkileniyor demek ki, bende acayip yorgunluk yaptı hamilelik

Günaydın kızlar dün ayrıntılı ultrasona girdim çok sukur herşeyi normal ve bir sürprizle karşılaştık şimdiye kadar kız demişlerdi erkek olacakmış çok şaşırdım değişik duygular icerisindeyim neyseki hiç birşey almamistim henüz demekki ayrintiliya girene kadar emin olmamak lazım birde doktor öyle emin konusuyorduki yüzde yüz kız bu bak kizlik organları oluşmaya başlamış falan :)

Günaydın kızlar dün ayrıntılı ultrasona girdim çok sukur herşeyi normal ve bir sürprizle karşılaştık şimdiye kadar kız demişlerdi erkek olacakmış çok şaşırdım değişik duygular icerisindeyim neyseki hiç birşey almamistim henüz demekki ayrintiliya girene kadar emin olmamak lazım birde doktor öyle emin konusuyorduki yüzde yüz kız bu bak kizlik organları oluşmaya başlamış falan :)
Hayırlı olsun. Cinsiyet değişince insan şaşırıyor :KK66:
Bana da 12.haftada erkek, 16.haftada kız dediler. 21.haftada ayrıntılı ultrasonda kesin kız dediler.
:)

canım gözün aydın çok sevındım bebeğinin sağlıklı olmasına :KK70: ALLAH bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :) bende 25 de gidicem çok heyecanlandım :KK70: ya çok güzel duygular bunlar :) benimde bugun bebişim kıpır kıpır :KK70:

benim de uyku değil de birazcık fazla ayakta durduğum zaman kalçam ağrıyor, geçen yatak dolap falan bakalım diye AVM de dolaştık biraz iki gün kendime gelemedim yorgunluğundan, karnım da öyle fazla büyük değil kilo da almadım öyle çok ama vücut etkileniyor demek ki, bende acayip yorgunluk yaptı hamilelik

ben çok kılo aldım ya 6 kılo aldım toplamda doktor kılo alma dedı bana. bende de oturmaktan bel ağrısı oluyo son 16-17 hafta kaldı :KK70:

hmm ben 69 la hamile kaldım yanı kılolu hamıle kaldım malesef o yuzden kılo alma dıyo doktor aslında dıkkatte edıyorum ama ne bileyim yinede alıyorum. bundan sonra bari salata ve meyve ıle geçiştireyim yoksa 100 kılo olucam :KK70:
Ben 49 ile hamile kaldım. Şimdi 56 oldum. Hayatımda görmediğim kilolara ulaştım. :KK70:Daha da artacak. Açıkçası hiç umurumda değil. Nasıl olsa doğumdan sonra verilir. :KK66:

Demek bu dertten muzdarip birtek ben degilim :)

Ben hem sicaktan uyuyamiyorum,hem icime fenaliklar basiyo,hem de rahat yatamiyorum. Normalde yastigi kucaklayip,bi dizini kirarak,yuzustu yatan biriyim. Cok sere serpe yatarim ama suan mumkun degil tabi... Sol yanima donerrk yatiyorum. Oyle daha rahatim. Benim de burun tikanikligi problemim var. Gece tikaniyor uyaniyorum. Sabahlari da hep tikanik uyaniyorum ama uyandiktan 1-2 saat sonra geciyor.

Gece olsun istemiyorum. Afakanlar basiyo.
Benim de 3. Ay gibi olmuştu burun tıkanıklığı, damarlar gibi sinüsler de şişiyormuş, bir ay tıkalı bununla gezdim sonra rahatladım

Benim de dört kilo oldu, haftaya bi diyetisyenle görüşeceğim bakalım ne diyecek

kaç haftalık hamilesin canım ben kilolu hamile kaldım o yuzden doktor kızdı bana.1 yıl once sezeryanla doğum yaptım dikişlerim zarar görmesin diye kılo almaman daha iyi olurmuş. aslında ideal kılosunda hamıle kalan bırı için 4 kılo çok ıyı

kaç haftalık hamilesin canım ben kilolu hamile kaldım o yuzden doktor kızdı bana.1 yıl once sezeryanla doğum yaptım dikişlerim zarar görmesin diye kılo almaman daha iyi olurmuş. aslında ideal kılosunda hamıle kalan bırı için 4 kılo çok ıyı
22+3 deyim, hamile kaldığımda 57,5 dum şimdi 61 oldum boyum 165, öyle bi durumun varsa beslenme konusunda da destek al bence, ben de dikkat etmeye çalışıyorum, biraz salsam vücut hemen hazır kilo almaya şu dönemde, bi de çok yedim mi şişkinlik yapıyor ve yeni yeni midem de biraz yanmaya başladı :KK43:

X