- 13 Mayıs 2015
- 104
- 34
- 18
bende önceki gebeliğimde bir sıkıntı olduğunu hatırlamıyorum ama bakalım haftaya salı yaptırıcam bende bu kez nasıl olacak :)ben aşımı oldum hiç birşey hissetmedim ama bakalım önümüzdeki saatlerde ne olacak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende önceki gebeliğimde bir sıkıntı olduğunu hatırlamıyorum ama bakalım haftaya salı yaptırıcam bende bu kez nasıl olacak :)ben aşımı oldum hiç birşey hissetmedim ama bakalım önümüzdeki saatlerde ne olacak :)
çok haklısın gerçekten öyle canım :) ama inan kızıma hamileyken antalya da bu kadar seçeneğim yoktu (2007 de doğdu 2006 da hamilelik geçirdim) bir hamile taytına 85 tl verdiğimi biliyorum şuan biraz daha seçenek arttı uygun bişeylerde bulabiliyorsun :)inşallah hiç bi problem çıkmaz herkesin güzel haberlerini alırız, annelerin zafiyetinden yararlanmaya çalışıyor bütün düzen sanki, kıyafette bile başına hamile lafı geldi mi her şey iki katı oluveriyor, bir pamuklu külota 20 tl verdim geçende, hak değil gerçekten yaptıkları, hamile pantolonu alacaktım, bildiğiniz naylon kumaştan hiç de güzel durmayan bir pantolona 90 tl dedi, başka yerden hem de pamuklusunu 45 liraya aldım, hastaneler de aynısını yapıyor, iki gün önce aile sağlığı merkezinde yaptırdığım tahlili kendi hastanesinden de istedi, Allah hepimizi dürüst ve iyi insanlarla karşılaştırsın
kızlar bugün kızıma ismine özel yastık siparişi verdim çok hoşuma gitti başucu yastığı gibi bişey unnado da var belki sizde bakmak istersiniz :)
resim ekliyorum aşağıda (kızımın ismi Lidya olacak hazır yoktu maille irtibata geçtim yönlendirmleriyle herhangi bitanesini aldım maille bilgi verdim Lidya isminde yastığı 15 günde üretecekler)
kızlar bugün kızıma ismine özel yastık siparişi verdim çok hoşuma gitti başucu yastığı gibi bişey unnado da var belki sizde bakmak istersiniz :)
resim ekliyorum aşağıda (kızımın ismi Lidya olacak hazır yoktu maille irtibata geçtim yönlendirmleriyle herhangi bitanesini aldım maille bilgi verdim Lidya isminde yastığı 15 günde üretecekler)
Ben düşündüm canım hem de çok düşündum sonra birde şöyle düşündum 2015 doğumlular ünite giderken veya okulu bitirdiğinde benim çocuğum daha okuyor olacak o zaman onun bana ne kadar kızacagi aklıma geldi ve vazgeçtimArkadaslar merhaba
Oncelikle herkesin bebegine saglikla kavusmasini diliyorum.
Kafama takilan bir konu var. Benim tahmini dogum tarihim 3 aralik. Goruyorum ki araligin daha ileri gunlerinde dogum yapacak anneler var.
Cogu kisi bana sunu soyluyor... Aaa ne kadar kotu bi tarihte doguruyosun. Nufus cuzdanina 3 ocak yazdir. Cocugunu okula falan 1 sene erken gonderme diyorlar. Veya 1 ay farkla 2015 dogumlu olmasin diyorlar.
Dusununce aslinda cok mantikli geldi. 3 aralikda dogarsa 3 ocak yazdirmak istiyorum. O da belki sikinti olur. Oglum sen aslinda 3 aralikta dogdun ama biz seni 3 ocak kaydettirdik demek de bi dert. Ama en mantiklisi ocakda kaydettirmek swnirim...
Bu konuyu hic dusundunuz mu?
bende önceki gebeliğimde bir sıkıntı olduğunu hatırlamıyorum ama bakalım haftaya salı yaptırıcam bende bu kez nasıl olacak :)
GÜNAYDIN :)Günaydınlar herkese
çok teşekkür ederim canımCanım çok güzel bebişin sağlıklı güzel günlerde kullansın inşallah
alya da çok güzel bir isim benim yakın bir arkadaşımın kızının ismi :) sizin içinde çok anlamlıymış gerçekten hayırlısıyla birdahaki sefere prensesin gelir ve adı alya olur inşallah :)Ayyyy benim hayalimdeki isimdi bu. Esimin adi ali. Benim derya. Esimin ilk iki harfi. Benim son iki harfim.
Ama bebisim erkek,neyse bidahaki sefere :))
Saglicakla al kizini kucagina canim. Yastik da harika.
Hmm pardon kizinin adi lidyaymis :) alya yi gorunce atladim hemen :)
ara ara geliyor aklıma nasıl olacak aralık doğumlular hep sorun yaşıyor bu yüzden ama hastaneden alınan doğum kağıdına göre kimliğe geçiriyorlar farklı tarih yapmıyorlar diye biliyorum ...Arkadaslar merhaba
Kafama takilan bir konu var. Benim tahmini dogum tarihim 3 aralik. Goruyorum ki araligin daha ileri gunlerinde dogum yapacak anneler var.
Cogu kisi bana sunu soyluyor... Aaa ne kadar kotu bi tarihte doguruyosun. Nufus cuzdanina 3 ocak yazdir. Cocugunu okula falan 1 sene erken gonderme diyorlar. Veya 1 ay farkla 2015 dogumlu olmasin diyorlar.
Dusununce aslinda cok mantikli geldi. 3 aralikda dogarsa 3 ocak yazdirmak istiyorum. O da belki sikinti olur. Oglum sen aslinda 3 aralikta dogdun ama biz seni 3 ocak kaydettirdik demek de bi dert. Ama en mantiklisi ocakda kaydettirmek swnirim...
günaydınnGünaydınlar herkese
canım ben öğretmenim, okul işini kafana takma çünkü ay hesabıyla okula gönderiyorsun, yani 2016 lılarla okula başlıyor gibi görünse de sadece ay olarak bi kaç ay onlardan büyük oluyor, zaten o zaman bi gelsin hayırlısıyla çocuğunun gelişimine göre de karar veriliyor sadece yaşına göre değil, benim belki senden sonra doğacak ama tam günü yazdıracağım, bi insanın anne olduğu tarih kötü olur mu hiç :) sen öyle diyenlere bakma, bana da ayy kış bebeği mi olacak tepkileri geliyor ama yaz gelene kadar bebeklerimiz evde biraz kendine gelecek, yazın ele avuca geldiğinde gezeriz ne güzel bol bol :) her şeye güzel yönünden bakalım :)Arkadaslar merhaba
aynen katılıyorum sana asıl yazın doğum yapmak zor sıcakta hiç çekilmez geleni gideni bitmez bebek pişik olur eve hapsolursun hiç birşey yapamazsın vs vs :)canım ben öğretmenim, okul işini kafana takma çünkü ay hesabıyla okula gönderiyorsun, yani 2016 lılarla okula başlıyor gibi görünse de sadece ay olarak bi kaç ay onlardan büyük oluyor, zaten o zaman bi gelsin hayırlısıyla çocuğunun gelişimine göre de karar veriliyor sadece yaşına göre değil, benim belki senden sonra doğacak ama tam günü yazdıracağım, bi insanın anne olduğu tarih kötü olur mu hiç :) sen öyle diyenlere bakma, bana da ayy kış bebeği mi olacak tepkileri geliyor ama yaz gelene kadar bebeklerimiz evde biraz kendine gelecek, yazın ele avuca geldiğinde gezeriz ne güzel bol bol :) her şeye güzel yönünden bakalım :)
Arkadaslar merhaba
canım ben öğretmenim, okul işini kafana takma çünkü ay hesabıyla okula gönderiyorsun, yani 2016 lılarla okula başlıyor gibi görünse de sadece ay olarak bi kaç ay onlardan büyük oluyor, zaten o zaman bi gelsin hayırlısıyla çocuğunun gelişimine göre de karar veriliyor sadece yaşına göre değil, benim belki senden sonra doğacak ama tam günü yazdıracağım, bi insanın anne olduğu tarih kötü olur mu hiç :) sen öyle diyenlere bakma, bana da ayy kış bebeği mi olacak tepkileri geliyor ama yaz gelene kadar bebeklerimiz evde biraz kendine gelecek, yazın ele avuca geldiğinde gezeriz ne güzel bol bol :) her şeye güzel yönünden bakalım :)
aynen katılıyorum sana asıl yazın doğum yapmak zor sıcakta hiç çekilmez geleni gideni bitmez bebek pişik olur eve hapsolursun hiç birşey yapamazsın vs vs :)
günaydın anneler bugün nasılsınız? ben artık uyuyamıyorum uykusuz geceler başladı sanırım :) sol ve sağ tarafıma yatmaktan omuzlarım ağrıyor artık. bazen sırt üstü yatayım diyorum o zamanda acaba rahatsız olur mu ki bebeğim diyorum. napıcaz böyle sizde benım gibi misiniz?