- 13 Mayıs 2015
- 104
- 34
- 18
hoşbuldumhoşgeldin cnm ekliyorum hemen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldumhoşgeldin cnm ekliyorum hemen.
Evet Şükürler olsun her şey iyi darısı yaptıracak olanlara..temiz çıkmış sanırım çok sevindim :) darısı başıma :)
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım tabi sen de haklısın. Allah korusun onları ..Evet gerçekten çok fazla. Ben geçen sene bebeğimi kaybettim anne karnında kordon düğümlenmesi sonucu. Bu yüzden ayrıntılı ultrason u bi Prof. Yapsın istiyorum. Tabiki takdiri ilahi herşeyin hayırlısı. Ama içim rahat etsin istiyorum.
Sen nerede yaptırıyorsun cnm?bende cuma günü gidicem detaylı için özel hastaneye gidiyorum 200 tl demişlerdi
evet ankara dayım, benim de şükür bi problem çıkmadıaa nerdesin cnm sen istanbulda değilsin bence ben de bugün yaptırdım, temiz çıktı şükür.
ben doğumumu yaptırmayı düşündüğüm doktora sordum, muayenehanesine geliyormuş radyoloji doktoru 300 tl dedi, ayrıntılıda bakılanların çoğuna kendi doktorumuz da bakıyor diye biliyorum arkadaşımın doktoru söylemişti, ben de evimin yakınında bi özel hastane var oraya gittim, doğum doktoru muayenesi+ayrıntılı ultrason toplam 79 tl oldu, bi problem çıkmadı çok şükür, bebeğimde Allah muhafaza bi anormallik olsa, ters giden bişey olsa gözüme gelmez ne kadar para ödediğim ama 300 lira nere, 79 tl nere, zaten bi dolu masraf bizi bekliyor :)çok iyi fiyatmış gerçekten ama antalyada 150 tl altında bulamadım, birde bişey sorucam ne kadar sürdü tarama? duyduğuma göre bazı yerler 10-15 dk da bitiyormuş, bazıları 1 saat bakıyomuş sadece kalbi için 10-15 dk harcıyormuş ..
aynen doğru diyosun :) sağlıkla alalım bebişlerimizi hepimiz kucaklarımıza inşallahben doğumumu yaptırmayı düşündüğüm doktora sordum, muayenehanesine geliyormuş radyoloji doktoru 300 tl dedi, ayrıntılıda bakılanların çoğuna kendi doktorumuz da bakıyor diye biliyorum arkadaşımın doktoru söylemişti, ben de evimin yakınında bi özel hastane var oraya gittim, doğum doktoru muayenesi+ayrıntılı ultrason toplam 79 tl oldu, bi problem çıkmadı çok şükür, bebeğimde Allah muhafaza bi anormallik olsa, ters giden bişey olsa gözüme gelmez ne kadar para ödediğim ama 300 lira nere, 79 tl nere, zaten bi dolu masraf bizi bekliyor :)
benim eylül ayında olacak şeker yüklemesi... yaptırırım mutlaka doktorum da yönlendiricem zamanı gelince dedi... bu aralarda epeyce yapılmalı yapılmamalı mı konusu gündemde o yüzden soruyorsun canım değil mi.... şöyle diyebilirim kızımda da yapıldı bir sorun olmadı, kızımı 2007 de dünyaya getirdim o zamanlar böyle şeyler yoktu zararlı mı değil mi hiç tartışıldığını hatırlamıyorum... mutlaka yapılması gerekiyor derlerdi yaptırırdık :)Şeker yüklemesi hakkında düşünceleriniz???
inşallah hiç bi problem çıkmaz herkesin güzel haberlerini alırız, annelerin zafiyetinden yararlanmaya çalışıyor bütün düzen sanki, kıyafette bile başına hamile lafı geldi mi her şey iki katı oluveriyor, bir pamuklu külota 20 tl verdim geçende, hak değil gerçekten yaptıkları, hamile pantolonu alacaktım, bildiğiniz naylon kumaştan hiç de güzel durmayan bir pantolona 90 tl dedi, başka yerden hem de pamuklusunu 45 liraya aldım, hastaneler de aynısını yapıyor, iki gün önce aile sağlığı merkezinde yaptırdığım tahlili kendi hastanesinden de istedi, Allah hepimizi dürüst ve iyi insanlarla karşılaştırsınaynen doğru diyosun :) sağlıkla alalım bebişlerimizi hepimiz kucaklarımıza inşallah
bende haftaya salı günü için bu konuda epeyce önerilen bir doktordan aldım randevumu inşallah güzel haberler alırım
Ben her hamılesnn yaptirmasinin gerekli olmadığı kanaatindeyim.. hamile olduğumuz için zaten dengeli ve düzenli beslenmeliyiz e bu hastalığında tedavisi bu zaten daha neyin önlemini alacağız ki? Eğer yüksek risk grubundaysan için rahat etsin diye yaptirirsin ama durup dururken o iğrenç şeyi içmeye benim hiç niyetim yok..Şeker yüklemesi hakkında düşünceleriniz???
Şeker yüklemesi hakkında düşünceleriniz???
ben aşımı oldum hiç birşey hissetmedim ama bakalım önümüzdeki saatlerde ne olacak :)
yani evet internette ve basında aşırı bir bilgi kirliliği mevcut. Ve bugün tekrar Canan Karatay'ın röportajını okudum gebelik şekerini öğrenmenin farklı yöntemleri var diye. Haftaya cuma kontrolüm var. Sanırım doktorum ne derse onu uygulayacağım yani yönlendirilmeye ihtiyacım var kafa karışıklığım nedeniyle..Ya bi yandan yaptırayım diyorum bi yandanda canan Karatay zararı diyo televizyon da kararsızım. Bazı doktorlar da portakal suyunda bulunan şeker kadar bi şeker içiyorsunuz dıyo. Kafam karışık yani belki kanda açlık şekerime baktırırım sen ne düşünüyorsun
Şeker yüklemesi hakkında düşünceleriniz???
ben aşımı oldum hiç birşey hissetmedim ama bakalım önümüzdeki saatlerde ne olacak :)
geçmiş olsun canım :) bende aşı olurken hiç bişi hissetmedim sonradan hafif sızladı. gecede kolumun üstüne yattım ama sakın sen kolunun üstüne yatma çok acıyo :)
vallahi ben hala cillop gibiyim nazar değmesin bana :)
24. haftada diye biliyorum canım :)şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyordu? bende ayrıntılı ultrason a gidince doktor a sorayım olmazsa burda öğrendiklerimizi paylaşalım.