• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kızlar herkeze Merhaba iyi sabahlar.
Benim durumum karışık biraz.
4 kasımda regl oldum bu arada yasmin ile korunuyordum 18 Kasım günü ağır grip geçirdim serumlar antibiyotikler düzeldim ama antibiyotige devam ettim bu süre zarfında yasmin devam ettim.
Antibiyotik alerji yapınca acile kaldırıldım doktor ne ilaç aldın dedi bende gösterdim ve yasminide doktor yasmin korumaz ama dedi.
Dedim niçin dedi antibiyotik ile kullanimda korumuyormus ki prospektuste yazisi varmış.
Bakmadan kullandım neyse ben 30 Kasım test yaptım silik te olsa ikinci çizgi çıktı 2 saat sonra regl oldum 4 gün sürdü.
Ama gel gelelim suan goguslerime dokunamiyorum bırakın dokunmayi sütyen takamiyorum mide bulantısı var günde 2 kez baş dönmesi oluyor.
Bebegim var 5 aylik. 17 temmuz doğumlu. Kızımdada goguslerimde ağrı cekmistim.
Bana yardımcı olabilecek birileri varmı acaba ?
En güvenli aonuc kan testi.saglik ocaginda yaptir 1 gun sonra sonuc geliyor.ben de hamileyken evde test yaptim.2. Cizgi silik cikti emin olamadim kan testi yaptirdim .

Damla olarak ne kullanıyorsun? Kan sayımımız sınırda çıktı bizim. Sağlıkocağının verdiğini kullanabilirsin dedi doktorumuz ama ben savaş veriyorum resmen. Kontrole gittiğimizde başka damla isticem. Tabi bizim savaşınız değişirmi bilmiyorym:)
Ben de sordum ne kullanayim diye vegaferon verdiler dedim. Onayladi. Bilemiyorum ki ben de ordan burdan okuduklarimla inat ediyorum kullanmicam diye ama sonucta herkes gibi doktorlarda bu konuda ikiye bolunmus durumdalar ben sordum artik direkt ben hacettepe ekolunu uyguluyorum dedi, dinliyorum artik ne yapayim;)

En güvenli aonuc kan testi.saglik ocaginda yaptir 1 gun sonra sonuc geliyor.ben de hamileyken evde test yaptim.2. Cizgi silik cikti emin olamadim kan testi yaptirdim .

Bende kızımı çok çok silik çizgi ile öğrendim kostum kan testi yaptırdım 60.73 çıkmışti.
Bundada silik çizgi çıktı hemde pembe belli oluyordu regl oldum diye onemsemedim.
Ama şimdi aşırı göğüs dolulugu ve ağrısı hafif bulantı ve baş dönmesi eşlik edince acabalara buruldum

Günde en az 3 lt su,roka,dere otu yemeklerden önce 1 tutam çiğneyerek yersen daha etkili olurmuş,rezene tohumu çayı,birde kuru incir ister öyle ye ister kaynatıp suyunu iç benim bildiklerim bunlar cnm
kuru incir yiyorum hergün humana çayı ve lactamil içiyorum. su sanırım 3 litre içemiyorum 2 litre belki. roka ve dereotunu da deneyeyim sağol canım. bi de adet dönemi yaklaşırken süt üretimi azalırmış diye duydum ondan da olabilir adetime 3 gün var.

Ben de sordum ne kullanayim diye vegaferon verdiler dedim. Onayladi. Bilemiyorum ki ben de ordan burdan okuduklarimla inat ediyorum kullanmicam diye ama sonucta herkes gibi doktorlarda bu konuda ikiye bolunmus durumdalar ben sordum artik direkt ben hacettepe ekolunu uyguluyorum dedi, dinliyorum artik ne yapayim:KK66:
Bende ne kadar istemesemde kullanıcam mecbur sonuçta düşük çıktı kanı. Dinle doktorunu bencede. Dur bakim benim doktor değişterilin ilacı dediğimde ne diyecek

Anchoress Anchoress
Canim merhaba gunde kac saat calisiyorsun? Ben de ise basladim ve sagiyorum. Sana tavsiyem su. Emzirdikten sonra degil de, sabah kalkinca bi gogsunu tamamen sag, digerini bebisin emsin. Sonra oglen o birini emerken sen digerini yine sag. Birde h.sonu evdeysen bile, sabahlari yine sag sanki ise gidiyormussun gibi koy dursun dolapta. Cuma sagdigini en son pzt vermeye calis ama. Gece uyumadan once rezene cayi demle balla tatlandirip ic. Gunduz de oturdugun yerde incir hurma kuruyemis artik ne yersen kar sana:KK66:) kolay gelsin.
teşekkür ederim canım. 2 gün 4 saat 3 gün 3 saat çalışıyorum. öğretmenim ders programımı bebeğimi emzirebilmem için böyle ayarladım ama tabi ben okuldayken acıkıyor. tek öğünlük 160 cc süt doyuruyor ama ben o kadarını bile çıkarmakta zorlanıyorum. dediğin gibi bundan sonra sabahları emzirirken sağmayı deniycem bakalım

teşekkür ederim canım. 2 gün 4 saat 3 gün 3 saat çalışıyorum. öğretmenim ders programımı bebeğimi emzirebilmem için böyle ayarladım ama tabi ben okuldayken acıkıyor. tek öğünlük 160 cc süt doyuruyor ama ben o kadarını bile çıkarmakta zorlanıyorum. dediğin gibi bundan sonra sabahları emzirirken sağmayı deniycem bakalım
Ayy bende birsey sandim azmis vaktiniz:)) sen sabah dolu doluyken sag birde donuste sag , gunluk 2 biberon cok rahat dolar. Benim goguslerimden cikiyorsa herkesten cikar. 3 tane 125cclik birakiyorum hergun. Biri pazar gununden yedekli olmak uzere hergun 2 biberon sagiyorum

Ayy bende birsey sandim azmis vaktiniz:)) sen sabah dolu doluyken sag birde donuste sag , gunluk 2 biberon cok rahat dolar. Benim goguslerimden cikiyorsa herkesten cikar. 3 tane 125cclik birakiyorum hergun. Biri pazar gununden yedekli olmak uzere hergun 2 biberon sagiyorum
hangi pompayı kullanıyorsun?

Bende kızımı çok çok silik çizgi ile öğrendim kostum kan testi yaptırdım 60.73 çıkmışti.
Bundada silik çizgi çıktı hemde pembe belli oluyordu regl oldum diye onemsemedim.
Ama şimdi aşırı göğüs dolulugu ve ağrısı hafif bulantı ve baş dönmesi eşlik edince acabalara buruldum
Ben de hamile oldugumu 3 aylikken farketmistim.adetlerim hep duzensizdi.bulantim da olmadi.bi de 1 gun adet gordum.hic suphelenmemistim hamileligimden.senin durum psikolojik de olabilir.insallah hamile degilsimdir.bebisin cok kucuk.sonucu ben de merak ettim simdi

Ben de hamile oldugumu 3 aylikken farketmistim.adetlerim hep duzensizdi.bulantim da olmadi.bi de 1 gun adet gordum.hic suphelenmemistim hamileligimden.senin durum psikolojik de olabilir.insallah hamile degilsimdir.bebisin cok kucuk.sonucu ben de merak ettim simdi

Test negatif cnm çok şükür

Ben çok rahat ettim kanguruda. Ana daha dışarı hiç çıkmadım. Ne marka almıştın sen? Evet biraz daha oturtmasak iyi olacak
merhaba canım.ben kanguruyu 2.ayımızdan berı kullanıyor.babyjon aldık.cok memnunum.bebegımde cok sevıyor.cok kullanıyorum hem evde hem dısarıda.doktorumuz onerdı.

Kızlar Selam,
Nasılsınız? Umarım bebeciklerinizin ve sizin sağlığınız yerindedir. Keyifler afiyettedir. Hastalıklar bir türlü yakamı bırakmıyor :KK43: Annemi çağırdım en son çünkü elden ayaktan düştüm sinüzitler yüzünden. Yeni yeni gözümü açıyorum. Siz siz olun sağlığınıza herkesten daha çok önem verin.
Kızlar katı meyve sıkacağı kullanan var mı? Ben eve bir tane almak istiyorum. Kullanan ve memnun olan varsa önerileriniz kıymetli ona göre araştırma yapacağım. Hasatalıklardan kafayı kaldıramayınca artık almaya karar verdim. Hem ilerde oğluşla beraber taze taze sıkar içeriz karşılıklı :)
geçmiş olsun canım.biz boshun katı meyve sıkacagını kullanıyoruz cok memnunuz.

Canım benim de senden beter bi durumum vardı artık uykusuzluktan ve meme vermekten omkadar yorgun sinirli olmustumki can havli tracy hogg ve ferberin kitaplarini okudum.cocugun gece uykusunu etlikeyen o kadar şey var ki
Bu kitaplari oku kizınin gününü düzenle önce,kacta kalkar , beslenir,oynar günduz uykular i hepsini düzenledim
En son tracy nin uyku metodu işe yaramadı ferberi buldum kitabı okudum 1 haftadir uyguluyorum duzene giriyo çok şukür
Ya şimdi kitabı falan alamam ki vaktinizi almazsa çok kısa uyguladıklarınızı yazabilirmisiniz

merhaba canım.ben kanguruyu 2.ayımızdan berı kullanıyor.babyjon aldık.cok memnunum.bebegımde cok sevıyor.cok kullanıyorum hem evde hem dısarıda.doktorumuz onerdı.
Kangurudan memnunsunuz gordugum kadariyla ama beliniz agrimiyor mu.ne kadar sure kanguruda tasiyorsunuz.bebis kac kilo . ben de almayi dusunuyorum ama acaba gec mi oldu artik belim agrir mi bilemiyorum

Kızlar tekrardan Merhaba aranızda spiralle korunan varmı spiral taktirmayi düşünüyorum da

Back