2015 Temmuz Anneleri

Aynen gunduz emzirmek iskence gibi hele sabah ilk sut bizde en zoru, gece beste emmisti sabah onda ancak kabul ettirebildim memeyi beyefendiye:) kaka idrar normalse endise etme canim zaten keyfi yerinde diyorsun etrafa ilgi cok artti bundan sonra boyle olmasi normaldir.

500 gram cok guzel almis! Doktorun sisman bebeklerden hoslaniyor galiba:))

Ben liste verildiğini bilmiyordum veriliyor sa iyi ozaman ona bakıp yaparım birde rk gıda ya 6.ay da mı başlıyoruz 6.ay bitip 7.ye girince mi başlıyoruz onu çözemedim

Blw'ciler! Biseye takiliyorum cocugun onune koydugumuz cesit sayisi ne az ne cok olmali azolursa ilgisini yitirir deniyor ya, bu durumda uc gun kuralini uygulamayacak miyiz?
Ben dw ikea antilop siparis verdim cok mutluyum buyuk tisort gibi giyilen mama onluklerinden de, bi miktar pislenicez malum:)

Kilo alma sıkıntısı yoksa dert etme canım, 6 aya kadsr günlük 20 39 gr kilo alımı yeterli diyor Dr lar.

Bence 3 gün kuralı uygulanmalı,alerjik testi için,
Ben astronot kostümü almayı düşünüyorum iki taneyle anca başa çıkarım

Emiyo bi anda kalkip etrafa bakiyo babasina guluyo tekrar kapar gibi yakaliyor memeyi. Bbrrr yapip agzindan fiskirtmaya calisiyor ucunu cekiyor filan iyice sakiza dondu memeler:))
Benimki ben otururken reddediyor ÇOĞU zaman ayakta emmek istiyor, ben ayakta dolsşıcakmışım o öyle emecekmiş

Arkadaşlar market markaları bunlar bir Sürü analiz raporları çıkıyor gdo var vs var diye, benim tavsiyem daha çok sadece eczanelerde Satılan markaları tercih etmeniz. Onlarda yüzde yüz Güvenilir midir bilemeyiz tabi ama markette satılanlarla kıyaslayınca daha mantıklı geliyor bana. SMA diye bir mama markası var tavsiye etti bize Dr

Benimki de iki bucuk, isin kotusu alistim ben de boyle sacma sapan uyumaya gundiz uyudugunda bi saat yarim saat hemen kivriliyorum yanina o kurtariyor ev isi kisisel bakim filan unuttum valla biyikli geziyorum:)
Aynen ya Bıyıklı geziyorum resmen . Yemek filan gece yapabiliyorum bazen gündüz çok zor.

Sağol cnm,annem gelmişti 5 ay kaldı sağolsun 1 aydır tekim bol bol sabır çekiyorum:)
Profil fotografindakilerse eger cok fena tatlilar masallah:) cok sansliyiz ya zor gunler gececek bir sekilde.
Blw'de uc gun kuralina blw forumuna baktim cogunluk uygulamadik diyor, evde pisen her turlu seyi yemesi olduvu icin amac, 3 gun beklemeye kalksan bu cok uzun sure alir diyorlar. Eger ailede allerji varsa o zaman uygulanmali ve alerjik oldugu bilinen cilek, fistik, bal, kivi gibi besinlerde uygulanmali demisler. Bir de oneri paylasmis biri hosuma gitti, riskli gordugun yiyecegi aksam degil sabah kahvaltida ver, sorun olursa gece fark etmeyebilirsin demis..

Yok onlar değil,benimkiler çift yumurta hiç benzemiyolar birbirlerine gerçi bize de benzemiyolaro da doğru gerçi her besinde 3 gün beklenmesi uzun sürer ama cahillik işte ne deseler kafa karışıyor en iyisi doktora sormak

Merhaba kizlar bir sorum var emzirme parası pttye mi yatiyor yoksa sgkdan mi tahsil ediliyor bilginiz var mıdır

Kuzlar bebiş 4 aylıkken neler yapar cok merak edıyorum hangı oyuncaklar dan alınmalı????

Kuzlar bebiş 4 aylıkken neler yapar cok merak edıyorum hangı oyuncaklar dan alınmalı????
Bebek gelisimi diyebir uygulama var google play de, onu indirdim takip ediyorum. Google da ay ay bebek gelisimi diye aratirsan da cikiyor bi suru sitede.:) cingiraktan basladik biz almaya, sonra oyun halisi aldik chicco nun, muzikli ve degisik sesler cikaran degisik dokularda oyuncaklari olan. Biz de 4 aylikken basladik, simdi 6.ayinda ama ancak ilgisini ce,iyor.4 aylikken tam uzanamiyot tutamiyor pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…