2015 Temmuz Anneleri

Benimkiler 5 aylık 120 veriyorum,bir tanesi 140 içiyor, ama mamayla geç anlıyorlar doyduklarını geç sindiriyorlar çünkü,birde ben 3 saatte 1 veriyorum,3.aydan beri, daha istiyorsa mama bitince emzik verirsin oyalanır
Öyle yapıyorum zaten de az veriyorum gibi geldi. Benim kullandığım mama Aptamil doyurucu diyorlar ona da bilemedim şişirdiğini söyleyenler de var

Öyle yapıyorum zaten de az veriyorum gibi geldi. Benim kullandığım mama Aptamil doyurucu diyorlar ona da bilemedim şişirdiğini söyleyenler de var
Bende aptamil kullanıyorum başından beri,şişirdiği falan yok,diğer mamalara göre daha şekerli diye biliniyor ondan öyle diyorlardır neyse eğer emzirmeden veriyorsan 120 vermen iyi olur

Bende aptamil kullanıyorum başından beri,şişirdiği falan yok,diğer mamalara göre daha şekerli diye biliniyor ondan öyle diyorlardır neyse eğer emzirmeden veriyorsan 120 vermen iyi olur
Şeker falan yok zaten ben fazlasıyla araştırdım şeker falan yok yani

canm bnde senn gibi yogurt cay kasıgıyla verdm gunden gune cogalttm sonra elma suyu sıktım onuda cay kasıgıyla verdm gunden gune cogalttm smdi sebze puresine basladım patates havuç haslıyorum cok az pırınc koyuyorum ama cok az bi ik dmla zeytinyağı koyup blendrdan geciriyorum benm bbebişimde 5. ayınn icinde bz ek gıdalara doktorun iznyle basladık bunları yapmammı o söledi 6. ayda bska corba tarfleride eklicez

Ben daha dr a gitmedim cnm, kafama gore yapiyorum, yine de dr destekli olsa iyi olur tabii. O yuzden cok bir sey veremedim. Zaten hala emziriyorum ama sute ilgisi azaldi gibi. Daha 6. Ayinin icinde yavas yavas ogunleri cogaltirim, simdilik sabah veriyorum ek gidayi.

Bir öğünde kaç ml içiyorlar 4buçuk aylık benim oğlum çok az emiyor sütm zaten yetmiyor mama takviyesi yapıyorum

Cnm benimki 6 aylik. cok ac olunca bir ogunde 150 ml iciyor, biraz emip birakmis ve hala acsa duruma gore 30 ya da 60 ml yetiyor. Ben denemistim cok yapip, ne kadar icebildigine bakmistim. Sonra da ona gore verdim.

Canm ayni durumdayiz emmedigi icin 4. Ayda basladk bz rk gidaya ama ilk once dr ile gorus sana liste verir zaten

Bence gayet guzel kilo almis sakin ek takviyeye gecme bizimde 4. Ay kontrlumuz vardi daha benegi tarttmadan 3. Aydan sonra kilo beklentimiz azalir 400-700 gr arasini normal kabul ederiz dedi. Ki gercektende ilk 3 ay buyume cok hizli oldugu icin cok aldilar. 6. Aydan oncede ek gidayi kesinlikle onermiyor cocugun sindirimi hazir degil diyor. Memeyle oynamalari bu donemde tipik bizimkide oyle artik daha guclu cektiklerinden daha cabuk doyuyorlar. Hic dinleme doktorunu bence gayet guzel 500gr buarada doktorumuz Yilmaz Bay web sitesi baya ayrintili inceleyebilirsin.

Pirinc unu veya bugday unu yerine yulaf unu, yulaf kepegi, bugday kepegi, bugday ruseymi bunlarin tercih edilmesi daha iyi deniyor, pirinc unu bos kalori imis bebege faydasi olmuyor..

Canim gurmebebek diye bir site var orayi da incele, bir de internetten baska annelerin her yaptigini yapmak da dogru degil onei olan bebeginin dengeli vitamin mineral alabilmesi, once bi doktordan al bir liste, sonra o listede gerekiyorsa degisiklik yaparsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…