2015 Temmuz Anneleri

Biraz geç gördüm ya üç kuralı daha uygun gibi :)
Hayırlı olsun sandalyen. Ben de alacağım kesin kararım. Geldi mi sandalyeniz canım? Kullanışlı mı? Bir de özel minderi varmış onu da sipariş etseydin rahat etmesi için :)

Kızlar Selam,
Nasılsınız? Umarım bebeciklerinizin ve sizin sağlığınız yerindedir. Keyifler afiyettedir. Hastalıklar bir türlü yakamı bırakmıyor Annemi çağırdım en son çünkü elden ayaktan düştüm sinüzitler yüzünden. Yeni yeni gözümü açıyorum. Siz siz olun sağlığınıza herkesten daha çok önem verin.
Kızlar katı meyve sıkacağı kullanan var mı? Ben eve bir tane almak istiyorum. Kullanan ve memnun olan varsa önerileriniz kıymetli ona göre araştırma yapacağım. Hasatalıklardan kafayı kaldıramayınca artık almaya karar verdim. Hem ilerde oğluşla beraber taze taze sıkar içeriz karşılıklı :)

Bu arada dün 5 ay kontrolümüze gittik. Her şey yolunda görünüyor. Yalnız gece uyku düzenimiz fena bozuldu. Artık 2 saatte bir uyanan bir oğlum var. Emmek için değil resmen yoklama çekiyor bana nerdesin diye kerata? Ve uyku eğitimine başlamak için en iyi ay 6. ay diyolar ve sıkı bir okuma doğru bir metotla uyku eğitimi vermeye karar verdim dostlar. Kesin bilgi. Uyku eğitimi erken veren ne kadar anne varsa pek memnunlar sitelerde okuduğum yorumlardan. Böyle yarım yamalak uyku ile insanın yaşam kalitesi düşüyor, çok yoruluyor.

canım bizimki büyüme atagı döneminde gece 2 saatte bir uyanıyo 3ünde büyüme atağına girdikve gercekten gece 3 defa uyanan oğlum 6 defa uyanmaya basladı. gecen atakta da öyle olmuştu atak bitti ve yine eski düzenine döndü. uyku eğit,mine gelince sanırım ben yapamM cunku ağlamasına dayanamıyorum.şu an izindeyim ve tolere exebiliyorumAllaha şükür

Her kafadan bi ses cikiyor da ondan canim ya bizim kafamiz karisik olmasin da kimin olsun.., zaten blw forumunda da annelik icgudulerinize gore davranin demis.

Kuzlar bebiş 4 aylıkken neler yapar cok merak edıyorum hangı oyuncaklar dan alınmalı????
Canim bizde de oyun halisi iki uc cingirak,bir kumas kitap, masal anlatan ayi var. Bir de ucundan cekince kahkaha atan maymun gibi bisey var ilk gosterdigimde aglamisti artik cekip kahkaha attiriyor bana faydali gibi geldi. Aslinda cok oyuncak hos degil ama

..insan dayanamiyor bir yerde okumustum evdeki malzemelerden oyuncak yapin diyordu messela biten kagit havlu rulosu gibi..cok guzel fikir.

Her kafadan bi ses cikiyor da ondan canim ya bizim kafamiz karisik olmasin da kimin olsun.., zaten blw forumunda da annelik icgudulerinize gore davranin demis.
Gurme bebek diye bir site var orda da güzel şeyler var, örnek menülerde vermiş,orda da 3 günlük alerjik reaksiyonu önemsiyor,zaten başta fazla şeyler verilmiycek 3 günlük şeyler denenebilir maksat bünyesi alışsın

Geldi geldi dummduz bisey yani tam ihtiyacimiz olan se bence, cok yer de kaplamiyor ve hafif benim hosuma gitti valla cok hevesleniyorum. Destek minderinden de aldim o da lazim cunku sert gelir bebiklere..

Cok gecmis olsun tekrar annen gelsin tabi bi corba pisirir hic olmazsa yoksa tek basina iyilesmen de kolay degil bu tempoda. Umarim daha iyisindir. Kati meyve sikacagim yok yorum yapamadim, cok iyi oldu bu konuyu actigin ben de buharda sebze pisirme aletini merk ediyorum kullanan varsa yorum yapabilir mi? Alternatif olarak basit tencere icine konan buharda pisirme aparati varmis o yeterli olur mu emin olamadim..

Geçmiş olsun inş en kısa zamanda iyilesirsin
ben braunun kati meyve sıkacağıni kullanıyorum memnunum

Merhaba kizlar bir sorum var emzirme parası pttye mi yatiyor yoksa sgkdan mi tahsil ediliyor bilginiz var mıdır

Emzirme parasi galiba ziraat bankasia yatiyormus onu tam bilmiyorum ama birde dogum parasi var o postaneye yatiyor kimliginle gidip alabiliyorsun

Emzirme parasi galiba ziraat bankasia yatiyormus onu tam bilmiyorum ama birde dogum parasi var o postaneye yatiyor kimliginle gidip alabiliyorsun
Doğum parasını aldm canm ama emzirme parası nı almamıştım merak ettm ewet ziraate yatiyormus bildirimden 40 gun sonra tesekkurler cnm

Büyüme atağımı artık düş sancısı mı bilemedim canım. Diş yerlerimiz epeyce belli olmuş durumda. Patladı patlayacak. Hayırlısı ile bir çıksalar yazık onlar da sıkıntı oluyor bu süreç...

Bu hafta sonu ben de alıyorum de. Tatlı yemek sohbetlerimize vesile olur umarım :)
Yeni bir cocuk doktoru edindim tabi hastane doktorundan daha ilgili davraniyorlar muayenehanesine gidince. Uzuuun uzunnn anlatti herseyi ve mama sandalyesi olarak da ikeadakini onerdi:))) hem doktora hem sandalyeye isindim sebepsiz:))

..insan dayanamiyor bir yerde okumustum evdeki malzemelerden oyuncak yapin diyordu messela biten kagit havlu rulosu gibi..cok guzel fikir.
İlk diye heves ediyorum ya ben de en güzeli ve doğalı ahşap oyuncaklarmış. Buldukça onlardan edineceğim ben de canım ki kaldı ki evde bizim ürettiklerimiz daha da kıymetli...Dünyada bunca yokluk yoksulluk aç bebecik varken bizimkisi fazla oluyor ya

Yeni bir cocuk doktoru edindim tabi hastane doktorundan daha ilgili davraniyorlar muayenehanesine gidince. Uzuuun uzunnn anlatti herseyi ve mama sandalyesi olarak da ikeadakini onerdi:))) hem doktora hem sandalyeye isindim sebepsiz:))
Sen öyle diyince canım ben de bir anda senin doktora ısındım mı ne :)

aaa o da olabilir bak. biz daha küçük olduğumuzdan onu hiç hesaba katmıyorum:) hadi bakalım hayırlısı inşallah patlatır bir an önce de rahatlar kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…