- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.141
Sagol canim uzum konusunda haklisin ben cok dikkatli yiyorum en fazla dort bes tanecanım ben roka yıyorum hergun salatada.tek goguten 160 ml sut çıkarıyorum.roka yemedıgımde yarıya dusuyo.bırde doktor tahın helvası yeme dedı.kan sekerını yukseltıyomuş.ayrıca uzumde bebekte acayıp gaz yapıyomuş.
O güzel olmasa da yerOglu yiyor mu :)
ahh 2,5 saat nerdeee. yok canım kaç emzik denedim artık almıyo hiç birini. 30 günlüğe kadar almıştı ama şimdi tükürüyo diliyle
İnşallah bulaşmaz hakkaten yaptığı vicdansızlık yani minik çocuğu öpmektense iyiliğini düşünerek sevgisini gösterse keşkeKızlar sinirimden ağladım. Kaynanam kuzı öptü öptü giderkende ağzımda uçuk çıkıyor deyip krem sürdü. Vicdansız. Alkaha havale ediyorum. Rabbim kızımı korusun. İnşallah bulaşmamıştır
Benim oğlum da uyuyup uyandıkça huysuzlanıyor aynı anlattığın gibi aç olmasına rağmen emmiyor dik tutunca sakinliyor ama emme pozisyonuna getirince ağlıyor ben emzirmekten vazgeçip sakinleştiriyorum iyice uykuya dalınca kendisi memeyi arıyor zaten o zaman emziriyorumKızlar öğlen 12 den bu saate kadar bebeğim doğru düzgün uyumadı ya Kafayı yicem biekere bi saat uyudu sadece onun dışında hep meme istiyo veriyorum bu seferde memeyle kavga ediyo ağlıyo. Mememi sıkıyorum süt var gayet, istese emer heralde. Gazı yok sanırım çünkü memeye gelince bağırmaya başlıyo omzuma Alınca bağırması geçiyo. Ama bi süre sonra gene meme arıyo. Ben anlamadım bu çocuğu, doymasa kaka da yapamaz demi? Bizimki yapıyor ama
İnşallah bulaşmaz hakkaten yaptığı vicdansızlık yani minik çocuğu öpmektense iyiliğini düşünerek sevgisini gösterse keşke
Ins.bulmzmaz mikrobu kayinvalidenin.insan.kucuk cocugu cak cuk.opermi kokla bebek.o daha cok.opceksen.git ayagini op.K.peder Cansu işe başlayınca sen bak bakıcı eline kalmasın diyor. Kamera koysunlar diyo. Ven evdeyken her gün tepemde ama. Böyle seviyor işte
Keşke birini bulabilsem öyle. Herşeyini karşılarım elbette. Ama çevremde kimse yok. Annemde yanaşmıyor. Bebeğe bakarım diyor, geçiyor. Çiş yapmasa bakarım ben ona. Ama çişin önünü alamıyorum.Çokta tatlı maşallahkeşke yakınında biri olsa enazından Bebeğin biraz büyüyüp toparlananaa kadar. Mamasını kumunu gene sen al masrafını karşılamış olursun sonra alırsın tekrar. Komşun felan yok mu istemez mi kimse. Benim ablalarımında var bilirim çok hassas oluyorlar bazı durumlarda onlarında Duyguları var sanada çok zor. Eşinin arkadaşı felan yok mu ? Bakabilecek
Benim de düşüncem buydu cnm. Birlikte büyüsünler ama çişini önleyemiyorum. Çare bulsan buna, kendim bakacağım. Verebileceğim kimsede yok. Nasıl çaresizim anlatamam. Can onunki de, kıyamıyorum ona.canım kedileri seven bi aileye versen? yada alışmalarını bekliceksin birbirlerine.biraz daha büyüse birlikte zaman geçirir daha çabuk kabullenir ama... zor dediğin gibi
aslında ne kadar güzel olacaktı bebeğinin hayvan sevgisiyle büyümesi, ama tabi 2 si birlikte çok zordur inş verebilecek iyi bir yer bulursunKız cnm. Veterinerimiz de aynı şeyi diyor. Psikolojisi bozulmuş. Bebeği kıskanıyormuş. Yurtdışından getirdim ben onı. O kadar çok emek verdim ki. Ama şimdi Çaresizim . Bunalmış hissediyorum kendimi.
ayy bulaşmamıştır inş kıza, sen iyi şeyler düşün yapacak birşey yok o da babaannesi. yakın zamanda farkına varsa bari bu yaptıklarının yanlış olduğununKızlar sinirimden ağladım. Kaynanam kuzı öptü öptü giderkende ağzımda uçuk çıkıyor deyip krem sürdü. Vicdansız. Alkaha havale ediyorum. Rabbim kızımı korusun. İnşallah bulaşmamıştır
canım çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz zaman zaman, benim de bu süreçte anneme bebeğime kızdığım oldu kendini suçlama, sen de hassas bir dönemden geçiyorsun kolay değil. zamanla hepimiz alışacağız herşey daha güzel olacakBn gercekten cok sinirli biri oldum kizim gogsumun ucubu emiyo uyumuyo artik bunldim.kac saattr artik uyu diyerek bisn.kizdim.niye boyle kizdim bilmiyorum snra anmm bisey dedi onada bagrdim bi an.sinirlerim cok bozuldu.ne bicim.insan.oldum bn.bicdan azabindan agliyorum .bn cocuguma nie boyle kizdim.diye o hic biseyin.farkinda degilmi minik yawrumiyi bi anne olamiyorum sanirim sewgimi gosteremiyorum stres okuyorum.ona bisey olunca (
bence doktorunun dediği çok genel bir durum, tanam olması gereken o şekilde olabilir ama her bebeğin ihtiyaçları farklı. sen bebeğini biliyorsun sonuçta onunla birlikte olan sensin daha çok emmek istiyorsa emsin bence süt varken niye kısıtlayasın ki çocuğuKızlar biz 31 günlük olduk bugün kalca testimiz vardı sol taraf açısı geri çıktı cok üzüldum 1 ay çift bez baglayın dedi doktorumuz .
Bisey sorucam ben oğlum acikınca agliyo emziriyorum doktor iki göğsünü de hrr seferinde verceksin 10ar dakika diyo sonra çekiceksin diyo sonrada iki göğsünü sagıcaksın her seferinde diyo.ama bebeğim doymuyo yaygarayi koparıyo
Ben napayım şimdi çocuga mı uyayım önceki gb yoksa aglasada doktorun dedigini mi uygulayayım?
Doktora gittigimizde çocugumun düzeni bozuluyo eşim de doktorun dedigini yapmıyosun diye bana kızıyo onlada birbirimize gircek oluyoz doktor sen bebegi düzenine uydur dedi
Ben napayim kendi düzenimizde yani her seferde bir gögüsü tam veriyorum
Aranırsa öbüründen de biraz emiyo klasik sıkıntı lar dışında cok şükür iyi.
Doktorun dediğini uyguluyorum bugun şu an aglıyo cok göguslerim hem emzirmek ardından sagmsktan perişan
Acil bişeyler yazın lütfen kafayı yicem(
Insallj canimm.aslında ne kadar güzel olacaktı bebeğinin hayvan sevgisiyle büyümesi, ama tabi 2 si birlikte çok zordur inş verebilecek iyi bir yer bulursun
ayy bulaşmamıştır inş kıza, sen iyi şeyler düşün yapacak birşey yok o da babaannesi. yakın zamanda farkına varsa bari bu yaptıklarının yanlış olduğunun
canım çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz zaman zaman, benim de bu süreçte anneme bebeğime kızdığım oldu kendini suçlama, sen de hassas bir dönemden geçiyorsun kolay değil. zamanla hepimiz alışacağız herşey daha güzel olacak
bence doktorunun dediği çok genel bir durum, tanam olması gereken o şekilde olabilir ama her bebeğin ihtiyaçları farklı. sen bebeğini biliyorsun sonuçta onunla birlikte olan sensin daha çok emmek istiyorsa emsin bence süt varken niye kısıtlayasın ki çocuğu
benimki artık o plastik kısım ağzına değer değmez basıyo yaygarayıBenimkide öğürüyor emziği tutuyorum elimle ağzında enmzirme pozisyonunda gögsüme yaslıyırum bir iki direniyo sonra uyuyor emzikle fazla emip kusmasından daha iyi oluyor böyle
canım doktor bana da çok şey söyledi ama uygulamada olmadı maalesefKızlar biz 31 günlük olduk bugün kalca testimiz vardı sol taraf açısı geri çıktı cok üzüldum 1 ay çift bez baglayın dedi doktorumuz .
Bisey sorucam ben oğlum acikınca agliyo emziriyorum doktor iki göğsünü de hrr seferinde verceksin 10ar dakika diyo sonra çekiceksin diyo sonrada iki göğsünü sagıcaksın her seferinde diyo.ama bebeğim doymuyo yaygarayi koparıyo
Ben napayım şimdi çocuga mı uyayım önceki gb yoksa aglasada doktorun dedigini mi uygulayayım?
Doktora gittigimizde çocugumun düzeni bozuluyo eşim de doktorun dedigini yapmıyosun diye bana kızıyo onlada birbirimize gircek oluyoz doktor sen bebegi düzenine uydur dedi
Doktorun dediğini uyguluyorum bugun şu an aglıyo cok göguslerim hem emzirmek ardından sagmsktan perişan
canım ben de senin gibiydim kolik ağlamaları yüzünden çok zor günler geçirdim. hala da geçiriyorum. ben de bebeğime çok kızdım arkasından kendime kızdım...ama biz de insanız ve bebekle ilgilenen başka kimse yok o yüzden sinirlerimiz bozulabiliyor ama zamanla geçecek inşallahBn gercekten cok sinirli biri oldum kizim gogsumun ucubu emiyo uyumuyo artik bunldim.kac saattr artik uyu diyerek bisn.kizdim.niye boyle kizdim bilmiyorum snra anmm bisey dedi onada bagrdim bi an.sinirlerim cok bozuldu.ne bicim.insan.oldum bn.bicdan azabindan agliyorum .bn cocuguma nie boyle kizdim.diye o hic biseyin.farkinda degilmi minik yawrumiyi bi anne olamiyorum sanirim sewgimi gosteremiyorum stres okuyorum.ona bisey olunca (
Kızlar öğlen 12 den bu saate kadar bebeğim doğru düzgün uyumadı ya Kafayı yicem biekere bi saat uyudu sadece onun dışında hep meme istiyo veriyorum bu seferde memeyle kavga ediyo ağlıyo. Mememi sıkıyorum süt var gayet, istese emer heralde. Gazı yok sanırım çünkü memeye gelince bağırmaya başlıyo omzuma Alınca bağırması geçiyo. Ama bi süre sonra gene meme arıyo. Ben anlamadım bu çocuğu, doymasa kaka da yapamaz demi? Bizimki yapıyor ama
Kızlar biz 31 günlük olduk bugün kalca testimiz vardı sol taraf açısı geri çıktı cok üzüldum 1 ay çift bez baglayın dedi doktorumuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?