2015 Temmuz Anneleri

Ins.canim gece hep kndim.bakiyorum o yuzden.uyusun istiyorum .bizde uyuyamiyorz sinirlerim bozuldu.esimde yok ynimda ondn boyle oldu iyice .gecicek.ins.bu gunlr dedigin.gbi

Gercekten cok zor bi durum.
Benimde iki tane iran kedim var ve Allah korusun onlarsiz bi hayat dusunemiyorum.
Gecici bi durumdur az daha sabretsen?

Umarım farkeder canım
Eşim kızdı madem uçuğun var çocuğu niye öpüyorsun diye. Öpmedim diyor. Ağzım açık kaldı

Umarım farkeder canım
Eşim kızdı madem uçuğun var çocuğu niye öpüyorsun diye. Öpmedim diyor. Ağzım açık kaldı
E birsey olsa kendisi mi bakacak kendisi mi uykusuz kalacak opmedim diye yalan soyluyor bide . Kizin nasil? Insallah bulasmaz canim gelince tekrar yaparsa ayni seyi sen tepkini koy artik alinip kiriliyorsa da gelmesin..

Kızlar kaynanam geldi hemde kaynanasıyla birlikte nasıl gerildim sınır oldum anlatamam.bi de kaynanam diyor ki babaannesine gitme kal diyecekmisim hiç diyesim yok kalmasın ya ben kendi evimde huzurum yerinde.bebegime de bakabiliyorum

Bi kaynana yetmiyo ikincisidemi geldi.demesen.nolur ki yani.hayret biseyler

Ayy aynı ben.. Uyumadığı zman çok emiyor tok olsa bile emmek istiyor bu seferde süt gelince çıldırıyor üstünü başını her tarafı süt yapıyor ağlıyor falan, memeden ayırımcı da ayrı ağlıyor napcamı şaşırıyorum. Birgün de hiç Gözünü açmadan uyuyo emiyo uyuyo :) kafasına göre takılıyor bakalım, yakında bi düzen oturur inşallah

Gercekten cok zor bi durum.
Benimde iki tane iran kedim var ve Allah korusun onlarsiz bi hayat dusunemiyorum.
Gecici bi durumdur az daha sabretsen?
Sabretmeye çalışıyorum cnm. Çiş yapmasa hiç sorun değil. Bugün sanki biraz daha sakin kedimde. Birbirimize zaman verdik bakalım biraz. İşe başlayacak olsam yine sorun değil. Yaparım temizliğimi ama yetişemem her şeye, mümkün değil. Umarım kendine gelir kedimde. İki kızım bir arada büyürler.

Kızlar kaynana konusunda Rabbim yardımcınız olsun. Şükür bizim öyle bir sıkıntımız yok.
Bebeklerin Düzenleri ise zamanla oturuyor. Az daha sabır. Şükür benim kızım kendi kendine düzen kurdu. Biz ona ayak uyduruyoruz. Akşamları sdc biraz daha erken yatırmaya çalışıyorum. Bir yerden sonra sizin ona sunduğunuz alışkanlıklara da ayak uydurmaya çalışıyorlar. Zor oluyor ama en önemlisi sabır. Rabbim onu da veriyor çok şükür .
Biz bugün 98 günlük olduk ve artık aguluyoruz. Gülücükler, agucuklar uçuşuyor. Az daha sabır. O hallerini gördüğünüzde ne hamileliğiniz, ne doğum, ne de başka sıkıntılarınız aklınıza geliyor. Tadını çıkaralım bebişlerimizin.
Birde biz sürekli geziyoruz. Fırsat buldukça geziyoruz. Avm de, sahilde, özellikle misafirliğe gittiğimizde. Herşey çok eğlenceli oluyor.

Kizlar 1. Ay asimiz yapilacak. Sonrasinda ates vs yasayan oldu mi? Bebisler huzursuz oldu mu anlatabilir misiniz?

Buarada anlattiklarinizin aynisini bende yasiyorum :)) memeyle savasma, gaz, kv durumlari vs :))

Birde bugün doğum iznim sona erdi. Sabah 10 günlük daha rapor aldım. Ondan sonra işe başlayacağım inş. Ne çabuk geçti zaman. Ben hiçbirşey anlamadım bile. Hele bebişim. Onu bırakıp işe gitmek çok zor gelecek.

Kizlar 1. Ay asimiz yapilacak. Sonrasinda ates vs yasayan oldu mi? Bebisler huzursuz oldu mu anlatabilir misiniz?

Buarada anlattiklarinizin aynisini bende yasiyorum :)) memeyle savasma, gaz, kv durumlari vs :))
1. Ay aşısında hiçbirşey olmadı. İlaç falanda kullanmadık. 2. Ay çok zor geçti.

Kizlar rezene veya kimyon cayi iciyorum gazi onlesin diye.
Bebise soguyunca bi cay kasigi versem olur mu sizce? Nette okudum verenleri ama emin olamadim. Siz yapiyor musunuz? Etkisi var mi yada

hem uçuğun var hem o miniği öpüyosun ne mantık ya

Bebise soguyunca bi cay kasigi versem olur mu sizce? Nette okudum verenleri ama emin olamadim. Siz yapiyor musunuz? Etkisi var mi yada

ben yaptım faydasıda var ama ben bebeğime milupanın iyi geceler çayından veriyorum oda iyi yani

Bnm kiz 20.gunluk oluyyo yarin versm.bnde nolur ki.esim diyo su verme dedi doktr onu niye veriyosun diyo

Bnm kiz 20.gunluk oluyyo yarin versm.bnde nolur ki.esim diyo su verme dedi doktr onu niye veriyosun diyo

ama bebişi rahatlıycak öyle düşünsün eskiden hep anason çayı içirirlermiş uyusun rahatlasın diye hem zararlı olsa çoğu doktor niye kullanın desin ama yok içim rahat etmez dersen kendin rezene çayı içç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…