- 15 Ocak 2013
- 209
- 93
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.101
Allah sabır versinŞimdi aradılar yine kaynanamlar geliyor. Ben eski günlerimi özledim yaaaaa. Ya bendeler ya ben onlarda
Yakin olmkta kotu.hos bizinkiker uzakta da nokuyo.ordan mudahale ediyo hayatimiza.bnm esimde anneci.annm dediki sunu soyle yapin dedi snnm dedimi bunu boyle yapin dedi.sirf bu yuzden samsuna tayin.isticektik vazgectim.ayni sehirde olmk istemiyorum ,Şimdi aradılar yine kaynanamlar geliyor. Ben eski günlerimi özledim yaaaaa. Ya bendeler ya ben onlarda
Bari geliyo geliyo da evini toparlasin yemegini yapsin beraberce yiyin gitsinler:)Şimdi aradılar yine kaynanamlar geliyor. Ben eski günlerimi özledim yaaaaa. Ya bendeler ya ben onlarda
Benimki de çok ıkınıyor. Eskiden 3 saat uyurdu. 2 gündür en fazla 1 saat uyuyor ve uyanınca ne istediğini bilmiyor. Emziriyorum ağlayıp bırakıyor. Gazını çıkarıyorum yine ağlıyor. Biberondan veriyorum olmuyor. Doymuyor desem emse daha süt var. Ne gazmış bu ya. D vitamini arttırdı sanırım. Kimyon rezene biogaia metsil veriyorum. Bana mısın demiyor. Kiraz çekirdeği yastığıda kullanıyorum valla bebekte uykusuz bende
Benimki hala gitmedi bana da dua edinçocuğu uyandırıp duruyor sonra da neden uyumuyon neden ağlıyon deyip duruyor çıldıriciğim
Allah sabır versin
Yakin olmkta kotu.hos bizinkiker uzakta da nokuyo.ordan mudahale ediyo hayatimiza.bnm esimde anneci.annm dediki sunu soyle yapin dedi snnm dedimi bunu boyle yapin dedi.sirf bu yuzden samsuna tayin.isticektik vazgectim.ayni sehirde olmk istemiyorum ,
Bari geliyo geliyo da evini toparlasin yemegini yapsin beraberce yiyin gitsinler:)
valla zaten şu uykusuzluk olmasa doğur doğur koy kenerabizde öyle ağız sürekli meme arıyo ama emmiyo duruyo yavrum öyle sakinliyo ayy yirim onu ben bende metsil kullanıyodum şimdi nurse harveys de başlıcam..kiraz çekirdeği bende de var..öyle böyle geçecek inşallah Rabbim sağlık versin..kimyonla rezene verince bizim ki hiç uyumuyo ya
Ya sinirimi acayip derecede bozuyorayyy hepsi mi aynı
Kotu bir ikilem.bence bebis daha önemliKızlar yorumlarınızı az biraz okudum da,Rabbim yardımcınız olsun. Bana akıl verin ltfn. 4 yaşında Persian cinsi kedim var. İlk başlarda iyiydi ama 1 haftadır her yere işiyor. Başa çıkamaz oldum. Bebeğimi düşünmek zorundayım. 2 haftadan az süre kaldı işe başlamama. Bakıcı ne uğraşsın kediyle. Ne yapabilirim? Bir fikir verin bana. Tmm evlat gibiydi o da bana. Kabul ikisi bir arada yürür zannettim ama olmuyor. Bunaldım. Başa çıkamıyorum. Yardımcı olun bana da.
Bi yemek yapacak tarif istiyo 60 yaşında kadına yemek mi tarif etcem şimdi de arkadaşımın hediyesi bi çerçeve vardı onu kırmış gitmediler ya bi türlü
Erkek mi kedin canım ya çok zor belki bebeği kıskanıp tepki olarak işiyodur ilgilen diye. Fotosu var mı ? Merak ettimKızlar yorumlarınızı az biraz okudum da,Rabbim yardımcınız olsun. Bana akıl verin ltfn. 4 yaşında Persian cinsi kedim var. İlk başlarda iyiydi ama 1 haftadır her yere işiyor. Başa çıkamaz oldum. Bebeğimi düşünmek zorundayım. 2 haftadan az süre kaldı işe başlamama. Bakıcı ne uğraşsın kediyle. Ne yapabilirim? Bir fikir verin bana. Tmm evlat gibiydi o da bana. Kabul ikisi bir arada yürür zannettim ama olmuyor. Bunaldım. Başa çıkamıyorum. Yardımcı olun bana da.
Keşke öyle bir imkanım olsa. Çevremde kimse yok verebileceğim. Çok mutsuzum.Kotu bir ikilem.bence bebis daha önemli
Kedinizi tanıyıp guvendiginiz birine verebilirsiniz.hem arada görme imkânın da olur.
İnsan neden kaynanasına uyuz olur diye hayret ediyordum önceden evlendikten sonra çok iyi anladımGercekten çok sınır bozucu..
Allah sabır versin.benimkini kocası frenliyor Allahtan.
Ya niye kaliyor ki gitsinler evlerine hayret birseyBi yemek yapacak tarif istiyo 60 yaşında kadına yemek mi tarif etcem şimdi de arkadaşımın hediyesi bi çerçeve vardı onu kırmış gitmediler ya bi türlü
Kız cnm. Veterinerimiz de aynı şeyi diyor. Psikolojisi bozulmuş. Bebeği kıskanıyormuş. Yurtdışından getirdim ben onı. O kadar çok emek verdim ki. Ama şimdi Çaresizim . Bunalmış hissediyorum kendimi.Erkek mi kedin canım ya çok zor belki bebeği kıskanıp tepki olarak işiyodur ilgilen diye. Fotosu var mı ? Merak ettim
İnsan geriliyor gercekten.fytninmin: 42322116 .!.:İnsan neden kaynanasına uyuz olur diye hayret ediyordum önceden evlendikten sonra çok iyi anladımyatak odasından dışarı çıkamıyorum kaç gündür işte dun gece oğlumu ancak 7 bçuk 8 gibi uyuttum 9da çıktım makarna yapmış gülsem mi ağlasam mı şimdi de patlıcan yemeği yapacak bakalım neye benzicek merak ediyorum uyuyan çocuğa hiç laf atılır mı bu sabah gelmiş sen hep annenin kucağında mı uyucan yatağına yatsana rahat rahat uyu bilmem ne diye çocuğun yanında konuştu çocuk uyandı aradan bir saat geçti gelmiş daha hiç uyumadı mı sabahtan beri diyor uyudu ama sen laf atınca uyandı bi daha laf atma dedim eşim üzülecek diye bişey de diyemiyorum şimdi çıksam baksam yemek tabağına salata yapıyordur dolapta salata tabağı dolu herşeyi batıyor artık
Söyliyim ama şaşırma :) bana yardımcı olacakmışlar çocuk çok ağlıyormuşYa niye kaliyor ki gitsinler evlerine hayret birsey
İnsan geriliyor gercekten.
Biz evimize geldik sukur.benimkide odanin kapisini calmadan pat diye giriyodu
Yahu sana gogsumu gostermek zorunda miyim ben.utaniyorum kac kez ayy dedim elimle kapadim yok anlamioda offf off ne zor yaa.
Canim Allah sabir versin gerckten.bnde anlm.veremiyodum ya insan.nie kotu olsun diye ama herseye byrunlrini sokuyolr.sen elinden geldigince takma bebegin etkilnmesin.anlayissiz olunca insan.dayanamiyo.İnsan neden kaynanasına uyuz olur diye hayret ediyordum önceden evlendikten sonra çok iyi anladımyatak odasından dışarı çıkamıyorum kaç gündür işte dun gece oğlumu ancak 7 bçuk 8 gibi uyuttum 9da çıktım makarna yapmış gülsem mi ağlasam mı şimdi de patlıcan yemeği yapacak bakalım neye benzicek merak ediyorum uyuyan çocuğa hiç laf atılır mı bu sabah gelmiş sen hep annenin kucağında mı uyucan yatağına yatsana rahat rahat uyu bilmem ne diye çocuğun yanında konuştu çocuk uyandı aradan bir saat geçti gelmiş daha hiç uyumadı mı sabahtan beri diyor uyudu ama sen laf atınca uyandı bi daha laf atma dedim eşim üzülecek diye bişey de diyemiyorum şimdi çıksam baksam yemek tabağına salata yapıyordur dolapta salata tabağı dolu herşeyi batıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?