How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Temmuz Anneleri

Kız cnm. Veterinerimiz de aynı şeyi diyor. Psikolojisi bozulmuş. Bebeği kıskanıyormuş. Yurtdışından getirdim ben onı. O kadar çok emek verdim ki. Ama şimdi Çaresizim . Bunalmış hissediyorum kendimi.
Çokta tatlı maşallah :( keşke yakınında biri olsa enazından Bebeğin biraz büyüyüp toparlananaa kadar. Mamasını kumunu gene sen al masrafını karşılamış olursun sonra alırsın tekrar. Komşun felan yok mu istemez mi kimse. Benim ablalarımında var bilirim çok hassas oluyorlar bazı durumlarda onlarında Duyguları var :( sanada çok zor. Eşinin arkadaşı felan yok mu ? Bakabilecek

Kızlar yorumlarınızı az biraz okudum da,Rabbim yardımcınız olsun. Bana akıl verin ltfn. 4 yaşında Persian cinsi kedim var. İlk başlarda iyiydi ama 1 haftadır her yere işiyor. Başa çıkamaz oldum. Bebeğimi düşünmek zorundayım. 2 haftadan az süre kaldı işe başlamama. Bakıcı ne uğraşsın kediyle. Ne yapabilirim? Bir fikir verin bana. Tmm evlat gibiydi o da bana. Kabul ikisi bir arada yürür zannettim ama olmuyor. Bunaldım. Başa çıkamıyorum. Yardımcı olun bana da.
canım kedileri seven bi aileye versen? yada alışmalarını bekliceksin birbirlerine.biraz daha büyüse birlikte zaman geçirir daha çabuk kabullenir ama... zor dediğin gibi

valla zaten şu uykusuzluk olmasa doğur doğur koy kenera :KK70::KK70: bizde öyle ağız sürekli meme arıyo ama emmiyo duruyo yavrum öyle sakinliyo ayy yirim onu ben :KK66: bende metsil kullanıyodum şimdi nurse harveys de başlıcam..kiraz çekirdeği bende de var..öyle böyle geçecek inşallah Rabbim sağlık versin..kimyonla rezene verince bizim ki hiç uyumuyo ya
bizim doktor emme arası en az 1,5 saat olsun dedi. acayip gazlıyız da. ama benimki uyanıkken o kadar dayanmıyo:( çok ağlıyo mecbur 45 dk 1 saatte emziriyorum. nurse harveys kullanıyorum ben ama kolik ataklarımız sürüyo hala. 3 . aydan sonra geçer diyolar. geçsin diye dua ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Benimkide girdiği gibi uyuyan çovuğu uyuma ben seni sevicem özledim diye uyandırdı. 100 kere dememe rağmen şap şup yüzünü öpüyor. Burnumu dayamış burnuna tüküre tüküre konuşuyor. Bide Eminönünü gezmiş gelmiş. 1000 tane adamın mikrobu bulaşmış

bizim doktor emme arası en az 1,5 saat olsun dedi. acayip gazlıyız da. ama benimki uyanıkken o kadar dayanmıyo:KK43: çok ağlıyo mecbur 45 dk 1 saatte emziriyorum. nurse harveys kullanıyorum ben ama kolik ataklarımız sürüyo hala. 3 . aydan sonra geçer diyolar. geçsin diye dua ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Emzik almıyormu ben artık gunduz 2.5saate çıkarmaya çalışıyorum emme aralarını ilk 30gun bazen saat başı bile emiyordu

Benim oglum aksam koligi artik cok bunaldim gazdan olmazmis tek kolik bu ne ya uyumuyo aslinda uykuya gecemiyo bu vakitler bi turlu sonra da basliyo aglamaya taki 11 e 12 ye kadar,ne yapacagimi sasirdim:(

Esine soyle canim annen daha yoruyo beni falan de yani kalmasini istemedigimden degil de strest olup bebgime pozitif olamiyorum de de de de iste biseler :KK66:
Mecburen pilavla karın doyurduk :( ay bu yaşta bi kadın neden yemek yapamaz ben anlamadım gitti ben yapsam ben yapayım deyip duruyor ama ben aç kalıyom

Atama olursa onlara yakın bir yeri tercih edecekmişim babaannesi gelip oğluma bakacakmış :( en uzak yeri tercih etmeme sebep olacaklar valla

Kızlar öğlen 12 den bu saate kadar bebeğim doğru düzgün uyumadı ya Kafayı yicem biekere bi saat uyudu sadece onun dışında hep meme istiyo veriyorum bu seferde memeyle kavga ediyo ağlıyo. Mememi sıkıyorum süt var gayet, istese emer heralde. Gazı yok sanırım çünkü memeye gelince bağırmaya başlıyo omzuma Alınca bağırması geçiyo. Ama bi süre sonra gene meme arıyo. Ben anlamadım bu çocuğu, doymasa kaka da yapamaz demi? Bizimki yapıyor ama

Ayy kayinvalidelerden dert yaniliyorsa ben de varım. Benim ki mememi sıkıp kontrol etmek istedi süt varmı diye sapık mi ne bakmasina alışmıştim da buna yuh dedim.

Kızlar bi sorum var benim bebek 33 günlük oldu sadece emziriyorum kilo alımı fena değil. Ama benim hiç göğsümde süt akmiyor hani bluz falan islanmiyor göğüs pedi falan kullanmadım. Bebek çekince geliyor sadece böyle olan var mı baska

Back