2015 Temmuz Anneleri

Kizlar 1. Ay asimiz yapilacak. Sonrasinda ates vs yasayan oldu mi? Bebisler huzursuz oldu mu anlatabilir misiniz?

Buarada anlattiklarinizin aynisini bende yasiyorum :)) memeyle savasma, gaz, kv durumlari vs :))

Sadece yapılırken ağladı sonradında çok şükür bi sıkıntı olmadı sanırım sorun yaratan 2.ci ay aşılarıymış

Bırakıp gitmek çok zor gerçekten evde olmak alışmadığım için çok sıkıcı ama bebeğim emsin diye rapor izin ne varsa alıcam bende

bir hafta sonra bizim de 2. Ay kontrolümüz var ne gibi sıkıntılar oldu nasıl çözdünûz
Aşı yapılırken kendinden geçti kızım ağlamaktan. Çok ağlatmamaya çalışıyoruz, çünkü katılıp kalıyor, nefesi kesiliyor. Eve geldikten sonrada çok ağladı, o kadarki başa çıkamadım bir türlü. Yere yatıramadım, uykusu olduğu halde uyumadı, emmedi. Yani çok huysuzlandı. Allahtan ertesi gün geçti. Bu kadar detaylı anlattım, çünkü ben çocuğa bişi oldu sanmıştım, oysa normalmiş, hani başına aynı şeyler gelirse korkma.
Aşıya gitmeden önce sabahtan 1 kaşık calpol verdim, ateş için önlem amaçlı. Eve gelince de 1 kaşık verdim. Hem ateşi önlesin hemde acısını alsın diye. Şükür ateşlenmed.

Ne güzel vakti gelince biz de yaşarız inşallah peki kolik ve gaz sıkıntısı sona erdi mi 3. Aydan sonra biter deniyor ya

Geçmiş olsun atlatmışsınız siz biz de kolayca atlatırız inşallah

valla bizimki ağlamaktan fıtık oldu bile haftaya 2. ay aşılarınız var

Slm kızlar Nasılsıniz bebisleriniz nasil. Biz bgn 50 günlük olduk.bu zamana kadar hiç fırsat bulamadım yazmaya.arada girdim ama 5 dk falan.uykusuzluk yorgunluk beni bitirdi.brn bu kadar beklemiyordum yahu :)neyse alıştık birbirimize kızımla. C cansu seni çok merak ediyordum doğumunu ama görmedim normal mi oldu canm,@gizem nasıl haber varmı. Inşallah artık fırsat buldukça girerim.aslinda facede grup oluştursak daha rahat olmazmi yaa...

Ne güzel vakti gelince biz de yaşarız inşallah peki kolik ve gaz sıkıntısı sona erdi mi 3. Aydan sonra biter deniyor ya
Yok cnm, kolik değil kızım ama akşamları Huysuzluk yapıyor. Gazı ise geçmedi. Geceleri çok kıvranıyor. Gaz yüzünden uykusundan uyanıyor. İnş o da geçer ama.

valla bizimki ağlamaktan fıtık oldu bile haftaya 2. ay aşılarınız var
slm kizlar dun rota asisini ve diger 2ay asilarimizi olduk..cok sukur cok aglamadi kizim..eve geldik bi kasik dolven verdim rahatti aksama kadar aksam atesi cikti..tekrar dolven verdim geceyide rahat atalattik..cok sukur asi sikintimiz bitti bu au..darisi diger asilara..

Bnm kiz 20.gunluk oluyyo yarin versm.bnde nolur ki.esim diyo su verme dedi doktr onu niye veriyosun diyo
Ben rezene kimyon anason cayi iciyorum ucu bir arada kendim demliyorum,iki kasik da ogluma veriyorum ama verdikten sonra icim icimi yiyor niye verdim diye ama uyku yapiyor gazini engelliyor yani

Bizde eylulun 8 inde 2 ay asimizi olacagiz o gun gelmesin istiyorum cok telas yapiyorum oglum aglayacak katilacak nefessiz kalacak diye eve gelince aglayip ateslenecek diye off ruhum darlaniyo

Dediginiz gibi oldu sadece agladi igne vurulunca. Ama ne aglama icim gitti.
Uyku saati degisti. Aglaya aglaya uyudu, uyandi surekli.

2. Ayda yapilacak olan rota asisi varmis. Ne icin yapiliyor?

Bizde eylulun 8 inde 2 ay asimizi olacagiz o gun gelmesin istiyorum cok telas yapiyorum oglum aglayacak katilacak nefessiz kalacak diye eve gelince aglayip ateslenecek diye off ruhum darlaniyo
Bizimkiler Eylül'ün 9 unda ilk aşısında içeri giremedim çok üzüldüm eşim tuttu bacağını. Yine öyle olur heralde oyy Kıyamam. Minicik daha

Kizlr sizin bebeklerinde enerkn genzine kaciyormu bnmkinin cok.kaciyor boguluyor saniyorum zor nefes aliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…