• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Biz simfi bide ayriyiz iki gun.oldu annesinin yanina gitti findigina bilmm nesine yardim etcekmis.ordan ewimize gifixek.anasi bnm dogumuma gelmedi dogru duzgun aramdi hic onlra kizma yok .bebek bi uyumadi komsuya gosterdik diye bni bosucakti agzina geleni dedi.:KK43: kizginlik geciyoda kalp kirikligi gecmiyi.ne varsa kndi anam babamda var.

Kendi ailelerine bişey demez hiçbiri zaten ama senin ailen onun gözünde ne yapsa kötü olur yaranamaz

Bnmkide ilk hfta yanimda oldu sonra kacti : neymis zaten dogum.onceside cok.kalmis burda 24 gunbolmus.bn onu erkn cagrmisim bn nerden bileyim cocugun gec dogacagini.bn ewe gidince naocm.bilmiyorum bevege bakabilirmiyim.korkusu var.
Bakarsın canım merak etme ;) ben de hastanedeyken elime almaya korkuyordum sonra yanımda kimse kalmadı gayet de iyi baktım bence bi sorun yaşamadım yani ;) şimdi birkaç gündür kendi kendime banyo da yaptırıyorum bebişime ;) yalnız kalana kadar bakamayacksın gibi gelir de bakarsın allahun izniyle

Bnmkide ilk hfta yanimda oldu sonra kacti : neymis zaten dogum.onceside cok.kalmis burda 24 gunbolmus.bn onu erkn cagrmisim bn nerden bileyim cocugun gec dogacagini.bn ewe gidince naocm.bilmiyorum bevege bakabilirmiyim.korkusu var.

Hiç korkma kız rabbim anneliği sana verirmiydi baceremezsen korkarsan bana diyolar bakabiliyon mu nasıl falan diye rabbim anneliği verdi bana neyinden korkuyum beceremeyim sende kendine gazı ver

Kendi ailelerine bişey demez hiçbiri zaten ama senin ailen onun gözünde ne yapsa kötü olur yaranamaz
Aynn cnm.dogumda annm yanimdaydi bazsn esim oyle ters baktiki anneme.sasrdim biseyde yok ortada.kiziyo isim vermeden kndinin ki gelmedi ses yok dedigin gbi.Allah bizesabir versin.onlarinda odunlugu azalsin.:)

Bakarsın canım merak etme :KK66: ben de hastanedeyken elime almaya korkuyordum sonra yanımda kimse kalmadı gayet de iyi baktım bence bi sorun yaşamadım yani :KK66: şimdi birkaç gündür kendi kendime banyo da yaptırıyorum bebişime :KK66: yalnız kalana kadar bakamayacksın gibi gelir de bakarsın allahun izniyle
Ins,cnm bide koz cocugu altini temizkerkn.korkuyorum hafi idrar you enf.olursa diye.onden arkya siliyorum ama sari renk kaluyo gene kurcalmk istemiyorum.bunlri dusunup kafmda kuruyom :)

Biz simfi bide ayriyiz iki gun.oldu annesinin yanina gitti findigina bilmm nesine yardim etcekmis.ordan ewimize gifixek.anasi bnm dogumuma gelmedi dogru duzgun aramdi hic onlra kizma yok .bebek bi uyumadi komsuya gosterdik diye bni bosucakti agzina geleni dedi.:( kizginlik geciyoda kalp kirikligi gecmiyi.ne varsa kndi anam babamda var.
Erkekler kendi anne babasını kolluyor genelde :( benim kv doğumdan bir hafta sonra geldi sözde yardım etmeye, beni yok yere depresyona soktu, canın ne istiyor yapalım diyo ne istesem onu bilmiyom tarif et yapayım diyo tarif ettim insan sütlü şehriye çorbasını yapamaz mı kaç yaşında kadın :( YAPAMADI. ben de bi daha bişey istemedim. Bana diyo ben çocuğu tutayım sen kahvaltı yap zannettim ki kahvaltı hazırladı bi baktım masa boş. Çocuğu tutacağına hazırla di mi bir hafta önce doğum yapmışım kimse bakmadı valla

Erkekler kendi anne babasını kolluyor genelde :KK43: benim kv doğumdan bir hafta sonra geldi sözde yardım etmeye, beni yok yere depresyona soktu, canın ne istiyor yapalım diyo ne istesem onu bilmiyom tarif et yapayım diyo tarif ettim insan sütlü şehriye çorbasını yapamaz mı kaç yaşında kadın :KK43: YAPAMADI. ben de bi daha bişey istemedim. Bana diyo ben çocuğu tutayım sen kahvaltı yap zannettim ki kahvaltı hazırladı bi baktım masa boş. Çocuğu tutacağına hazırla di mi bir hafta önce doğum yapmışım kimse bakmadı valla
Oyle yapip gelcegine hic gelmesinler daha iyi bnmki tee trabzondan direktif veriyo nie yikamdiniz yikayin.kiysfetlerini utuleyin.onu yapin bunu yapin annmde kiziyo cok biliosa gitneseydi yaninda dogum yaptrsaydi diyo.arada kaldim bnde.babamda kiziyo onlra.gelmediker samsun ank.5 saat .onmsemiylrvalmaya gelirkn isterkn korkularindan naocklarini sasrdilr vermickler diye.simdide boyleker.amann cokta fifij yani naoslim uzuluyi insan ama kndikeri kaybeder napalim

Bizde doktora gittik zinko aldik bugun kullanmaya basladik canim uykusu gelincede emmek istemiyorlar memeyle savasiyorlar Allah yardimcimiz olsun benimki simdi uyuyor aksam mesaimiz baslar :)

Metsile biagaia ekledi bizim doktorda bizde bugün gittik. Gazlı dedi. Kolikmiş. Şimdi moda herhalde. Gübdüz özellikle gezerken uyuyor. Gece başlıyor. Hepimizin yardımcısı olsun Allah

Oyle yapip gelcegine hic gelmesinler daha iyi bnmki tee trabzondan direktif veriyo nie yikamdiniz yikayin.kiysfetlerini utuleyin.onu yapin bunu yapin annmde kiziyo cok biliosa gitneseydi yaninda dogum yaptrsaydi diyo.arada kaldim bnde.babamda kiziyo onlra.gelmediker samsun ank.5 saat .onmsemiylrvalmaya gelirkn isterkn korkularindan naocklarini sasrdilr vermickler diye.simdide boyleker.amann cokta fifij yani naoslim uzuluyi insan ama kndikeri kaybeder napalim
Aynen öyle aslında moralimizi bozduğumuza değmiyor da insanın elinde değil ya çocuğun da düzeni bozuluyor huzursuzlanıyor buvsefer bizimki şunu ye sütün olsun bunu yr sütün olsun demeye başlıyor :D ben de dicem sen git huzurumuz olsun ama denmiyor :(

Erkeklerin çoğu böyle. Bende ölümden döndüm 20 gün hastanede yattım oğlumu hiç görmeden. Hala hastanelerden kurtulabilmiş değilim. Yatıyorum sürekli böbrekteki sorun geçmedi belimde bi hortumla dolaşıyorum hep evde hep agrı sızı.. bi de üstelik eşimle kötüyüz doğumdan sonra iyice bozuldu aramız iyice duygusuzlaştı.. ben ayrılığı bile düşünüyorum.. tek dert hediye olsun ilgisizlik sogukluk daha kötü...

Canım çok geçmiş olsun. Ayrılığı düşünmek için şu logusalığın bitmesini bekle. Hamileyken nasıldı aranız. Cinsellik olmayınca bazen eşlerin arası soğuyabiliyor. Erkeklerşn çoğu bencil ve düşüncesiz maalesef. İlk hafta o kadar dikişim vardı gece emziriyordum bebeği. Eşimi uyandırıp yatağa koyarmısın diyordum bağırıyordu ben işe gidicem diye. Acıdan ağlayarak onu uyandırmadan koyuyordum yatağa. Kucağında bebekle tutunmadan kalkınca altta dikişler patlayacak gibi oluyordu ama onun işe uykusuz gitmesi daha kötü... şimdi kalkıyor. Öyle saçma bi dönem atlattık bizde. Umarım aranız düzelir

Eşinle tartıştınız mı canım? Annesini savunuyor mi hep ?

Yok canım tartışmadık. O teklif etti bende reddettim :) oda gerçeği görüyor. Kaynanam insanı intihara sürükler :) yok vakumla doğdu gerizekalı mı olacak. Yok ben birdaha asla genç kız vücuduma kavuşamayacakmışım. Bu bebek kustu laktoz alerjisi var burnunda et var. İlerde ben büyük abdestimi zor tutacakmışjm neler nelet. Bebek 1 haftaluktı gitti düşün ilk hafta neler anlattı bana

Kizlar yarin kirkimiz cikiyor ben de banyoya girecem haliyle gusul alicam insallah eger hala kan gelmeye devem ederse bu namazi engeller mi?

Canim benim ilk kizim oyleydi her gun kurulmus gibi saat 4 te baslardi aglamaya 8'e kadar aglardi sonra uyurdu. 3. Ayda bitti. Ne yapsan care olmuyor kolik varsa. Sabir biraz daha sabir diyebilirim
Birtek:KK43: kolay gelsin ve gecmis olsun!
Teşekkürler canım. Bak kaç gün olmuş anca girip cevap yazabildim. Uyutmakta zorlanıyorum. Uyumayıncada yıkıyo ortalığı. 50 günlük olacak yarın. Acaba her alt temizliği ve beslemeden sonra uyuması mı gerek? Ne kadar yyanık kalacak ki? Uyutmayınca yıkıyo ortalığı, uyutmak için kundak yapıyorum önce direniyo sinirleniyo sonra teslim olup uyuyo. Kendimi çok kötü hissediyorum sanki çocuğu sınırlayıp sinirlendiriyomuşum gibi ama ya memede uyuyo ya kundakta çaresiz kaldım

Ya kizlar ikinci sezeryanim bu konuda iyice deneyimli oldum ve tekrar soyleyeyim burada hamileykende hep tavsiyede bulundum zaten hatta Maya'nin korsesi kaldi adi:) korse takmazsaniz hem dikisleriniz odem yapar ustu etli gibi kalir aylarca hemde karniniz kuculse bile ayva gobek derler ya o sekilde kalir. Cok arkadasimda gordum zayifladilar incecik oldular spor salonlarindan cikmadilar ama gobek kaldi hatta estetikle toparlatan bile oldu zayifcacik oldugu halde. Estetik cerrah bu derinin kendini toparlasiyla ilgili demis kasla alakasi yok. Derimizinde bir hafizasi varmis korseyle eski hafizayi kazandirmassan yeni hafizayi bu sarkik sekilde kaydediyormus ve geriye donmuyormus bir daha. Siz bilirsiniz ama mutlaka takin. Ben iki dogumdan sonra da hemen taktim dogumun ikinci haftasi karnim dumduz ve sezeryan dikisinin ustundeki hafif sislik su anda nerdeyse tamamen yok oldu kizim 4 haftalik. Gorenler dogum yaptigima inanmiyor. Hemde benim ikinci daha cok sarkar hemen toplamaz demislerdi Turkiyeden herseyi bilen tanidiklar:). Ayrica buradaki doktorumda hemen korse tak dedi dogumdan sonra , iki ulkeden onayli yani:). Turkiyedeki doktorumda ayni seyi soylemisti. Dikislere iyi geliyormus. Birde benim korsem belimin durusuna cok iyi geliyor. Emzirirkende faydasini gordum belim agrimadi. Ben bir ay taktim artik hergun takmiyorum cunku small beden buyuk gelmeye basladi:) birde kalcayida hemen topladi benimki kalcayida kapliyor cunku sadece bel bolgesi degil. Hadi usenmeyin takin korsenizi daha gec olmadan. Inanki faydasini goreceksiniz:)
Canım daha önce sen fotoğraf atmıştın ama zahmet olmazsa bir kez daha korseni gönderir misin? Haturlıyorum senin foto attığını hatta o zaman hamileydik doğru :) ben sezeryan sonrası dikişlerim için takmadım denediğimde çok ağrım oldu çünkü ama şu an iyiyim. 50 gün olacak faydası olur mu bilmiyorum. Günde kaç saat takıyosun?

Back