• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Ay canim
Ne guzel yazmissin gozlerim doldu! Burdaymissin kadar destek oldunuz cok sagolun . Annemelerin gelmesine az kaldi. Bir ev olcak sanki dun gorduk ama daha tam belli degil ev sahipleri satmak ta istiyormus. Dua edin satmasinlar kiralasinlar bize. Bebis te iyilesti Allaha bin sukurler olsun. Biraz sesi kisik bogazindaki yaralardan ama ates dustuya digeri zamanla gecer. Siin bebege gecmemesine cok sevindim. Buyukler atlatiyor bir sekilde gucluler ama bebeklere cok agir bu hastalik:KK43:
Ah anneler! Benim annemde yeni gitti, farkli sehirlerdeyiz. Anne cook farkli, gidince bi posta agladim. Siz hem hasret giderirsiniz hemde destek olur bu zamanda sana. Gozun aydin simdiden. Insallah ev olayinda cozulur bi an once

Kızlar 33 günliük oğlum 2 gündür kakasını yapmadı normalmi önceden hergün yapardı 2 gün oldu yapmadı cok cnm sıkılıyo doktora getrsemmiki :KK43:
canım biz de 27 günlüğüz benim kızım da iki gün yapmadı kakasını ben de senin gibi korktum ama çok şükür bugün yaptı. anne sütüyle beslenen bebeklerde olabiliyormş böyle

Sezeryan dikis yerimin cok az yerinden sari sivi akiyor. Sizde de var mi sezryan olanlar? Haftaya kontrolum var beklesem mi bilemedim.

O akıl vermeler bizde de v. Dün ona gittik yolda uyumuştu bebek. Kapıda aldı içeri yatırdı. Bende peşine gitmedim yanlış anlamasın diye. Sonra k.p bi şafından yüz üstü yatırdığını anladım. Bende yatırıyorum ama yanındaysam. Yok o bi kitapta okumuş çocuk yan ve dırt üstü boğulurmuş yüz üstü asşa boğulmazmış. Dedim o kusmuk için. Benim ablamın ark. Bebeği öyle vefat etti. Doktorlarda hep diyor gözetim altında yatırın diye. Bende hemşireyim. Çocuk dersi aldın yenidoğanda staj yaptım. O hanhi kitabı okuduysa artık yarım saat inatlaştı benimle. Sonra gidip çevirdi. Çocuk acıkıp uyandı bi müddet sonra yok yüz üstü yatsaymış daha uyuycakmış. Eve gelincd eşime açtım okuttum internetten yüz üstü benim dediğim gibi gözetimle yatırılmalı. Sanki ben iyiliğini istemiyorum
Eşinle tartıştınız mı canım? Annesini savunuyor mi hep ?

Kızlar dün oğlumla 5 saat dışardaydım resmen.. Acayip iyi geldi ilk önce bi Yemeğe gittik babasıyla annem ve kv ile sonrada halamın bahçeli evine gittik yavrum azcık serinlesin diye bizim evi 30 derecenin altına düşüremiyoruz :KK43: iyiki de gitmişiz serin serin uyudu minnoşum ben de insan içine çıkınca lohusa Kafamı unuttum :KK45: kısacası nasıl geçtiğini Anlamadığım bir gün oldu .. Iyi ki çıkmışız, burda çıkan arkadaşlardan gaz aldım ben de iyi ki varsınız :KK49:
Çık gez CNm ki bebekte öyle alışsın,biryere çıktığında

2gün yıkama canım sonra yıkarsın. O yeşil şeyide iyice kuruyunca ben banuoda yıkadım göbeği. Yumuşadı aldım ordan. Dr öyle demişti

Allah yardımcın olsun canım. Bende 8.30dan 12.30 a kadar uğraştım gece. Hep ağladı. Uyuttum yatağa koyunca uyandı. En sonunda eşimin kucağında sızdı. Bide emmek istemiyor. Sabahta 2dk emdi uyuyor şimdi. 2.30da randevumuz var. Derdi ne acaba niye emmiyor ağlıyor sürekli
Bizde doktora gittik zinko aldik bugun kullanmaya basladik canim uykusu gelincede emmek istemiyorlar memeyle savasiyorlar Allah yardimcimiz olsun benimki simdi uyuyor aksam mesaimiz baslar :)

canım benimki de çiçek filan yaptırmadı hatta ufak da olsa bi doğum hediyesi bekledim hatta kendi ağzımla da söyledim daha öncesinde ama nerdeee..doğumda saatlerce yanında bekledim destek oldum yetmez mi diyor. o zaten senin görevin yani. odun işte nolcak:63:
Bnde dedim rwsmn yuzune ameliyttan ciktim zaten bacaklrimi hissetmiyorum kotu oldum.bna nie cicek yotrmdin diyorum gulyo.hediyem.nerde dedim.sen.begnirsin alirz dedi.oyle bisey de yok.ortada .odun aynen.

Sorma ya yazik bebegim koktu
Canim ben basindan gobegine kadar ayri gobekten asagisini ayri yikadim hergun muslugun altinda gobege su degdirmeden hemde 23 gun:) sende oyle
Yap rahatlar cocuk. Risk alma bence kimseye bisey olmaz tutar seninki enfeksiyon kapar uzulursun sonra. Ates filan cok kotu basimiza gelince anladik:( birde heryerin suyu birbirini tutmaz. Sizinkinde olurya mikrop olacagi tutar vs. insallah birkac gune duser zaten bizimki cok uzun surdu normalde bir hafta on gune dusuyor. Diger kizimin 6. Gunde dusmustu mesela. Alkolu ihmal etme o kurutuyor. Biz alkol surmedik basta ondan dusmedi diyorum ben herhalde.

Canim ben basindan gobegine kadar ayri gobekten asagisini ayri yikadim hergun muslugun altinda gobege su degdirmeden hemde 23 gun:) sende oyle
Yap rahatlar cocuk. Risk alma bence kimseye bisey olmaz tutar seninki enfeksiyon kapar uzulursun sonra. Ates filan cok kotu basimiza gelince anladik:KK43: birde heryerin suyu birbirini tutmaz. Sizinkinde olurya mikrop olacagi tutar vs. insallah birkac gune duser zaten bizimki cok uzun surdu normalde bir hafta on gune dusuyor. Diger kizimin 6. Gunde dusmustu mesela. Alkolu ihmal etme o kurutuyor. Biz alkol surmedik basta ondan dusmedi diyorum ben herhalde.
Cnm dun aksam.lap diye dustu :) yalniz icinde az kndinden kaldi bizede hic bisey surmeyin.dustukten sbrada kurusun.oyle yikayin dediler.baticon surun dedi burda hemsire kndi doktru denedi bisey.sursemmi batikon.banyodan snra.ankaranin suyuda pek.iyi degil.bugunde durup artik yarin.yikicaz insallh.bnde korkuyorum.mikrop fln.kapr diye.olmz olmz bnm .basima gelir dedigin gbi

Hanımlar aşıdan sonra bebeğinizi yıkıyor musunuz bugün ikinci aşısını oldu oğlum ama yıkasam mı bilemedim :KK64::KK64:

Bnde dedim rwsmn yuzune ameliyttan ciktim zaten bacaklrimi hissetmiyorum kotu oldum.bna nie cicek yotrmdin diyorum gulyo.hediyem.nerde dedim.sen.begnirsin alirz dedi.oyle bisey de yok.ortada .odun aynen.
bizimki param yok diyor ev aldık onun taksidini ödüyoruz diyor. elimiz bollaşsın alırız diyor.:KK12:yeğeninin sünnetine tüm altın takmayı biliyor ama :63:

Erkeklerin çoğu böyle. Bende ölümden döndüm 20 gün hastanede yattım oğlumu hiç görmeden. Hala hastanelerden kurtulabilmiş değilim. Yatıyorum sürekli böbrekteki sorun geçmedi belimde bi hortumla dolaşıyorum hep evde hep agrı sızı.. bi de üstelik eşimle kötüyüz doğumdan sonra iyice bozuldu aramız iyice duygusuzlaştı.. ben ayrılığı bile düşünüyorum.. tek dert hediye olsun ilgisizlik sogukluk daha kötü...

bizimki param yok diyor ev aldık onun taksidini ödüyoruz diyor. elimiz bollaşsın alırız diyor.:KK12:yeğeninin sünnetine tüm altın takmayı biliyor ama :63:
Sanki git kuyumcuyu satin al yada cicekciyi satin al.dedik .bnmkide ayni .zorlugu biz xekiyoz snra bnmki kizim napio kizim nasil iyi bak.kizima demiyoki canim sen nasilsin.psikolojin nasil.bunalimdayim resmn seytan diyo kal alti ay ankarada kalsin bauburtta yalniz gorsun gununu.:)snrasi Allah kerim :)

gerçekten hep öyleler ya evlenince ne romantizm kalıyor ne duygu erkeklerde :KK12:gerçi yine de tamamen ölmüş değil bizimki işine gelince dilide elide işliyo :KK53:

Erkeklerin çoğu böyle. Bende ölümden döndüm 20 gün hastanede yattım oğlumu hiç görmeden. Hala hastanelerden kurtulabilmiş değilim. Yatıyorum sürekli böbrekteki sorun geçmedi belimde bi hortumla dolaşıyorum hep evde hep agrı sızı.. bi de üstelik eşimle kötüyüz doğumdan sonra iyice bozuldu aramız iyice duygusuzlaştı.. ben ayrılığı bile düşünüyorum.. tek dert hediye olsun ilgisizlik sogukluk daha kötü...
Gecmis olsun cnm.sagligimiz yerinde olsun yeter.ilgi bizimkinde de yok bnsanki tasiyoci anne gbi muanele goruyorum onun ailesi tarafindanda bn ariyorum napiosun diye o sadece kizini soruyo.Allah saglik sihhat versin.napalim. onkr utansin yaptiklrindan

Sanki git kuyumcuyu satin al yada cicekciyi satin al.dedik .bnmkide ayni .zorlugu biz xekiyoz snra bnmki kizim napio kizim nasil iyi bak.kizima demiyoki canim sen nasilsin.psikolojin nasil.bunalimdayim resmn seytan diyo kal alti ay ankarada kalsin bauburtta yalniz gorsun gununu.:)snrasi Allah kerim :)

Benimki öyle niye böyleler ya :D işten geliyo oğlum napıyomuş hanimiş hanimiş hiç yok hani hayatım naptın yoruldun mu çocuk nasıl huysuzmuydu seni bunalttı mı yook :KK12:

gerçekten hep öyleler ya evlenince ne romantizm kalıyor ne duygu erkeklerde :KK12:gerçi yine de tamamen ölmüş değil bizimki işine gelince dilide elide işliyo :KK53:
Annm devkizkardesimde cok.kiziyolr bna pisirik olma iste soyle diyolr da bn diyemiyorum.dogum parami bile bn verdim.cocugun herseyini bn aldim o bi besik aldi o kdr.kirayi bile bn yatrdim :) ewin erkegi bnm hanimida o oldu sanki.su cocugun isiligi fln gecsin yawrum.iyi olsun bn omdicek iki cift sozum var.alirken ewlnurkn iyi ewlen cocuk olsun tirta cik.

Benimki öyle niye böyleler ya :KK70: işten geliyo oğlum napıyomuş hanimiş hanimiş hiç yok hani hayatım naptın yoruldun mu çocuk nasıl huysuzmuydu seni bunalttı mı yook :KK12:
Biz simfi bide ayriyiz iki gun.oldu annesinin yanina gitti findigina bilmm nesine yardim etcekmis.ordan ewimize gifixek.anasi bnm dogumuma gelmedi dogru duzgun aramdi hic onlra kizma yok .bebek bi uyumadi komsuya gosterdik diye bni bosucakti agzina geleni dedi.:( kizginlik geciyoda kalp kirikligi gecmiyi.ne varsa kndi anam babamda var.

Annm devkizkardesimde cok.kiziyolr bna pisirik olma iste soyle diyolr da bn diyemiyorum.dogum parami bile bn verdim.cocugun herseyini bn aldim o bi besik aldi o kdr.kirayi bile bn yatrdim :) ewin erkegi bnm hanimida o oldu sanki.su cocugun isiligi fln gecsin yawrum.iyi olsun bn omdicek iki cift sozum var.alirken ewlnurkn iyi ewlen cocuk olsun tirta cik.

en azından yanında olsun dimi ama yani olur mu öyle gerçi Allah var ilk hafta pervane olmuştu ama şimdi öyle değil ben o haftaki kocamı istiyorum ya :mad:

en azından yanında olsun dimi ama yani olur mu öyle gerçi Allah var ilk hafta pervane olmuştu ama şimdi öyle değil ben o haftaki kocamı istiyorum ya :mad:
Bnmkide ilk hfta yanimda oldu sonra kacti : neymis zaten dogum.onceside cok.kalmis burda 24 gunbolmus.bn onu erkn cagrmisim bn nerden bileyim cocugun gec dogacagini.bn ewe gidince naocm.bilmiyorum bevege bakabilirmiyim.korkusu var.

Back