• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kızlar kızım pişik olmuş sanırım kaka yaptığı yerin etrafı nokta nokta kızarmış.zeytinyağ kullandım fayda etmedi bepantol baby pişik krem kullandım fayda etmedi.ne yapmalıyım bu sıcaklarda kiyamiyorum gprunce yaaa

Popolinin pişik kremini dene oğluma kullanıyorum bi kerede geçti

Hic surmesem .yada gobek bakim seti var ondn mi alsam.ki.bizimkinin.icide karardi herkes kndi kndine yumusar dussr diyo ama bilmiyorum

Düşer o canım düzeliyor zamanla oğlumun göbeği daha yeni yeni normake dönüyor bugünse 34. Günümüz kprkma bende hep telaş yaptım her banyodan sonra kanıyordu ama bir haftadır o kalmadı

Düşer o canım düzeliyor zamanla oğlumun göbeği daha yeni yeni normake dönüyor bugünse 34. Günümüz kprkma bende hep telaş yaptım her banyodan sonra kanıyordu ama bir haftadır o kalmadı
Sagol cnm bnde korkuyom Allah korusu enf.fal olur mu diye.ocinde kalnti durunca hic gecmicek saniyorum )

Hic surmesem .yada gobek bakim seti var ondn mi alsam.ki.bizimkinin.icide karardi herkes kndi kndine yumusar dussr diyo ama bilmiyorum
Bişey surme bence bana taburcu olurken alkol ya da batikon sürmeyin dediler bişey yapmadım 5. gün düştü göbeğimiz koyu renk bişey kaldı ben onu zorla çıkardım kanadı :( onu elleme kuruyup düşer kendisi

Bişey surme bence bana taburcu olurken alkol ya da batikon sürmeyin dediler bişey yapmadım 5. gün düştü göbeğimiz koyu renk bişey kaldı ben onu zorla çıkardım kanadı :KK43: onu elleme kuruyup düşer kendisi
Tmm cnm.bizede bisey surmeyin dediler saglik oc.hemsire de batikon surun dedi ondn sursemmi dedim de surmiyeyim.

Bnm kizin ayaginda corap durmuyo ya.sirekli cikariyo ayagi ciplk.usutcek diye korkuyorum.hos doktru eli ayahi acik kalanilir bisey olmz dedi ams .yok yani giydiigibgbi kndi igrasip cikariyo

Kızlar bebek telsizi alanınız oldu mu nasıl birşey tavsiye edersiniz acaba kameralı mı sadece telsiz mi hangi marka iyidir hiçbir fikrim yok ama telsiz lazım bana bilen var mı acaba

Kızlar bebek telsizi alanınız oldu mu nasıl birşey tavsiye edersiniz acaba kameralı mı sadece telsiz mi hangi marka iyidir hiçbir fikrim yok ama telsiz lazım bana bilen var mı acaba
Canım biz weewell in dijital olanını kullanıyoruz gayet memnunuz.

Napıyosun canım denk gelemedik :) ben weewell aldım. Motorola almıştık beğenmeyip iade ettik. Weewelli kullananlar memnunuz dedi diye aldık ama işin açığı ilk günler kullandık şimdi bi köşede duruyo. Benim evim normal 3 oda bir salon ev kız uyanınca maşallah zaten duyuluyo sesi :) ilk doğduğu günler mutfağa gidemiyoduk korkudan o ara işe yaradı kaldı sonra öylece.

Bende weewell in hem kameralı hem normal telsizi var tavsiye ederim ilk önce normal aldm evim büyük çekmez diye ama snra kameralıyı da aldm gayet güzel çekiyor her ikiside fiyat farkları epey var ama ilerde kızım odasında oynarken de izlerim hemde odası üst katta sürekli yukarı çıkıp bakmak zor olur diye tercih ettm.

Kızlar benim kiz kucağa çok fena alıştı.tüm gün nerdeyse kucakta.almayayim diyoruz çığlığı basiyo dayanamiyoruz kucakliyoruz.çok zorluyo.kolum belim çok fena agriyo.hiçbir iş yaptirmiyo

Back