- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #64.421
Valla benim 46 gün sürdüdoğum yapalı 25 gun oldu hala kanamam var ne zaman bitcek pisik oldum artik pedlerden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benim 46 gün sürdüdoğum yapalı 25 gun oldu hala kanamam var ne zaman bitcek pisik oldum artik pedlerden
Kızlar dün oğlumla 5 saat dışardaydım resmen.. Acayip iyi geldi ilk önce bi Yemeğe gittik babasıyla annem ve kv ile sonrada halamın bahçeli evine gittik yavrum azcık serinlesin diye bizim evi 30 derecenin altına düşüremiyoruz iyiki de gitmişiz serin serin uyudu minnoşum ben de insan içine çıkınca lohusa Kafamı unuttum kısacası nasıl geçtiğini Anlamadığım bir gün oldu .. Iyi ki çıkmışız, burda çıkan arkadaşlardan gaz aldım ben de iyi ki varsınız
Kesinlikle canım bir de etraftakilerin korkutması olmasa hergün çıkmak istiyorum ama kırkı çıkmadan bağışıklığı gelişmez hasta edersin falan diyorlar arada anca cesaret ediyoruz bizde. Olsun az kaldı son 11 günohh çok iyi canım valla bende geze geze lohusalık psikolojisinden kurtuldum herkese tavsiye ediyorum
Bugun de bekleyin dediler.oyle yikicz herhlde.hafif kan.olmus ici kurumus.doktr kanama olursa getrin k vitamini tekrar yapalim dedi.kv.demide onmsemiyomda esime sinir oluyorum bni hic sormuyi nasilsin demiyo kizima iyi bak sinu yap bunu yap anca biseyler diyo.odun bi cicek bile yaptrmdi seytan diyo gonderme fotosunu fln.ilgiye muhtac oldugumuz anda odunlugu tutuyo .tek bebislerimiz biz iyi olalimda takmak istemiyorumAman gelmesin daha iyi. Ordan bu kadar yetiyorsa. Benimki 1 hafta kaldı yanımda her gün ağladım depresyondan
Haklisin canım.başbaşa kalın bebeginizle sana yardımı dokunurken canını sıkacak.gelsin birkaç gün kalsın gitsin çok uzun kalınca insan evinin düzenini kaçırıyor.kendi evinle bebeginle ksl bence.esin ne dedi öyle deyince.dua edin benimki gelmesin gerçi gelmezse de arayıp duruyor o da can sıkıcı. Kontrol ediliyormuş hissine kapiliyorum.korkum çocuğa bskamazsiniz biz goturelim demeleri
Kızlar dün oğlumla 5 saat dışardaydım resmen.. Acayip iyi geldi ilk önce bi Yemeğe gittik babasıyla annem ve kv ile sonrada halamın bahçeli evine gittik yavrum azcık serinlesin diye bizim evi 30 derecenin altına düşüremiyoruz iyiki de gitmişiz serin serin uyudu minnoşum ben de insan içine çıkınca lohusa Kafamı unuttum kısacası nasıl geçtiğini Anlamadığım bir gün oldu .. Iyi ki çıkmışız, burda çıkan arkadaşlardan gaz aldım ben de iyi ki varsınız
Bugun de bekleyin dediler.oyle yikicz herhlde.hafif kan.olmus ici kurumus.doktr kanama olursa getrin k vitamini tekrar yapalim dedi.kv.demide onmsemiyomda esime sinir oluyorum bni hic sormuyi nasilsin demiyo kizima iyi bak sinu yap bunu yap anca biseyler diyo.odun bi cicek bile yaptrmdi seytan diyo gonderme fotosunu fln.ilgiye muhtac oldugumuz anda odunlugu tutuyo .tek bebislerimiz biz iyi olalimda takmak istemiyorum
Insallh canim bnm Allah yardimcimiz olsunCanım bebek 1 haftalık olana kadar eşimde aynıydı. Hep kızıyla ilgilendi hatta en ufak şeyime kızıyordu. Üstelik doğumda ölümden döndüm. So ra konuştum saçmalam filan defi klasik. 1 hafta 10 gün sonra oda lohusa depredyonundan çoktı. Yan yana oldanıx tani daha çabuk geçer ama Bayburta geçince bebekle birlikte ilgileneceksiniz herşey yoluna hiriyor o zaman
Bende iyice ağzına sokanları anlamıyorm, sözde ölmüyorlar, nefeslerine götürüyorlar , sinir oluyrm, dün yaşlı teyzem , sözde öpmiyor,elleri ile tam ağzının ucunda, öok kişi böyle, uyarsan ksüyorlar, oysaki nefesden kapılır, ben dahaNe alakası var canım ya. Her bebeğin farklı düşer göbek merak etme. Kv ordan yetişiyor maşallah
Sağolasın
Demedim canım buraya yazınca rahatlıyorum bende. Şuandada bebek kv kucağında :) bakalım benim ne zaman geçecek.
Koklamaya kıyamıyorm yavrumu, ellerini öpmen yüzden farkı yok o da yeni elini bacağını öpenlerden, çocuklarının kucağına bebeği verenlerden sinir oluyrm, ki huna yeğenlerim bizimkilerde dahil ,oyuncak mı bu, ellerini yıkamadan dokunanlarında sevmyrm, o eller nereye dokunuyor, enfeksiyon kalabilirBende iyice ağzına sokanları anlamıyorm, sözde ölmüyorlar, nefeslerine götürüyorlar , sinir oluyrm, dün yaşlı teyzem , sözde öpmiyor,elleri ile tam ağzının ucunda, öok kişi böyle, uyarsan ksüyorlar, oysaki nefesden kapılır, ben daha
Anne sütü veriyorsan normal vnm,hemen hemen tümü bağırsaklardan eöiloyrmuşKızlar bebeğim 2 gündür kakasını yapmadı normalde her gün bi kez yapardı. Sebebi ne olabilir ki? Yapabileceğim bşyler var mı. Bugün 26 günlük olduk
Yeni bebek mi ateşlendi,ilaç mı verdiniz cankm nesi varAmerikada da yikatmiyorlar gobek bagi dusene kadar. Bizimki 23. Gun dustu o gune kadar yikatmadilar kac kere sordum doktora. Enfeksiyon ihtimali var islak acik yara. Belki kapmaz ama kaparsa fena. Biz 5 gundur atesle ugrasiyoruz baska bir hastaliktan dolayi goze alinacak bir olasilik degil cok agir geciyor bebekte ates
Anne sütü veriyorsan normal vnm,hemen hemen tümü bağırsaklardan eöiloyrmuş[/
çok şükür bugün öğlen yaptı kakasını
keşke benim sıkıntım da seninki gibi olsa bizde durumlar tam tersi ben eşimi özlüyorum ona yaklaşmak sarılmak istiyorum ama onda hiç böyle bşy yok. sorduğumda da sen lohusasın dedi. sarılmak da mı yasak dedim. sarılırsak devamı gelir diye korkuyorum diyor. bu adam beni deli edecek ciddenbenim eşimin sıkıntısı da hep onla ilgileniyorsun, benimle ilgilenmiyorsun. bırak da gel diyo hatta kızını özlemedin mi diyorum yok seni özledim diyo gerçekten eşime hiç vakit ayıramıyorum cunku akşam ve sabahları tam onun olduğu saatler biliyormuş gibi uyumaya inat ediyor.. bakalım sonrası nolcak ben de gerçekten eşimi özlüyorum birbirimize bebek kucağımda melül melül bakıyoruz :) Allah'ım en büyük sıkıntımız bu olsun
canım benimki de çiçek filan yaptırmadı hatta ufak da olsa bi doğum hediyesi bekledim hatta kendi ağzımla da söyledim daha öncesinde ama nerdeee..doğumda saatlerce yanında bekledim destek oldum yetmez mi diyor. o zaten senin görevin yani. odun işte nolcakBugun de bekleyin dediler.oyle yikicz herhlde.hafif kan.olmus ici kurumus.doktr kanama olursa getrin k vitamini tekrar yapalim dedi.kv.demide onmsemiyomda esime sinir oluyorum bni hic sormuyi nasilsin demiyo kizima iyi bak sinu yap bunu yap anca biseyler diyo.odun bi cicek bile yaptrmdi seytan diyo gonderme fotosunu fln.ilgiye muhtac oldugumuz anda odunlugu tutuyo .tek bebislerimiz biz iyi olalimda takmak istemiyorum
Bi kac gun taktim korseyi. 20 gunluguz suan. Bu kadar ara vermem kotu mu oldu korseyeCanim
Sen tak o korseyi kapatirken biraz kaldirip asagi cek citcitlari oyle kapat. Farki goreceksin benim o yumusaklik bosluk hissi filan hic yok. Korseyi takmadigim ilk 4 gun oyleydim takar takmaz gunden gune azaldi bir haftaya hic kalmadi o yumusaklik.