Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kutuların içine şeker tarzı bişey koyarım canım... ama benim gönlüm şuan pembe keselerden yana sence onlar nasıl ömürlük saklanır die düşünüyorum

güzel canım onlarda ben şişeleri herkes evinin bi köşesine koyar diye düşündüğüm için istiyorum daha çok bazen aklım karışıyor şişeler nişanda yapılsın sözde başka bişey yap diye ama emin olamıyorum keseler valla çok şirin

ben evde söz ve nişanı bir yapıcam ya oyüzden keseler aklımda baya yer etti.. nisan annemle emin önüne gidicez ozaman şimdiden alır dikeriz diyor annem. kırık beyaz yapmayı düşünüyorum kıyafetime uyumlu olmasada olur üstünün kurdelaları renkli olabilir ayyhh bilmiyorum sürekli bir fikir değişimi

ikisinde de kullanırım böyle bir tepsi alırsam :)

nisanda bizde sevdiğimle gitcez beraber seçelim ayrıntıları diyorum böyle püskküllü kutularda var aklımda bunların taşlıları daha süsleride var 1 lira 25 kuruşmuş toplu alımda 1 lira ama bi karar versek

Selaammm kızlar :)
Çok fazla kalamayacağım ama şu yeni konu hakkında fikrimi belirteyim aslında tablomuz olsa güzel olurdu ama bu konuda da çok şey paylaştık tek konuda devam etmekten yanayım hzlvlkn arkadaşımız gelir herhalde aramıza yani bu sitede bir tane 2015 sözlenecekler topiği olsun hatta ana başlığı değiştiremesekte 2014-2015 sözlenecekler burası :)

Son düzenleme:

aa canım bunlarda bak çok şık taşlı olan hele daha iyi olur sanki

Son düzenleme:

aa canım bunlarda bak ço şk taşlı olan hele daha iyi olur sanki

kafam allak bullak
lila taşlı kutular olsa mor kurdele ve tülle süslenmiş hasır sepette sunsak bizim ufaklıgıda kapıya diksem beyaz elbisesiyle mor tokalarıyla uyum içinde olur heralde

kafam allak bullak
lila taşlı kutular olsa mor kurdele ve tülle süslenmiş hasır sepette sunsak bizim ufaklıgıda kapıya diksem beyaz elbisesiyle mor tokalarıyla uyum içinde olur heralde

hahaha süpermişş buldun bile bence harikaaa bende o keseleri yaparsam aynı şekilde sepeti süsleyip kartn poşetleride yanında vereceğim

hahaha süpermişş buldun bile bence harikaaa bende o keseleri yaparsam aynı şekilde sepeti süsleyip kartn poşetleride yanında vereceğim

yaa bide ben ayrıntılara çok takılıyorumm
söz mendili hazırlıycak mısın:26:

bencede canım beni unutmayın

kızlar bunlar nasıl olur evdeki süslemeler ile aynı renk olsa sayılar?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…