- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Bilmiyorum ya bakicam tabi de, ayagima göre rahat pek cikmiyor karsima. 35 numara =D hatta o ble buyuk gelyor bazen =D
bulursun canım benimde 36 bazen büyük bile oluyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ya bakicam tabi de, ayagima göre rahat pek cikmiyor karsima. 35 numara =D hatta o ble buyuk gelyor bazen =D
kutuların içine şeker tarzı bişey koyarım canım... ama benim gönlüm şuan pembe keselerden yana sence onlar nasıl ömürlük saklanır die düşünüyorum
güzel canım onlarda ben şişeleri herkes evinin bi köşesine koyar diye düşündüğüm için istiyorum daha çok bazen aklım karışıyor şişeler nişanda yapılsın sözde başka bişey yap diye ama emin olamıyorum keseler valla çok şirin
selam kızlar :) nerelerdesiniz hiç görüşemiyoruz :)
hayırlısı canım geç olsun da güç olmasın:)
elbiseye bayıldım ya çok güzel güle güle giy :) nişan için de süper bir elbise o gün için de düşünüyordun demi :)
neden çıkamıyorsun liste işinden :) belli başlı şeyleri aldın mı geriye ufak şeyler kalır zaten :)
çok güzelmiş bu tepsi nişan için mi düşünüyorsun :)
benim düşüncem burda kalalım kızlar başka bir konu açmayalım derim ama açarsanız da o konuya geliriz bilmiyorum çoğunluk ne düşünüyor
ben evde söz ve nişanı bir yapıcam ya oyüzden keseler aklımda baya yer etti.. nisan annemle emin önüne gidicez ozaman şimdiden alır dikeriz diyor annem. kırık beyaz yapmayı düşünüyorum kıyafetime uyumlu olmasada olur üstünün kurdelaları renkli olabilir ayyhh bilmiyorum sürekli bir fikir değişimi
nisanda bizde sevdiğimle gitcez beraber seçelim ayrıntıları diyorumEki Görüntüle 1021485 böyle püskküllü kutularda var aklımda bunların taşlıları daha süsleride var 1 lira 25 kuruşmuş toplu alımda 1 lira ama bi karar versek
aa canım bunlarda bak ço şk taşlı olan hele daha iyi olur sanki
kafam allak bullak
lila taşlı kutular olsa mor kurdele ve tülle süslenmiş hasır sepette sunsak bizim ufaklıgıda kapıya diksem beyaz elbisesiyle mor tokalarıyla uyum içinde olur heralde
ben bordo olan kutuları daha çok beğendim :)
kafam allak bullak
lila taşlı kutular olsa mor kurdele ve tülle süslenmiş hasır sepette sunsak bizim ufaklıgıda kapıya diksem beyaz elbisesiyle mor tokalarıyla uyum içinde olur heralde
hahaha süpermişş buldun bile bence harikaaa bende o keseleri yaparsam aynı şekilde sepeti süsleyip kartn poşetleride yanında vereceğim
yaa bide ben ayrıntılara çok takılıyorumm
söz mendili hazırlıycak mısın:26:
düşünmüyorum canım sen yapacaktın diye hatırlıyorum :44:
Selaammm kızlar :)
Çok fazla kalamayacağım ama şu yeni konu hakkında fikrimi belirteyim aslında tablomuz olsa güzel olurdu ama bu konuda da çok şey paylaştık tek konuda devam etmekten yanayım hzlvlkn arkadaşımız gelir herhalde aramıza yani bu sitede bir tane 2015 sözlenecekler topiği olsun hatta ana başlığı değiştiremesekte 2014-2015 sözlenecekler burası :)
bencede canım beni unutmayın
Eki Görüntüle 1021544 Eki Görüntüle 1021542 kızlar bunlar nasıl olur evdeki süslemeler ile aynı renk olsa sayılar?