burada anlattığına göre olay şöyle gelişmiş
"bardakta kalani içer misin"
"baska yere doksene gerizekali
ama ilk yazdiginiz mesajlarda olay su sekildeydi;
"bardakta kalani icer misin"
"icmeyecegim"
"ic"
"baska yere dök gerizekali"
sonra suyu yüzüne atmissin, o sana cayi atmis. sonra da kiza vurmussun.
sence bu normal mi?
annem babam beni haksiz buluyor diyorsun, buradakiler de seni haksiz buluyor. ama sadece "hayir hakli olan benim" diyorsun.
ergenliğine vermek lazim. çünkü olgun insanlar karşısındakinin davranışını- yasanam olaylari degil olaylara kendi tepkisini sorgular.
ablam beni dovse aksamina wpden qr kod gonderse ben yumuşamazdim. ne alaka yani?
bana ne yapayim diye soruyorsan hic ustune varma - ne odasini topla, ne onunla otur hakaretlerini duy.
sen artik o evden çıktın. birak ne b.k yerse yesin.
böyle üstüne vardikca her sey daha da kötüye gidecektir. ilisme, keyfine bak
zaten bir ayligina gelmişsin , cik git arkadaşlarınla gez, toz. odanda film izle. minimum iletisim kur kardesinle. ayni evde birbirinize dokunmadan yasayin.
en azindan kavga etmez, hakaret duymazsıniz.
o da siz alanina girmeyince kedi gibi tislamayı bırakır.
bir sure böyle iki yabanci devam edin. zaten zamanla onun da bu histerikli ergen halleri gececektir, o zamanlar fazla ustelemeden yavas yavas iletisime geçin..siz eve ciktiysaniz mesela uni sınavından sonra şehrinize davet edin kafa dagitsin diye. ona cocuk gibi de davranmayin- akrab gibi davranın. o arada normale donersiniz zaten zamanla.
ha dersen ki "ben onu gormezden gelirsem aramiz daha kötü olur"
ben de sana derim ki "asil böyle dipdibe olmaya devam edersen araniz daha kötü olur"
bazen mesafe iyidir.
benim ablam evlenecegi zaman düğün stresinden mi, yeni gelin piremsesliginden mi bilmiyorum bjr gicik oldu aramiz. ne dersem batti, yanlis anlasildi falan filan. oyle gergin bir donemimiz oldu. sirf "biz etle tirnagiz kopamayiz" diye o dönem sık sık bulussak eminim ki dolup dolup tasar belki de birbriimizden iyice tiksinirdik.
ama bıraktım gitti. aylarca annemler gitse ben calisiyorum dedim, onlar gelse mesaideyim dedim denk gelmedim. sonra ara ara gitmeye basladim , buzlar eridi derken bebek haberi falan hepten eskisi gibi iyi olduk. 8 yildir da masallah baska tatsizligimiz olmadi.
zamaninda kurulan mesafe cok büyük kavgalarin önüne geçer